in ,

Manchester City Metaverse’de Etihad Stadyumu’nu İnşa Edecek!

Manchester City metaverse’de stadyumunu inşa etmeye hazırlanıyor. Manchester City ve Sony ortaklığında Etihad Stadyumu metaverse’de inşa edilecek.

Manchester City metaverse’de stadyumu’nu inşa etmeye hazırlanıyor. Premier lig devi Manchester City ve Sony ortaklığında Etihad Stadyumu metaverse’de inşa edilecek. Bu hamle diğer Premier Lig takımlarını da sanal rekabete dahil edebilecek mi? Bu konu başlıklarını ve çok daha fazlasını yazımızın içerisinde bulabileceksiniz. Keyifli okumalar.

Manchester City metaverse'de stadyumunu inşa etmeye hazırlanıyor.

Manchester City Stadyumunu Metaverse’e Taşıyor

Premier Lig şampiyonu Manchester City ve yeni ortağı Sony, takımın metaverse’deki merkezi olacak olan Etihad Stadyumu’nun sanal bir kopyasını oluşturmaya başladı.

Etihad Stadyumu, şu anda İngiltere Premier Ligi’nin lideri olan Manchester City’nin evi. Manchester City, Sony ile yan kuruluşu Hawk-Eye’ın görüntü analizi ve iskelet izleme teknolojisini kullanmaları için uzmanlara sanal gerçeklik sağlayacak üç yıllık bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

Manchester City, taraftarların sanal bir stadyuma sahip olmanın tüm avantajlarından yararlanmasını umuyor. COVID-19 kısıtlamaları hala bazıları için seyahat seçeneklerini engelliyor olsa da, oyunları sürükleyici bir metaverse ortamında izleme seçeneği, bir oyun ortamının tadına tekrar bakmak isteyen hayranlar için eşsiz bir deneyim olabilir.

Manchester City, dünyanın dört bir yanındaki taraftarlara takıma ve stadyuma daha fazla erişilebilirlik sağlamak için sanal etkileşimden yararlanmak istiyor.

Ekip, sanal Etihad Stadyumu’nun inşaatına başlayarak canlı veya kayıtlı bir maçın parçası olmak isteyen taraftarla için coğrafi engelleri yıkıyor. City Football Group baş pazarlama sorumlusu Nuria Tarre Cuma günü Inews’e şunları söyledi:

Bir metaverse’e sahip olmayı hayal edebildiğimiz tüm nokta, bir oyunu yeniden yaratabilmeniz, maçı canlı olarak izleyebilmeniz, farklı açılardan farklı bir şekilde aksiyonun bir parçası olmanız ve stadyumu istediğiniz kadar doldurabilmenizdir. Çünkü bu dünya sınırsız ve tamamen sanaldır.

Sony Hawk-Eye Nedir?

Sony’nin Hawk-Eye yan kuruluşu, uzun süredir izleyiciler ve yetkililer için sporu geliştirmeye kendini adamıştır. Yetkililerin özel tekrar teknolojisi ile gerçek zamanlı olarak oyun içi kararlar almasına yardımcı olur. Görselleştirme uygulamaları, metaverse’de Etihad Stadyumu’nun boyutlarını yeniden oluşturmak için kullanılacak.

Premier Lig Takımlar Web3 Ekosistemine Giriyor

Manchester City’nin Web3’e girmesi ve metaverse hamlesi Liverpool FC’nin ilgisini çekebilir. Liverpool haber kaynağı Echo’ya göre, Kırmızılılar gelirlerini arttırmak için yakın bir tarihte sanal dünyaya giriş yapabilir.

Manchester City’nin ezeli rakibi Manchester United, 10 Şubat’ta yaptığı açıklama ile Tezos ile yeni bir ortaklık anlaşması imzalayarak Web3 ekosistemine giriş yapmıştı. Tezos, takımın resmi kripto ve eğitim kiti ortağı olacak ve ayrıca dijital ürünlerin geliştirilmesine yardımcı olacak.

KriptoHaber: Metaverse Ve NFT Projeleri Hakkında Daha Fazla İçerik;

Metaverse’de Evcil Hayvan Sahibi Oabilirsiniz!

Facebook Hangi Metaverse Coin’i Destekliyor?

1 Doların Altındaki En İyi Metaverse Coinleri 2022

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

XRP, 37 Milyar Dolarlık Piyasa Değeri ile SOL ve ADA'yı Geride Bıraktı,

XRP, SOL ve ADA’yı Geride Bıraktı! Yeni Fiyat Artışı mı Geliyor?

Facebook, Kripto Para Dolandırıcılık Reklamlarına Destek İle Suçlanıyor!

Facebook, Kripto Para Dolandırıcılık Reklamlarına Destek İle Suçlanıyor!