in ,

2022’de Takip Etmeniz Gereken Altcoinler

2022’de yükselmesi beklenen altcoinler hangileri?

2022’de yükselmesi beklenen altcoinler hangileri? 2022’de takip etmeniz gereken altcoinleri sizler için derledik. 2022’de bu altcoinlerden sakın gözünüzü ayırmayın.

2021, kripto para yatırımcıları için dalgalı bir yıl oldu. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) yeni tarihi zirvelerini gördü ve bir ödeme şekli olarak daha yaygın olarak kullanılmaya başlandılar.

Aynı zamanda, aynı tür büyüme vaatleriyle piyasada sayısız yeni kripto para birimi ortaya çıktı. Oldukça değişken olan kripto para piyasasında yatırım yapmak için oldukça çok seçeneğimiz var.

Viridi Funds’un operasyon başkanı David Khalif, TheStreet’e verdiği demeçte, “Bugün Fantom veya AVAX veya Solana veya Ethereum’dan hangisinin 2022’de kazanan olacağından tam olarak emin değiliz. 2022’ye girerken, tüm bu blok zincirler arasında savaş devam edecek.” Dedi.

2022’de Takip Etmeniz Gereken Altcoinler

2022’de yükselmesi beklenen altcoinler şöyle:

LINK altcoin tavsiyesi

Chainlink (LINK) Yükselecek Mi?

David Khalif, 2017 yılında Sergey Nazarov tarafından kurulan Ethereum tabanlı bir Oracle ağı olan Chainlink’i (LINK) yakından takip ediyor. Chainlink gerçek dünya verilerini otomatik olarak çevirimiçi sistemlere ekleyerek akıllı sözleşmeleri geliştirmek amacıyla tasarlandı.

Akıllı sözleşmenin kullanımı arttıkça Chainlink’in de değeri arttı. LINK’in değeri bir yıl öncesine göre iki katından fazla arttı.

Khalif, “Chainlink, tüm blok zincirlerindeki projelere bağlanan ve bu projelere ortak olan bir Oracle veri sağlayıcısıdır.” Dedi.

Avalanche (AVAX) 2022 Beklentisi

Başka bir akıllı sözleşme platformu olan Avalanche (AVAX), %3,800’den fazla değer artışıyla 100 doların üzerine çıktı ve piyasa değeri olarak ilk 10 kripto para birimi arasına girdi. ETHER’e rakip olan AVAX, sözleşmeleri ve diğer çeşitli çevirimiçi işlemleri güçlendirmek için Bitcoin teknolojisini kullanıyor.

Henüz yeni olmasına rağmen sözleşmelerini düzene sokmak şirketler için oldukça popüler hale geldi. Avalanche ağında şu ana kadar 160 proje var ve ortakları arasında Deloitte gibi büyük isimler var.

SFOX ticaret platformunun kurucusu George Melika, TheStreet’e verdiği demeçte, “Hedge fonları ve aktif müşterilerimizden gördüğüm trendlerden biri, akıllı sözleşme platformlarının gerçekten iyileşiyor olması” dedi.

Solana (SOL) 2022 Yorumu

Solana, bu yıl %13.800’den fazla değerlenerek, piyasa değeri açısından en büyük beşinci kripto parası konumuna geldi. Düşük maliyetli bir platform ve daha hızlı işlem ile Solana, projelerini blok zincirinde başlatmak isteyenler arasında Bitcoin ve Ethereum için en büyük rakiplerden biri olarak görülüyor.

Solana daha fazla kullanıcı kazandıkça ve ana akım bir kripto para biri haline geldikçe, uzmanlar yakında Bitcoin ve Ethereum ile aynı seviyede bir ödeme şekli olarak kabul edilmeye başlayacağını tahmin ediyor.

Terra’nın (LUNA) Geleceği 2022

Terra blok zincirinin yerel bir tokeni olan LUNA, 2021’in son çeyreğinde hakkında en çok konuşulan platformlardan biri oldu. Yaklaşık 25 milyar dolarlık piyasa değeriyle LUNA’nın değeri %60’tan fazla arttı.

2018 yılında Do Kwon ve Daniel Shin tarafından ortaklaşa kurulan Terra, popülaritesini arttırıyor.

Melika, “LUNA bu ay en çok kazandıranlardan biri, Terra platformu kendi stabil coin’ine sahip olmaya çalışıyor ve bu 2022′ LUNA’yı öne çıkarabilecek bir hamle olabilir.”

Decentraland (MANA) 2022’de Yükselişine Devam Edebilecek Mi?

Sanal gerçeklik 2022’de takip edilmesi gereken bir trend olarak ortaya çıkıyor.  Ethereum tarafından desteklenen merkezi olmayan bir sanal gerçeklik platformu olan Decentraland (MANA), kullanıcıların içerik oluşturmak ve içerikten para kazanmak için sanal araziler satın almalarına olanak tanıyor. Hem insanlar hem de şirketler metaverse üzerinde erken bir varlık yatırımı oluşturmak istiyor.

İlginizi Çekebilecek Yazılar:

Ethereum 2022’de Yerini Koruyabilecek Mi? Solana Ve Cardano Ethereum’u Geçebilir Mi?

Bitcoin’den Sonra En Sağlam 5 Altcoin Ve Projeleri!

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Amazon Prime Ocak Oyunları 2022

Amazon Prime Gaming Ocak Oyunları Belli Oldu!

2022 Kripto Sözlüğü: NFT’ler, Web 3.0, ve Metaverse ve Daha Birçok Terim