in , ,

Dent Coin’in Geleceği Ve Fiyat Analizi!

Dent Coin İle İlgili Her Şey! Dent Coin Tüm Ayrıntılarıyla…

Umut vaat eden altcoinler arasında bulunan Dent Coin geleceği açısından yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bu Yazımızda Dent Coin Projesiyle beraber Dent Coin Yorum ve Dent Coin Grafik Analizi Uzun vadede yatırımcıları için önemli kazançlar sağlayacak potansiyel taşıyan Dent Coin özellikle proje bazlı yaşadığı ayrılık ile öne çıkıyor.

Dent Coin Nedir

Dent Coin Nedir?

Dent Coin yorum ve Dent Coin geleceği konularını anlamak için öncelikle Dent Coin Projesi nasıl geliştirildiğine ve piyasaya sürüldüğüne bakmak gerekiyor. Mobil veri odaklı olması sayesinde diğer altcoinlerden ayrılmaktadır. ETH tabanlı ERC-20 tokenı olarak tanımlanan birim, DENT Wireless Şirketine bağlıdır. Temel görevleri arasında mobil veri satılmasına, alınmasına ve bağış yapılmasına olanak tanımaktadır. Tüm işlemleri için ise ETH blokzincirini kullanmaktadır. Dent Coin toplam arz miktarı olarak 100 milyar adet belirlenmiştir. Piyasada dolaşan arz miktarı ise 94 milyar civarındadır. Dolaşımda olan arz miktarının toplam arz miktarına yakın olması fiyatları üzerinde etkili olmaktadır. Telekom alanına ve mobil veriye odaklanmış olan birim, bu kapsamda diğer altcoinlere göre önemli bir farklılık taşıyor.

Dent Coin geleceği ve hedefi mobil veri anlamında iyileştirmeler sağlamak olarak öne çıkıyor. Birimi piyasaya çıkaran şirket, uluslararası boyutta telekomünikasyon şirketi olmayı hedefliyor. Bu doğrultuda yapılan uygulamalar, çalışmalar ve telefon görüşmeleri de bu alandaki rakipleri için önemli gelişmeler içeriyor. Dent Coin ise ETH altyapısını kullandığı için güvenli şekilde işlem yapma olanağı tanıyabiliyor. Düşük komisyon ücretine de sahip olması birimi cüzdanlar arasında transfer işlemlerinin kolaylaşmasına fırsat veriyor. DENT ile telefon hattınıza kontör, dakika ve internet paketi yüklemek de mümkün. Çok sayıda operatör ile anlaşma sağladıkları için Türkiye’de de Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell ile anlaşmaları bulunmaktadır.

Firma tarafından kurulmuş olan Dent Exchange üzerinden coinlerinizin alım satımlarını yapabilirsiniz. Bu sayede başka ülkelerdeki kullanıcılara da çok kolay şekilde ulaşmak mümkündür. Aynı zamanda geliştirici firma yakın zamanda WhatsApp’a benzeyen bir mesajlaşma uygulaması çıkarmayı hedefliyor. Bu kapsamda coinlerin de uygulama içinde çeşitli satın alımlarda kullanılması bekleniyor.

Dent Coin Yorum

Dent Coin Yorum

Dent Coin yorum bir yıllık süre zarfında değerlendirildiğinde uzmanlar tarafından çok olumlu olarak görülmüyor. Nisan 2021 tarihinde birim fiyatı 0,019435 USD ile tüm zamanların rekorunu kırmayı başarmıştı. Ancak bu tarihten sonra birim fiyatı kademeli olarak düşüş yaşamaya başladı ve yatırımcıları için hoş olmayan sonuçlar doğurdu. Uzmanlara göre bunun sebebi ise geliştirici firmanın hedeflerini gerçekleştirmekte zorlanıyor olması. Özellikle mobil anlamda önemli gelişmelerin hayata geçirileceği ifade edilmesine karşılık, firma yaklaşık olarak iki yıldır belirlediği hedefleri hayata geçiremedi. Bu durum ise ciddi anlamda Dent Coin fiyatları için düşüş yarattı.

Ayrıca geliştirici ekip sadece Dent’e odaklanmak yerine süreç kapsamında yeni Dent Coin projesi de hayata geçirdi ve bu projelerinin de yeni kripto birimleri dolaşıma sokuldu. Yatırımcılar ise Dent Coin ’e yeteri kadar ilginin gösterilmediğini düşünerek birimden vazgeçerek yeni yatırımlara yöneldi. Tüm bunların yanında geliştirici ekibin resmi Dent Coin sosyal medya hesaplarındaki gönderileri de silmesi yatırımcılar tarafından hiç hoş karşılanmadı ve toplu sayıda çıkışlar yaşandı. Birim üzerine bu şekilde olumsuz değişimlerin yapılması uzmanlar tarafından da Dent Coin yorum açısından iyi bir etki bırakmadı.

