in , , ,

Piyasa Değeri 200 Milyon Doların Altında Olan En Popüler 5 Metaverse Coinleri

Bu yazımızda, genel değerlendirmeye göre en düşükten en yükseğe sıralanan, 200 milyon doların altında bir piyasa değeri olan kriptodaki en popüler yedi Metaverse parasını listedik.

Piyasadaki Metaverse  kripto paralarının sayısıyla, hangi projelerin yatırım yapmaya değer olduğunu ve hangilerinin sadece yutturmacaya dayalı olduğunu belirlemek zor olabilir. Bu yazımızda, genel değerlendirmeye göre en düşükten en yükseğe sıralanan, 200 milyon doların altında bir piyasa değeri olan kriptodaki en popüler 5 Metaverse coinlerini listedik.

2022 altcoin tavsiyeleri

2022 Yılının En Büyük Metaverse Projeleri Neler?

En düşükten en yükseğe doğru sıraladık. Başlıyoruz.

Ethernity Chain (ERN) – 119 Milyon Dolar

Mart 2021’de piyasaya sürülen Ethernity Chain, kendisini dünyanın ilk kimliği doğrulanmış ve lisanslı NFT platformu olarak tanımlıyor. Platform, kullanıcıların Ethernity ile bir hesap oluşturmasına ve cüzdanlarını bağlamasına olanak tanıyor. Kullanıcılar daha sonra kimliği doğrulanmış NFT’ler satın alabiliyor ve Ethernity pazarını keşfedebiliyorlar.

Ethernity’nin yardımcı program simgesi ERN, kullanıcıların platformla etkileşime girmesine ve NFT’ler satın almasına olanak tanıyor. Ayrıca, sahiplerinin ERN ve farm ödüllerini stake etmelerini sağlayacaktır.

Yazı sırasında ERN, 24 saatlik 21 milyon dolarlık işlem hacmiyle 9.20 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 119 milyon dolar ve dolaşımdaki 12.9 milyon ERN arzı var.

ERN’yi Binance, KuCoin, Poloniex, Uniswap, LATOKEN ve daha fazlasından satın alabilirsiniz.

Terra Virtua Kolect (TVK) – 138 milyon dolar

İlk olarak 2017’de kurulan ve tokenini 16 Aralık 2021’de piyasaya süren Terra Virtua, blockchain teknolojisiyle desteklenen benzersiz bir AR ve VR deneyimine sahip sürükleyici bir koleksiyon platformudur. TVK ayrıca, kullanıcıların platformla etkileşim kurmasına olanak tanıyan çeşitli NFT koleksiyonlarına sahiptir.

Terra Virtua başlangıçta Ethereum üzerine kurulmuştu, ancak Ağustos 2021’de Polygon blok zincirine taşındı. TVK, platformun yerel simgesidir ve sahipleri için bir ayrıcalıklar, deneyimler ve fırsatlar dünyası sağlar.

TVK, kullanıcıların NFT airdrop’ları, koleksiyon ödülleri, önizlemeler ve daha fazlasını içeren Prestige Club’a katılmalarına da olanak tanır. Son olarak, kullanıcılar başka hiçbir yerde bulunmayan özel, takas edilebilir NFT’leri toplamak için TVK’yı kullanabilir.

Yazı yazıldığı sırada TVK, 24 saatlik 12 milyon dolarlık işlem hacmiyle 0.209 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 138 milyon dolar ve dolaşımdaki 662 milyon TVK arzı var.

TVK’yı Binance, KuCoin, Uniswap, LATOKEN ve daha fazlasından satın alabilirsiniz.

yükselmesi beklenen coinler

Aavegotchi (GHST) – 158 milyon dolar

İlk olarak Şubat 2021’de piyasaya sürülen Aavegotchi, sevimli pikselli hayaletler içeren oynanabilir bir NFT oyunudur. Aavegotchi’ler, Cryptokitties ve Axie Infinity gibi popüler oyunlarda da kullanılan popüler ERC721 standardı tarafından desteklenmektedir.

GHST, Aavegotchi platformunun yerel belirteci olup, sahiplerinin DAO’larını yönetmelerini ve belirteçlerini ödüller için stake etmelerini sağlar.

