in ,

BakeryToken (BAKE) 2022’de Yükselir Mi? BAKE Fiyat Analizi

BakeryToken (BAKE) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedefleri neler?

BakeryToken (BAKE) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedeflerini ele aldığımız incelememizde BAKE’ın projesine ve amacına da değineceğiz. BakeryToken (BAKE) 2022’de yükselir mi? Düşer mi? Bu bir inceleme yazısı olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

BakeryToken (BAKE) Fiyat Analizi ve Fiyat Hareketleri

BakeryToken (BAKE) 2022'de yükselir mi?

BakeryToken (BAKE) fiyat analizinin yanı sıra kısa vadeli hareketlerini inceleyeceğimiz yazımızda potansiyel fiyat beklentilerine de değineceğiz. Yukarıda 4 saatlik grafikte BAKE’ın düşen kanal içerisinde hareket ettiğini görüyoruz. 22 Ağustos tarihinde 3.30 doları gören BAKE o tarihten itibaren %70’ten fazla değer kaybederek yazımızın yazıldığı an itibariyle 0.93 dolardan işlem görüyor.

2022 BakeryToken (BAKE) Fiyat Beklentisi

BakeryToken (BAKE) 2022’de yükselir mi? BAKE şu an itibariyle 0.93 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Aşağı yönlü kanal kırılmadıkça pozitif konuşmak zor. 0.88’den dönen BAKE için yukarı yönlü ilk durak 0.98 direnci, oranında kırılması durumunda BAKE 1.23 doları test edebilir. BAKE için uzun vadede 2 dolar seviyeleri hedef olarak düşünülebilir. Olumsuz bir harekette ise 0.74 dolar seviyeleri görülebilir.

Teknik analiz ölçüleri seçilmiş zaman dilimleri için gerçek zamanlı rating değerlerini gösterir. Hareketli Ortalamalar, Osilatörler ve Pivotlar. Sonuçlar hızlı bir bakışla incelenebilir. BakeryToken (BAKE) teknik analiz göstergelerinde SAT sinyali veriyor. Bu bilgiler tradingview sitesinden alınmıştır.

BakeryToken (BAKE) Projesi Nedir?

Eylül 2020’de piyasaya sürülen BakeryToken (BAKE), BakerySwap ekosisteminin bir parçasıdır. Likidite sağlayıcıları, şirketin BakerySwap işlem ücretlerinin bir kısmını kazanmak ve BakerySwap  yönetişim sürecinin bir parçası olarak oylamaya katılmak için kullanılabilecekler.

BakerySwap, Binance Smart Chain’e (BSC) dayalı merkezi olmayan otomatikleştirilmiş bir pazar oluşturma protokolüdür. BAKE token, platformdaki yerel bir BEP-20 tokenıdır.

Kullanıcılar BakerySwap’ta likidite sağlayarak BAKE jetonları kazanabilir ve BAKE sahipleri jetonlarını yönetim oylaması için kullanabilir ve işlem ücreti temettüleri alabilir.

BakeryToken (BAKE) bir grup anonim geliştirici tarafından geliştirilmiştir.

İlginizi Çekebilecek yazılar:

Shiba Inu (SHIB) 2022’DE Yükselir Mi? SHIB Fiyat Analizi

Reef (REEF) Coin 2022’de Yükselir Mi? REEF Fiyat Analizi

Holochain (HOT) Coin 2022’de Yükselir Mi HOT Fiyat Analizi

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

En iyi NFT Satış Siteleri Platformu 2022

OpenSea’yi Tahtından Edebilecek En İyi 5 NFT Satış Platformu!

2022 Kripto Airdrop Nedir? Kripto Airdrop Coinleri Hangileri? Airdrop Açmak

Kripto Airdrop Nedir?