Uzmanlara göre Dent Coin geleceği çok da parlak görünmüyor. 2022 itibariyle de yükseliş grafiğinden uzak duran birimin bu duruma gelmesinde birkaç temel etmen bulunuyor. İlk olarak piyasaya çıktığı tarihte vaat edilen hedefleri tam olarak gerçekleştirememiş olması ve zamanla bu hedeflerden de vazgeçilmesi. Uzmanlar geliştirici ekibin artık Dent Coin geleceği ile ilgili yeteri kadar ilgilenmeyeceğini ve mesailerini farklı projelere yönelteceğini düşünüyor. Bunun yanında ancak firma tarafından kesin açıklamalar yapılmadığı için eğer vaat edilen projeler gerçeğe dönüştürülse bu durumda da Dent Coin’in fiyatlarının önemli şekilde yükseliş yaşayacağı tahmin ediliyor.

Analistlerin bir kısmı Dent Coin analizi için risk almayı seven yatırımcılara hitap ettiğini vurguluyor. Dip fiyatlardan birimi toplayacak yatırımcıların riskleri dahilinde ilerleyen süreçte iyi sonuçlar elde edebileceği vurgulanıyor. Ancak bunun geçerlilik kazanabilmesi için sürecin yakından takip edilmesi ve yatırımcıların da yatırımları için belirli oranda risk alması gerekiyor.

Dent Coin Geleceği

Dent Coin Fiyatı

Dent Coin fiyatı açısından son 1 yıldır düşüş grafiği gösteriyor. Dent Coin grafiği Nisan 2021’de ulaştığı zirve noktası sonrasında ani düşüşler yaşayarak fiyatını çok düşük seviyelere taşıdığı görülüyor. Özellikle Ağustos ve Ekim 2021 tarihlerinde kendisini toparlama grafiği çizmiş olsa da 2021 sonuna doğru tekrar sert düşüşler yaşadı. 2022 yılına ise iyi başlayamayan birim yine düşüş grafiğini takip ederek yatırımcıları için beklenen yükselmeyi gösteremedi.

Fakat uzmanların yaptıkları Dent Coin yorum ve analizlerde belirtildiği gibi geliştirici ekibin tekrar projeye yönelmesi ve vaat edilen özellikleri geliştirmesi halinde Dent Coin fiyat olarak önemli yükselişler meydana gelebilir. Ama bu durum için yatırımcıların risk alması ve uzun süreli olarak beklemesi gerekebilir.

Dent Coin Geleceği Ne Olur?

Dent Coin geleceği hakkında uzmanlar fiyatta artış olması için ancak geliştirici şirketin tekrar projeye gereken özeni göstermesi ve bunun sonucunda da yatırımcı sayısının artmasını şart koşuyor. Şayet bu şekilde bir gelişim olmazsa birim fiyatında istenen yükselişin yaşanmayacağı kaydediliyor. Eğer mevcut durumda coin ilerleme gösterirse, bu durumda beklentiler ileriye dönük olarak şu şekilde; 2022 yılında 0,0122xx USD, 2023 yılında 0,014xx USDA, 2024 yılında 0,180xx USD, 2025 yılında ise 0,0198xx USD.

Fiyatların çok yükseliş göstermediği göz önünde tutulursa ancak çok uzun süreli yatırımlarda yatırımcılar kazanç sağlayabilir. Bu bakımdan Dent Coin en azından şimdiki durumu ile kısa sürede kazanç elde etmek isteyen yatırımcılara hitap etmiyor. Bunun yanında firmanın projeden vazgeçebileceği de göz önünde tutulduğunda mevcut yatırımcıların da anlık olarak gelişmeleri yakından takip etmesi tavsiye ediliyor.

Dent Coin Alışverişi İçin %10 Komisyon İndirimli Binance Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Binance

Dent Coin Alışverişi İçin %40 Komisyon İndirimli Gate.io Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Gate.io

KriptoHaber: Dent Coin Yorum Yazımıza Benzer Makaleler için;

Firo Coin (FIRO) Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? 2022 Yılı Gidişatı Ne olacak?

Hot Coin’in Geleceği!

Bittorrent Coin Geleceğinde Ne Gösteriyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Nft Platformu Girişimi! Samsung, Smart TV NFT Platformu Atılımı Yapıyor!

Samsung’dan Bir İlk, Akıllı TV NFT Platformu!

Holo Coin Yorumları! Holo Coin Geleceği! Holo Coin Grafik Analizi! 2022

Holo Coin Nedir? Holo Coin Geleceği!