Başlangıçta Ethereum’da piyasaya sürülen Aavegotchi, ana ağ lansmanından kısa bir süre sonra Ethereum gaz ücretleri çarpıcı biçimde yükselmeye başladığında Polygon’a geçti.

Yazının yazıldığı sırada Aavegotchi, 24 saatlik 26 milyon dolarlık işlem hacmiyle 2.33 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri, dolaşımdaki 67,8 milyon GHST arzı ile 158 milyon dolar.

GHST’yi Binance, Gate.io, KuCoin, Kraken, Crypto.com, Uniswap ve daha fazlasından satın alabilirsiniz.

Efinity Token (EFI) – 164 milyon dolar

Ağustos 2021’de piyasaya sürülen Efinity, Enjin ekibi tarafından geliştirilen ve Polkadot üzerine kurulu bir Metaverse blok zinciridir. EFI, Efinity ağındaki ilk paratokendir.

Paratoken Standardına aşina değilseniz, ERC-20 veya BEP-20 belirteç standartlarına benzer ancak zincirler arası desteğe izin verir. Başka bir deyişle, yeni belirteç standardı, kullanıcıların diğer platformlardan belirteçleri getirmesine ve bunları Efinity gibi bir parachain üzerinde paratoken olarak ifade etmesine olanak tanır.

Enjin Coin, Efinity’nin arkasındaki ekip ve NFT alanındaki liderlerden biri olarak biliniyor. 2009 yılında başlatılan Enjin, piyasadaki en uzun süredir devam eden projelerden biridir.

Yazı yazarken, EFI 24 saatlik işlem hacmi 7.4 milyon $ ile 0.96 $’dan işlem görüyor. Piyasa değeri 164 milyon dolar ve dolaşımdaki 169 milyon EFI arzı var.

EFI’yi Gate.io, Coinlist Pro, Poloniex, OKEx, Crypto.com, Uniswap ve daha fazlasından satın alabilirsiniz.

1 Numaralı Alien Worlds (TLM) – 199 milyon dolar

2021’in ilk yarısında piyasaya sürülen WAX blok zincirindeki en popüler oyun ve piyasadaki en az bilinen kripto oyunlarından biri Alien Worlds. Kullanıcıların Trillium madenciliği yapmasına izin veren, blok zinciri tabanlı, oynayarak kazanılan bir NFT oyunudur.

Oyuncular, madencilik yapmak için bir gezegen seçebilir ve araçlarıyla madencilik yaparak TLM kazanabilirler. Yeni oyunculara başlangıçta ücretsiz bir kürek verilir, ancak minimum madencilik gücüne sahiptir. Kullanıcılar, daha yüksek kazanç potansiyeli için daha iyi madencilik araçları satın alabilir. Oyuncular üç adede kadar madencilik aleti kullanabilir ve bunları optimum güç için birleştirebilir.

Oyuncular, hepsi ayrı Merkezi Olmayan Otonom Organizasyonlar (DAO’lar) olan çeşitli gezegenlere seyahat edebilir. Bu DAO’lar akıllı sözleşmeler aracılığıyla günlük Trillium alır ve oyuncular o gezegenin DAO’sunun bir parçasıysa TLM’nin bir kısmını da alabilirler.

Yazım sırasında TLM, 24 saatlik işlem hacmi 61 milyon $ ile 0.21 $’dan işlem görüyor. Dolaşımdaki arzı, 199 milyon dolarlık bir piyasa değeri ile 914 milyon TLM’dir.

Açıklama: Bu ticaret veya yatırım tavsiyesi değildir. Herhangi bir kripto para birimi satın almadan önce daima araştırmanızı yapın.

KriptoHaber’e Özel Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:

https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5

Metaverse Coinleri ile ilgili diğer yazılarımıza aşağıda ki linklerden ulaşabilirsiniz.

2022 Kripto Sözlüğü: NFT’ler, Web 3.0, ve Metaverse ve Daha Birçok Terim

En Ucuz Metaverse Coin’leri Hangileri?

Top 6’da Hangi Metaverse Projeleri Var?

2022 Yılına Damga Vuracak Metaverse Coin Projelerini Açıklıyoruz!

 

Written by Nirvana Barkacin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

2022 Kripto Beklentileri

2022 Kripto Para Gelişmeleri Neler?

2022 Kripto Para Fiyat Tahminleri