in ,

Charles Hoskinson: Cardano Yıl Sonuna Kadar Solana ile “Aynı Performansa” Sahip Olacak

Yakın tarihli bir röportajda, Cardano’nun araştırma ve geliştirmesinden sorumlu şirket olan IO Global’in (diğer adıyla “IOG”, eskiden “IOHK” olarak biliniyordu) Kurucu Ortağı ve CEO’su Charles Hoskinson, “Haziran ve Ekim ayının neden harika aylar olacağını açıkladı. ” Cardano ($ADA) için. Cardano 2022’de Ne Olacak?

Hoskinson’ın yorumları, “InsideW3B” programının sunucusu Marco Monty Montemagno ile yaptığı röportaj sırasında yapıldı. Hoskinson’a en önemli üç önceliği sorulduğunda şu yanıtı verdi:

“Şu anda ticari karşılaştırılabilirlik, sürdürülebilirlik ve kendi kaderini tayin hakkının gerçekten üzerinde çalıştığımız üç büyük şey olduğunu söyleyebilirim.

Cardano 2022'de Ne Olucak

“Ticari karşılaştırılabilirlik açısından, projenin başlangıcında doğruluk ve bilimsel mükemmellik üzerine çok büyük miktarda çaba harcadık… bu yüzden tüm bu olağanüstü protokolleri geliştirdik…

“Bu yıl, sistemin ölçeklenebilirliğini ve ifade edilebilirliğini büyük ölçüde artıran tüm bu güncellemeler geliyor, böylece Solana ve benzeri sistemlerden gördüğünüz performansın aynısını elde edeceksiniz. Ya da en azından aynı büyüklük sıralarında… Yalnızca tüm güvenliği, doğruluğu, esnekliği ve üç milyonluk büyük bir topluluğa sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda rakiplerin getirdiği şeylerin en iyisini elde edersiniz…

“Haziran ve Ekim bizim için harika aylar olacak çünkü bu aylar Plutus, yan zincirler, boru hattındaki iyileştirmeler açısından pek çok yeni özelliği devreye soktuğumuz aylar… ve bazı olağanüstü uygulamalı araştırmalar var. Hydra gibi konular… Cardano 2022’de Ne Olacak ?

“Ve sonra Cardano’ya ve Tezos (XTZ) gibi birkaç kişiye özgü olan kendi kaderini tayin etme… Harika bir yönetişim katmanımız var. Verileri elinde tutuyorsun, oy verebilirsin. Ve sistemin yönetimine katılabilirsiniz… Ayrıca Cardano’nun kendi hazine sistemi var. Her hükümet gibi, para basma kabiliyetine sahiptir. Ve sonuç olarak, bunu gelişimini finanse etmek için kullanabilirsiniz. Dolayısıyla, bu sadece kendi kaderini tayin etme değil, aynı zamanda kendi kendini finanse etme, kendi kendini başlatmadır.”

12 Mart’ta Hoskinson, Cardano destekli DeFi protokollerinde TVL hakkında konuştu. Yorumları, bir $ADA HODler’ın Cardano’nun Kilitli Toplam Değerindeki (TVL) hızlı büyüme, yani DeFi protokollerine kilitlenen toplam fon miktarı hakkındaki tweetine yanıt olarak geldi.

IOG CEO’su, Haziran ayında gerçekleşmesi beklenen Vasil hard fork birleştirici (HFC) etkinliğini bekleyen birçok Cardano DeFi uygulaması olduğunu ve bu gerçekleştiğinde Cardano’nun TVL’sinde daha da etkileyici bir büyüme görmemiz gerektiğini söyledi.

 

10 Aralık 2021’de Hoskinson, yakın zamanda ölen Bulgar arkadaşı ve Cardano büyükelçisi Vasil Dabov’u Haziran hard fork’una kendi adını vererek onurlandıracağını açıkladı. Dabov bir blockchain danışmanı, Haskell uygulayıcısı ve deneyimli ginkgologdu.

 

28 Şubat’ta yayınlanan bir blog gönderisinde IOG, Haziran ve Ekim hard fork etkinliklerinde ne gibi değişiklikler görmeyi bekleyebileceğimizi açıkladı:

“Şubat sürümümüz sadece bir başlangıç. 2022 boyunca – ve Haziran ve Ekim hard fork birleştirici (HFC) etkinliklerine odaklanan – bir dizi ölçeklendirme geliştirmesi sunacağız. Bunlar, ardışık düzen, yeni Plutus CIP’ler, UTXO disk üzerinde depolama ve Hydra gibi ölçeklendirme planımızın temel öğelerini içerir. Parametre ayarlamalarıyla birlikte bu özellikler, Cardano’nun verimini artıracak ve artan bir dizi merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamaları, akıllı sözleşmeler ve DEX’leri barındırmak için sistemi optimize edecek.

“Ayrıca, son Cardano360 Şubat gösterimizde ana hatlarıyla belirtildiği gibi, IOG, bir DApp mağazasından ve yeni bir hafif cüzdan ürününden Mithril hızlı senkronizasyon çözümüne ve yan zincirlere kadar bir dizi yeni ürün ve özellik üzerinde çalışıyor. Bu arada inanılmaz bir topluluk, gelişen bir merkezi olmayan ekosistem oluşturmaya devam etmek için yeni DApp’ler, hizmetler, siteler, araçlar ve API’lere katkıda bulunuyor.“

 

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Heroes of Mavia, Esports Odaklı P2E Oyun için Tribe ile Güçlerini Birleştirdi!

Ripple, Geliştirici İlişkileri Direktörünü Kaybetti, Ripple Hakkında Bilmeniz Gerekenler.

Birleşik Krallık Kripto Düzenlemesi Çağrısında Bulundu!

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Azuki Nft Nedir? Opensea'de NFT Nasıl Satın Alınır? Azuki NFT Satın Alma

Azuki NFT Yaratıcıları HYPETALKS Web3’te Konuştu!

SWIFT Bankacılık Nedir

Rus ve Çin Merkez Bankaları ‘SWIFT-Alternatifi Üzerine Çalışıyor!