in , ,

Avax Coin Sahipleri Piyasa Koşullarında Ne Yapmalı? Grafiklerdeki Düşüş Nasıl Yorumlanıyor?

Avax Coin yorum ve grafiklerdeki durumu nedir? Fiyat aralığıyla ilgili son dakika yorumları neler?

Avax coin, geçtiğimiz günlerde hakim olan düşüş piyasası koşulları sırasında mevcut desteğini geri çekti. Avax coin ocak ayından bu yana grafiklerde destek ve direnç fiyat aralığında bulunuyordu. Fakat ABD Borsalarındaki son dakika yorumlarına göre bu geri çekilmenin kısa ömürlü olabileceği ön görülüyor. Avax coin yorum ve son dakika gelişmeleri için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Avax Coin’in Grafiklerdeki Durumu Nedir? Nasıl Yorumlanıyor?

Avax coin yorum ve grafiklerine bakıldığında hafta sonu boyunca destek seviyesinin yakınında sürekli satış baskısı gördüğünü ve bunun da desteğin altına daha da fazla düşmesine neden olduğunu görüyoruz. Yatırımcıların panik satışlarının son birkaç gündür piyasadaki fiyatları etkisi altına alması nedeniyle Avax coin bu yıl ilk kez mevcut destek seviyesinin altına düştü.

Bununla birlikte Avax coin yorum ve fiyatlarında son dakika hareketlenmeler olsa da gelecekte grafiklerdeki yükselişinde bir miktar ivme kaybedebileceğine dair işaretler veriyor.

avax coin yorum

 

 

Avax Coin Piyasasındaki Son Dakika Yorumları Neler?

Son dakika Avax coin yorum ve haberlerine göre Altcoin hacimde bir düşüş yaşadı fakat bunun RSI’ın grafiklerdeki düşüşü ile eşit derecede önemli olmadığı söyleniyor.

Avax coin MFI’ı ayrıca Nisan ayının başından bu yana fiyatlardaki önemli çıkışları doğruladı. Bununla birlikte satış baskısını dengeleyen yatırımcılar için sağlıklı birikimin göstergesi olarak ay ortasından bu yana çok fazla yana doğru performans sergiledi.

MFI’nin birikim bölgesinin hemen üzerindeki performansı, Avax coin fiyatını grafiklerde daha da aşağı çekmek için yeterli satış baskısının olmadığını doğruluyor.

Avax Coin Yorum ve Analizlerine Göre Fiyatları Düşüyor…

Avax coin yükselişinde dezavantajdan kaçınma yeteneğinin Futureswap v4.1’in Avalanche’ta kullanıma sunulacağına dair son dakika duyurularıyla bir ilgisi olabileceği düşünülüyor. Lansman, yatırımcıların likidite AMM’leri aracılığıyla kaldıraçlı işlemlere erişmesine izin verecek.

Duyuru 13 – 20 Nisan tarihleri ​​arasında gerçekleşen Geliştirici Etkinliğindeki kazanımlarla uyumlu görünüyordu. Ancak Avax coin o zamandan beri düşüyor, bu düşüş geliştirme çalışmalarının çoğunun tamamlandığının bir işareti olarak yorumlanıyor. Fakat ilginç bir şekilde Avax coin yorum ve haberlerinde 24 Nisan’da grafiklerde yukarı doğru bir yükseliş kaydettiği de görüldü.

avax coin grafik

 

Avax Coin Grafiklerde Yaşadığı Dalgalanmaların Sebepleri

Avax coin basım zamanı pozisyonu, grafiklerde bazı yükselme potansiyellerinin de olduğu yönünde yorumlandı. Bununla birlikte uzmanlar,  Avax coin sahibi yatırımcıları bu piyasa belirsizliğinde bir sonraki yükseliş dalgasından önce grafiklerde daha da aşağı inebileceğini yönünde uyarıyor.

Avax coin, Ayı Piyasası sırasında önemli bir düşüş yaşasa da Avalanche Aktivitesi oldukça istikrarlı gözüküyor. Örneğin Nansen’in Q1 raporuna göre ağı son 12 ayda günlük işlem hacimlerinde güçlü bir büyüme kaydetti.

 

avax coin grafik

Avax Coin Nedir? Avax Coin Sahibi Ava Labs Tarafından Ne Zaman Başlatıldı?

2020 yılında Ava Labs tarafından başlatılan Avalanche, akıllı sözleşme özellikli bir blockchain platformudur. Avalanche, daha düşük maliyetlere, hızlı işlemlere ve çevre dostu olmaya odaklanarak insani merkeziyetçiliği ve güvenliği korurken ölçeklenebilir bir blockchain çözümü sunmayı hedefliyor.

Avax coin, şu anda 8,41 milyar dolar değerindeki Avalanche TVL ile kripto para birimi alanında hızla popüler hale geldi ve Avalanche merkezi olmayan uygulamalarında (DApp’ler) yükselmeye devam ediyor. Yerel token Avalanche yani Avax Coin çoklu uyum mekanizmaları tarafından desteklenmektedir.

Avalanche ile kullanıcılar sınırsız sayıda özelleştirilmiş ve birlikte çalışabilir blockchain oluşturabilir. Avalanche, avax coin üzerinde bir blockchain işletmek için bir abonelik ücreti ödemeniz gerekir.

Yerel token Avax Coin yorum ve haberlerine göre bir yardımcı program token’ıdır. Avalanche ekosisteminin değişim aracı olarak hizmet eder. Başka bir deyişle token ağ içinde para birimi olarak, genellikle işlemlerde, teşviklerde ve diğer birçok kullanım durumunda ücret tahsilatı için kullanılır.

Ayrıca ağın güvenliğini sağlamaya hizmet eden Avax, stake etmek için de kullanılır. Stakerler daha sonra daha fazla Avax coin ile ödüllendirilir. Bazı kullanıcılar ağda pasif gelir elde etmek için bahis de oynamaktadır.

Avax Coin Alışverişi İçin %10 Komisyon İndirimli Binance Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Binance

Avax Coin Alışverişi İçin %40 Komisyon İndirimli Gate.io Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Gate.io

KriptoHaber: Avax Coin Yorum ve Fiyat Analizi Benzeri Diğer Haberlerimiz İçin:

Bittorrent Coin Geleceğinde Ne Gösteriyor?

Holo Coin Nedir? Holo Coin Geleceği!

Dent Coin’in Geleceği Ve Fiyat Analizi!

Ada Coin Geleceği Ne Gösteriyor!

Hot Coin’in Geleceği!

Ravencoin (RVN) Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Aeternity Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? 2022'de Yükselecek Mi?

Aeternity (AE) Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? 2022 Gidişatı Nasıl Olacak?

Gala Coin Nedir? Gala Coin Geleceği 2022 Yorumları

Gala Coin Nedir? Gala Coin Geleceği 2022 Yorumları