in ,

Elon Musk’dan Merak Uyandıran Açıklamalar!

Elon Musk Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin hakkındaki açıklamaları…

Tesla CEO’su Elon Musk Pazartesi günü tweet attı. USD’nin yükselen enflasyon oranı konusundaki endişesini paylaştı. Elon Musk, “Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin’imi satmayacağım” dedi. BTC, ETH ve DOGE fiyatları Musk’ın tweetinden hemen sonra hafif bir sıçrama kaydetti. Elon Musk Bitcoin Satmayacak.

Elon Musk “Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin'imi Satmayacağım” Dedi

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, 14 Mart Pazartesi günü Twitter’da takipçilerine önümüzdeki birkaç yıldaki olası USD enflasyon oranı hakkındaki düşüncelerini sordu. Ancak yükselen enflasyona rağmen kripto paralarını satmayacaktı. Bu kripto paralar: Bitcoin(BTC), Ethereum (ETH) ve Dogecoin (DOGE).

 

Özellikle Musk’ın kripto para birimleri hakkında yaptığı herhangi bir açıklama yatırımcılardan tepki alıyor. CEO, kripto para birimlerinin iyi bilinen bir destekçisidir – özellikle Dogecoin.

MicroStrategy Kurucusu ve CEO’su Michael Saylor, Musk’ın tweetine şu yanıtı verdi:

USD tüketici enflasyonu tüm zamanların en yüksek seviyelerine yakın devam edecek ve varlık enflasyonu tüketici enflasyonunun iki katı oranında çalışacak. Daha zayıf para birimleri çökecek ve sermayenin nakit, borç ve değer stoklarından bitcoin gibi kıt mülklere kaçışı yoğunlaşacak.

 

Musk, Saylor’a şu yanıtı verdi: “Enflasyon yüksekken dolar yerine iyi ürünler ürettiğini düşündüğünüz şirketlerde ev veya hisse senedi gibi fiziksel şeylere sahip olmak genellikle daha iyidir. Bitcoin, Ethereum veya Dogecoin’ime hala sahibim ve değeri ne olursa olsun satmayacağım.”

Benzer şekilde Musk, Scott Galloway’in Galloway’in USD’yi “en yenilikçi ödeme teknolojisi ve değer deposu” olarak adlandırdığı Twitter gönderisine yanıt verdi. Musk, gülen emojiyi yerde yuvarlayarak tepki verdi.

Geçen yıl, Galloway, Musk’ı takipçilerine şirket hisselerinin %10’unu satıp satmamalarını soran bir Twitter anketi yayınladığı için eleştirdikten sonra, Musk Galloway’i dayanılmaz bir uyuşukluk olarak nitelendirdi.

Yazma sırasında Bitcoin 38.643.42 dolardan, Ethereum 2.577.67 dolardan ve DOGE 0.114572 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap’e göre, fiyatlar yatay hareket etmeye devam ettikçe kripto para piyasası değeri 1,73 trilyon dolar civarında bir aralıkta kalmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:

Newscrypto Coin (NWC) 2022’de Yükselir Mi? NWC Coin Fiyat Analizi

TON Coin’in 2022 Yılı Gidişatı Ne Olacak?

Fantom Blok Zincirinden FTM’den Sonra Alınabilecek En İyi 5 Altcoin!

Facebook Hangi Metaverse Coin’i Destekliyor?

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

Güney Kore Yeni Cumhurbaşkanı

Güney Kore’nin Bir Sonraki Başkanı Parite Yaratabilir!

Coinbase One beta

Coinbase One, Beta’da Abonelik Tabanlı ‘Sıfır Ücret’