in

2022 Yılında Apple ve Facebook Arasında Metaverse Kavgası Çıkabilir!

Apple ve Meta, 2022’de en iyi performans gösteren Metaverse teknolojisi için kıyasıya rekabet edecekler.

Loup Ventures’a göre, yatırımcılar Metaverse’e yatırım yapmaya başladıkça ve bu sayı arttıkça Apple ve Meta, 2022’de en iyi performans gösteren Metaverse teknolojisi için kıyasıya rekabet edecekler.

Apple ve Facebook arasında 2022 yılında Metaverse rekabeti

2022 Yılının En Büyük Metaverse Firmaları Kim Olacak?

Yeni bir araştırma notunda, Loup Ventures ortağı ve analisti Gene Munster, 2022 için bazı tahminlerini özetledi. Bunlardan biri, Apple ve Meta’nın (önceden Facebook olarak biliniyordu) 2022’de Metaverse’ün en kaliteli iki firması olacakları ve bu nedenle büyük bir düelloya hazırlandıklarını söyledi.

“Apple vs Meta” Hangisi Daha İyi?

Meta veri deposu, 3B veya 2B sanal dünyalar içinde bağlantı kurma fikridir. Teknoloji şirketleri arasında Meta – yeni ismine sadık kalarak – konseptle Apple’dan çok daha yakından ilişkili. Ancak Munster, Apple’ın meta veri tabanından yararlanmak için iyi bir konumda olduğuna inanıyor.

Munster, “Apple’ın nihayetinde [metaverse] için bir ürün ailesine sahip olma olasılığının yüksek olduğuna ve 2022’de bir prototip görmemiz gerektiğine inanıyoruz” diye yazıyor. “AR veya MR gözlükleri, daha sürükleyici dijital dünyalarda oynayacağımız ve çalışacağımız meta veri tabanına önemli bir Apple katkısıdır.”

Meta veri deposu, önümüzdeki birkaç yıl içinde öncelikle 2B olarak var olabilse de, Munster, donanıma odaklanarak 3B’ye geçeceğine inanıyor. Bu nedenle analist, Apple ve Facebook’un “dünyanın Metaverse’ü deneyimleyebileceği uygun fiyatlı ve konforlu kulaklıklar oluşturma yarışında” karşı karşıya geleceğini söylüyor.

Apple’ın Yeni Kulaklığı Ne Zaman Çıkacak?

Analist, Apple’ın muhtemelen WWDC 2022’de bir MR kulaklığının ön izlemesini yapacağını söylüyor. Ancak, en erken 2023’e kadar satışa sunulmayacak.

Apple’ın uzun süredir sanal gerçeklik ve oyunlara odaklanabilecek üst düzey bir Apple VR vizörü de dahil olmak üzere birkaç farklı AR veya MR cihazı geliştirdiği söyleniyor. Apple’ın ayrıca bir iPhone’a eşlik edebilecek daha küçük ve daha hafif bir “Apple Glass” giyilebilir bir ürün üzerinde çalıştığı düşünülüyor.

Kripto Haber: İlginizi Çekebilecek Diğer Metaverse Yazılarımız

Piyasa Değeri 200 Milyon Dolar Altında Olan Metaverse Coin’leri!

iNFT Nedir? NFT ile Farkları Nelerdir?

En Ucuz Metaverse Coin’leri!

2022 Kripto Sözlüğü: NFT, Web 3.0 ve Metaverse

Written by Argi Dünyası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Maricoin LGBT

Maricoin: Dünyanın İlk LGBTQ+ Kripto Parası

Fantom (FTM) Coin 2022’de Yükselir? Fantom Fiyat Analizi