in

Binance‘e Nasıl Üye Olunur?

İşlem hacmi açısından en büyük kripto borsası Binance’a üye olma işlemleri…

“Binance‘e nasıl üye olunur?” sorusu kripto para borsasında işlem yapmak isteyen kişiler tarafından merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Oldukça popüler bir kripto para borsası olan Binance’ye üye olunması kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşebilir. Kişilerin yapması gereken bazı aşamalar bulunur. Binance kayıt aşamaları açıklanacak olursa, şu şekilde sıralanabilir;

Öncelikle buraya tıklayarak kayıt sayfasını açınız!

 

    • Öncelikle Binance’e kayıt olmak için web sitesine girilmeli ve ana sayfadan Binance kayıt ol seçeneğine tıklanmalıdır.
  • Daha sonra açılan sayfada kayıt için e-posta adresinin girilmesi gerekir. Ardından kayıtlı olunan hesap için bir şifre oluşturulmalıdır. Bu aşamada eğer varsa referans kimliği girilmelidir.
  • Bir sonraki işlem ise hizmet koşullarını detaylı bir şekilde okuyup incelemek ve onaylamaktır. Ardından hesap oluştur seçeneğine tıklanması gerekir.
  • Kayıt olunan e-posta adresine bir doğrulama kodu gönderilecektir. Gönderilen doğrulama kodunun 30 dakika içerisinde girilmesi gerekir. Bu şekilde güvenlik doğrulaması gerçekleştirilebilir.
  • Binance kayıt olma aşamasının son kısmında, e-posta adresine doğrulama kodunun gönderilmemesi gibi bir durum ile karşılaşıldığında, e-postayı tekrar gönder seçeneğine tıklanmalı ve e-postadaki spam kutusu kontrol edilmelidir.

Binance’e Kayıt Olurken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Binance kayıt olurken dikkat edilmesi gereken noktalar bulunur. Açıklanacak olursa;

  • Binance hesabı için oluşturulan şifrenin, rakamların ve harflerin birleşimi ile oluşturulması gerekir. Oluşturulan şifre içerisinde, bir tane büyük harf ve rakam olması istenmektedir. Toplamda 8 karakterli bir şifre oluşturulmalıdır.
  • Binance kripto para borsasına, birinin referansı ile kayıt olunmak istenildiğinde, Binance kayıt olurken referans kodu Bu kodun doğru bir şekilde yazıldığından emin olunması gerekir.
  • Binance kayıt olmak için işlemler tamamlandıktan sonra, hesap güvenliğinin arttırılmasına dikkat edilmelidir. Bu noktada Google doğrulaması ve SMS doğrulaması yapılabilir. Kayıt olunan hesapta iki faktörlü doğrulamayı yani 2FA etkinleştirmek için, kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra açılır sayfadaki panoya git seçeneğine tıklanması gerekir. Ardından gerekli işlemler gerçekleştirilebilir.

Binance Kayıtlı Telefon Numarasını Değiştirme İşlemi Nedir?

Binance kayıtlı telefon numarasını değiştirme işlemi pratik bir şekilde gerçekleştirilebilir. Bu işlemler şu şekilde sıralanabilir;

  • Binance hesabına giriş yapılması gerekir.
  • Profil seçeneğine tıklanarak, güvenlik bölümüne gidilmelidir.
  • Daha sonra 2FA seçeneğine tıklayarak, SMS doğrulamasının alt tarafından devre dışı bırak sekmesine tıklanmalıdır.
  • Açılan sayfada SMS doğrulaması ve e-posta doğrulamasının birlikte gerçekleştirilmesi gerekir.
  • Ardından güvenlik sayfasına geri dönülerek, 2FA seçeneğine tekrar tıklanmalıdır.
  • Daha sonra SMS doğrulaması seçeneğine tıklayarak, yeni telefon numarası ekleme işlemi gerçekleştirilebilir.
  • Onaylandığı takdirde işlem tamamlanmış olur.

Binance’e Kayıt Olma Şartları Nelerdir?

Binance kayıt olma şartları bulunmaktadır. Belirtilen şartlar sağlandığı takdirde, kolay ve hızlı bir şekilde bu platforma üye olma işlemi gerçekleştirilebilir. Binance kayıt rehberi sayesinde, kayıt olma şartlarına ulaşabilmek mümkündür. Açıklanacak olursa;

  • Bu platforma 18 yaşının altındaki kullanıcılar üye olamamaktadırlar. Üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından kişiler, 18 yaşından büyük olduğunu ve fiili ehliyete sahip olduğunu taahhüt etmektedirler. Eğer platform kullanıcıların bu şartı sağlamadığını fark ederse, üyelik işlemlerine son vermektedir. Ayrıca hesapları engelleme ya da askıya alma gibi seçenekleri de kullanabilme durumu bulunur.
  • Binance’e kayıt olduktan sonra ilgili hesabı üçüncü kişilere devretmek mümkün değildir. Ayrıca hesabı kiralama ya da satma gibi işlemlerde gerçekleştirilememektedir. Böyle bir durumun tespitinde, platform üyeliğe son verir. Bununla birlikte ilgili hesaba engellemeye ve askıya alma gibi işlemlerde gerçekleştirebilir.

Belirtilen durumlara dikkat edildiği takdirde, kayıt olma işlemi ve üyeliğin devamlılığı sağlanabilir.

Binance’e Kayıt Olunduktan Sonra Komisyon İndirimi Yapılır Mı?

Binance kayıt olduktan sonra komisyon indirimi referans kodu ile kayıt işlemi sağlandığında gerçekleştirilebilmektedir. Komisyon indirimi, kullanıcıların alım ve satım işlemlerindeki komisyon kesintisinin indirimli bir şekilde olması fırsatını sunar. Böylelikle bu platformda sahip olunan hesaplarla gerçekleştirilen işlemlerde, yüksek meblağlarda kesintiler ödemek zorunda olunmayacaktır.

 

Metaverse Evrenine Giriş Yaptık!

 

Written by Kripto Egitim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Coinbase Yeni Yıl Referans Kodu Nasıl Edinebilirim?

Coinbase’in 1 Milyon Dolarlık Çekilişine Nasıl Katabilirim?

Stake Ederek Para Kazanılır Mı?