in ,

En Ucuz Metaverse Coin’leri Hangileri?

Liste birim fiyatı 5 sentin altında olan ilk 5 kripto Metaverse coin’ini inceledik…

Crypto Metaverse madeni paraları, kriptodaki mevcut hype. Decentraland ve The Sandbox, milyarlarca dolarlık değerlemeler görürken, Metaverse kullanım durumlarına sahip kripto para birimlerinin son derece iyi durumda olması şaşırtıcı değil. Kripto alımları yapanlar için en cazip seçeneklerden bazıları da, kazanma şansının daha yüksek olduğu birim fiyatı düşük projelerdir.

Yaptığımız liste birim fiyatı 5 sentin altında olan ilk 5 kripto Metaverse coin’i için en düşükten en yüksek fiyata göre sıralanmıştır.

En Ucuz Metaverse Coinler 2022!

En Ucuz Metaverse Coin’leri 2022

#5 UFO Gaming (UFO) – $0.00002795

Adından da anlaşılacağı gibi, UFO Gaming, sürekli büyüyen blok zincir tabanlı oyna-kazana Metaverse oyun ekosistemine sahiptir. UFO Gaming, geleneksel oyun şirketleriyle işbirliği yapmak ve yepyeni özellikler geliştirmek için onları blok zincirine entegre etmek istiyor.

UFO Gaming, Dark Metaverse’lerinde kullanılan yerel yardımcı program belirteci olan UFO kripto para birimine sahiptir. UFO Gaming’in Dark Metaverse’indeki her gezegen, benzersiz bir oyun seti içerecek ve oyuncuların NFT’ler aracılığıyla arazi parçaları satın almalarına izin verecek.

Yazıyı yazdığımız sıralarda UFO Gaming, 24 saatlik 18,4 milyon dolarlık işlem hacmiyle 0,00002795 dolardan işlem görüyor. 707 milyon dolarlık piyasa değeri olan 25.757 trilyon UFO jetonu var.

UFO Gaming’i (UFO) Nereden Satın Alabilirim?

UFO’yu KuCoin, Uniswap, Gate.io, MEXC, LBank, 0x Protocol, ShibaSwap ve daha fazlasından satın alabilirsiniz.

#4 Starlink (STARL) – $0.00004470

Starlink keşif ve yaratma ile dolu geniş bir 3D sosyal evren olan STARL Metaverse’e sahiptir. Starlink, hepimizin içinde yaşadığımız fiziksel dünyaya bir yükseltme sağlamaya çalışıyor ve geleneksel sınırlamaların ötesinde keşfedilecek bir evren sağlıyor.

STARL, kullanıcıların Uydular, Uzay Aracı ve Araziler gibi sanal öğeleri satın almalarına, satmalarına ve takas etmelerine olanak tanır. Kullanıcılar şu anda MetaMask’e kaydolabilir ve Starlink’te ücretsiz bir profil oluşturabilir. Ne yazık ki, Starlink için en ucuz ürünler yaklaşık 40.000$’a mal oluyor ve bu oldukça büyük bir yatırım.

STARL, dolaşımdaki 9,9 trilyon arz ile toplam 10 trilyon arza sahiptir. Yazıyı yazdığımız sıralarda Starlink’in piyasa değeri 446 milyon dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 17,1 milyon dolar.

Starlink’i (STARL) Nereden Satın Alabilirim?

Starlink token’ı OKEx, Gate.io, Uniswap, ShibaSwap ve daha fazlası dahil olmak üzere birkaç borsadan satın alabilirsiniz.

En Çok Kar Getirecek Metaverse Coin’leri 2022

#3 Radio Caca (RACA) – $0.0036

Radio Caca, Maye Musk’ın özel NFT yöneticisidir. RACA, Evrensel Metaverse için yerel bir simgedir. USM metaverse, kullanıcıların arazi sahibi olabileceği, mülkleri üzerinde mağazalar inşa edebileceği ve çeşitli oyunlar oynayabileceği veya oluşturabileceği bir 3B gezegen dünyasıdır.

Radio Caca, özünde merkezi olmayan bir kuruluştur (DAO), dünyanın her yerinde internete bağlı bireyler tarafından işletilmektedir. Bir DAO olarak, Radio Caca, USM’de ve içindeki uygulamalarda yerel para birimi olarak kullanılan RACA adlı yerel bir simgeye sahiptir.

Yazıyı yazdığımız sıralarda RACA, 24 saatlik 82,5 milyon dolarlık işlem hacmiyle 0,003604 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri, 181,85 milyar dolaşım arzı ile 654 milyon dolar.

Radio Caca’yı (RACA) Nereden Satın Alabilirim?

RACA’yı Poloniex, Gate.io, PancakeSwap, MEXC ve daha fazlasında çeşitli ürünlerde satın alabilirsiniz.

#2 Verasity (VRA) – $0.04108

Verasity, kendisini e-spor ve video eğlencesi için bir protokol ve ürün katmanı platformu olarak tanımlıyor. Yayıncılar ve reklamcılar için etkileşim ve reklam gelirlerini artırma misyonuyla Ethereum blok zincirinin üzerine inşa edilmiştir.

VRA, platformda organik etkileşimi ve reklam gelirini arttıran bir görüş kanıtı protokolüne sahiptir. Verasity ayrıca, ürün katmanında tescilli bir Adstack, bir video oynatıcı ve VRA ödülleri içerir. VRA’nın ana ürünü, kullanıcıların yalnızca içerik izlemek için VRA jetonları kazanmalarını sağlayan bir platform olan Verasity.tv’dir.

Yazıyı yazdığımız sıralarda VRA, 24 saatlik 42 milyon dolarlık işlem hacmiyle 0.04179 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri, dolaşımdaki 4.47 milyar token arzı ile 186 milyon dolar.

Verastiy’i (VRA) Nereden Satın Alabilirim?

VRA’yı KuCoin, Gate.io, Uniswap, Bittrex ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok büyük borsadan satın alabilirsiniz.

#1 DEAPcoin (DEP) – $0.04438

İlk olarak Ağustos 2019’da basılan DEAP, kendisini “dijital çağda eğlence ve varlıklarla yeni bir ekonomi ve kültür yaratacak yeni nesil Eğlence Şirketi” olarak tanımlıyor.

DEAPcoin, çeşitli blok zinciri tabanlı Play-to-Earn oyunlarına ev sahipliği yapan Play Mining adlı bir hizmete sahiptir. Play Mining, Lucky Farmer, JobTribes, PlayMining Puzzle ve bir NFT marketplace gibi bazı önemli oyunlarla birlikte bir dizi blok zinciri tabanlı oyna-kazan oyunu içerir.

Yazıyı yazdığımız sıralarda DEP, 24 saatlik 11,2 milyon dolarlık işlem hacmiyle 0,04438 ABD dolarından işlem görüyor. Piyasa değeri 154 milyon dolar ve dolaşımdaki arz 3.48 milyar.

DEAP’ı (DEP) Nereden Satın Alabilirim?

DEP’i Bittrex, OKEx, Uniswap, PancakeSwap ve daha fazlasından satın alabilirsiniz.

Açıklama: Bu ticaret veya yatırım tavsiyesi değildir. Herhangi bir kripto para birimi satın almadan önce daima araştırmanızı yapın.

Written by Argi Dünyası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

2022 Ayı sezonu mu olacak?

2022 Ayı Sezonu Mu Olacak? İşte Tahminler….

Mustafa Elitaş

Kripto Para Uzmanları, TBMM’de AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş ile Görüşecek