in , ,

Amazon Prime Gaming Ocak Oyunları Belli Oldu!

Amazon Prime Gaming: Ocak 2022 için ücretsiz oyunların ve bonusların tam listesini görün

Amazon Prime aboneliği, PC oyuncuları için her zaman iyi bir seçenek olmuştur. 2021 yılı boyunca Prime Gaming aboneleri, Control Ultimate Edition, Dragon Age Inquisition, Rise of the Tomb Raider, Need for Speed ​​Hot Pursuit ve Battlefield V gibi isimler de dahil olmak üzere bilgisayarlarına bir çok güzel oyun ekleme fırsatı buldular.

Amazon Prime Ocak Oyunları 2022

2022 için abonelik hizmeti, yeni hesaplar için deneme süresiyle ücretsiz olarak veya hizmetin bir parçası olanlar için herhangi bir ek ücret ödemeden kullanılabilecek daha ilginç haberler getirmeyi vaat ediyor.

Avusturyalı tanıtım sitesi Preis Jager tarafından sızdırılan listeye göre Amazon Prime Gaming aboneleri, bugünün en çok konuşulan ralli oyunlarından biri olan WRC 7’yi 2022 Ocak ayında ücetsiz olarak oynayabilecekler.

Tam liste için yazının devamı okuyunuz….

Ocak 2022’de Ücretsiz Amazon Prime Gaming Oyunları

  • WRC7
  • Two Point Hospital
  • Abandon ship
  • In Other Waters
  • Paper Beast: Folded Edition

1. WRC 7

Bu, FIA Dünya Ralli Şampiyonası tarafından resmi olarak onaylanan oyundur. İlk olarak 2017’de piyasaya sürüldü, buz, kil, asfalt gibi zorlu yollardan geçen ve her tür rota değişikliğini hakkıyla veren ve direksiyonda sınırlarınızı zorlayabileceğiniz çok çeşitli pistlere sahip bir oyun olarak göze çarpıyor. Citroen, Hyundai, Volkswagen, Peugeot ve Ford gibi ana araç üreticileri mevcut.

2. Two Point Hospital

Two Point Hospital, şüphesiz şimdiye kadar piyasaya sürülen en çılgın simülasyon oyunlarından biridir. Bir hastanenin kontrolünü elinize alın ve yoksul hastaların yaşamlarını iyileştirmek için altyapısına yatırım yapın. Burada erişim koridorlarının konfigürasyonundan tedavi edilen hastalık türlerine kadar her şey önemlidir.

Ancak birçok insanın hayal ettiğinin aksine… Zorluklar oldukça sıra dışı olacak! Aşağıdaki fragmana göz atın:

3. Abandon Ship

Denizcilik oyunlarından hoşlananlar için çok keyifli bir oyun. Oyunda “Gemi ile Navigasyon” döneminde geçiriyorsunuz ve kendi geminizin komutasını almanız gerekiyor. Ardından ekibinizi kurup, Dünya’nın uçlarını keşfetmek için yola çıkacaksınız.

4. In Other Waters

In Other Waters, sizi okyanus derinliklerini keşfetmeye davet ediyor. Okyanusun her bir unsurunun önemini anlayın ve büyük bir gizemi çözmek için yolculuğunuzu takip edin.

5. Paper Beast: Folded Edition

Ocak listesinin tamamlanması ise Paper Beast: Folded Edition oldu. Bu oyun sizi, akıl yürütmenize meydan okuyacak benzersiz yaratıklar ve çevresel bulmacalar bulacağınız fantezi senaryolarına götürecek.

Written by Argi Dünyası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2022'de Bitcoin'den Sonra Radarınızda Olması Gereken 5 Kripto Para Birimi

Bitcoin’den Sonra En Sağlam 5 Altcoin ve Projeleri!

2022 altcoin tavsiyeleri

2022’de Takip Etmeniz Gereken Altcoinler