in , ,

Azuki NFT Yaratıcıları HYPETALKS Web3’te Konuştu!

HYPEBEAST, yeni web3 portalı Hypemoon’da, Azuki NFT yaratıcılarıyla yaptığı oturumla geri döndü.

HYPETALKS, salı günü web3 ‘te topluluk oluşturmaya odaklanan bir başka oturumla geri döndü. Bu kez, HYPEBEAST Web3 Genel Yayın Yönetmeni Rosie Perper, HYPEBEAST’in yeni web3 portalı Hypemoon ile birlikte sohbete ev sahipliği yaptı. Azuki NFT yaratıcıları Zagabond ve Hoshiboy ile bir sohbete öncülük etti. Bu sohbette yer alan önemli detayların yanı sıra, Azuki Nft Nedir? Opensea’de NFT Nasıl Satın Alınır? Azuki NFT Satın Alma? gibi soruların detaylarını bu yazımızda sizler ile paylaşacağız.

Azuki Nft Nedir?

Azuki Nft Nedir?

Azuki Nft Nedir? Azuki NFT, aynı ise sahip bir anime’den doğmuş bir nft koleksiyonudur. 133.800 ETH’lik (~5.800.000.000₺ / ~5.8 Milyar TL) bir işlem hacmine sahip olan AZUKI NFT Koleksiyonu 10.000 Benzersiz nft çalışması ile OpenSea’de tüm zamanlarda 8. son 7 gün ortalamasında ise 5. sırada yer alıyor. Bu 10.000 eser toplamda 5600 kişiye dağılmış olsa da, eserler arasındaki güncel en düşük fiyat yani taban fiyat 12.29ETH (~532.000₺). Forbes’te yer alan bir habere göre ise projenin yol haritasında mevcut nft çalışmalarından bir animasyon dizinin de yayınlanacağı yazılmıştı.

HYPETALKS Web3 Oturum Konusu

Ekip, tartışmayı büyük ölçüde Azuki markasının gelişimine odakladı. Ayrıca kurucular, genellikle “internet patencileri” olarak adlandırdıkları, ilgili ve adanmış bir topluluğu nasıl başarılı bir şekilde teşvik ettiklerini anlattılar. Perper konuşmayı, bu takma adın tam olarak nasıl ortaya çıktığına dair bir soruyla açtı.

Zagabond, “Kriptodaysanız, NFT ticareti yaptıysanız, benim bakış açıma göre internetin patencisisiniz” dedi. “Web3 etrafında şekillenen bu yeni karşı kültür var ve hepimiz bunun bir parçasıyız.” Azuki kurucu ortağı, web3’ün şu anda kendi ayrı etki alanında var olduğunu söyledi. Ama blok zinciri destekli evrenin önümüzdeki on yıl boyunca kendisini günümüz kültürünün tüm yönlerine uygulamak zorunda olduğunu ekledi.

Opensea'de NFT Nasıl Satın Alınır?

Azuki NFT Yaratıcılarının Web3 Hakkında Görüşleri

“Bugün web3 etrafında şekillenen bu yeni kültürün hala bir tür niş olduğunu hissediyorum. Ancak bundan beş ila 10 yıl sonra, web3 kültürünün sadece kültür olacağını hissediyorum” dedi. Azuki ‘yi kurarken açıkça ana hatlarıyla belirtilen üç değer altında faaliyet gösteriyor: önce topluluk, sadece aptallık ve sürece güven. Demna, markanın başarısının özgünlüğe olan bağlılığından kaynaklandığını söyledi. Fakat biliyoruz ki bir yandan internet üzerinde “Azuki Nft Nedir?” sorgularının sayısı da artmaya devam ediyor.

Azuki NFT Satın Alma

Azuki NFT Neden Başarılı? Azuki Nft Nedir?

“Bir şey hakkında çok tutkulu bir grubunuz olduğunda ve bu enerjinin bir parçası olduğunuzda, bu zor olabilir, ancak çok güçlüdür” dedi. “Azuki topluluğa ait bir marka olduğu için toplulukla vakit geçirdiğim sürece, günüme özgünlükle başlayıp bitiriyorum.” diye ekledi.

Konuşmanın ilerleyen saatlerinde Zagabond, azuki Nft Nedir? sorunun cevabını açarken dinleyicilere sabırsızlıkla bekleyecekleri bir şey bırakmadı. Buna rağmen, markanın yaklaşan projelerine ilişkin ayrıntıları kıt tuttu: “Harika şeyler geliyor. 30 Mart, Los Angeles. Tüm söyleyeceğim bu.”

OpenSea’de Azuki NFT Nasıl Alınır? Azuki NFT Satın Alma?

Dünya’nın en iyi ve en büyük işlem hacmine sahip NFT marketi OpenSea’de Azuki NFT Satın Almak çok basit. Öncelikle bir MetaMask Cüzdanına sahip olmanız gerekiyor. Halen MetaMask Cüzdanınız yoksa bu yazımıza (Metamask Kurulumu Nasıl Yapılır?) veya bu yazımıza (MetaMask Cüzdan Sistemi İle Alakalı Aradığınız Her Şey Bu Yazıda) göz atmanızı öneririz. MetaMask cüzdanınız kurulu ise herhangi bir borsa hesabınızdan, örneğin Binance‘den belirli bir miktar ETH’i MetaMask cüzdanınıza aktarmanız gerekir. Halen Binance hesabınız yok ise bu yazımıza (Binance‘e Nasıl Üye Olunur?) göz atmanızı öneririz. Sonrasında OpenSea web sitesine girerek MetaMask cüzdanınızı bağlayabilir ve Azuki NFT Koleksiyonu sayfasından almak istediğiniz NFT’leri inceleyebilirsiniz. UNUTMAYIN! Bu bir yatırım tavsiyesi değildir! Lütfen NFT ve coin/token satın alırken veya satarken kar ihtimali gibi zarar risklerinin de olduğunun bilinci ile bilinçli alışveriş yapın. Azuki Nft Nedir?

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Bitcoin ve Kripto Piyasası ABD Faiz Artışından Sonra Yükseliyor

Heroes of Mavia, Esports Odaklı P2E Oyun için Tribe ile Güçlerini Birleştirdi!

Ripple, Geliştirici İlişkileri Direktörünü Kaybetti, Ripple Hakkında Bilmeniz Gerekenler.

Birleşik Krallık Kripto Düzenlemesi Çağrısında Bulundu!

Written by Mehmet Akif

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bitcoin ve Kripto Piyasası ABD Faiz Artışından Sonra Yükseliyor

Bitcoin ve Kripto Piyasası ABD Faiz Artışından Sonra Yükseliyor

Cardano Yıl Sonuna Kadar Solana ile Aynı Performansa Sahip Olacak

Charles Hoskinson: Cardano Yıl Sonuna Kadar Solana ile “Aynı Performansa” Sahip Olacak