in ,

Fantom (FTM) Coin 2022’de Yükselir? Fantom Fiyat Analizi

Fantom (FTM) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisi ve 2022’de muhtemel hedeflerini ele aldığımız incelememizde Fantom’un projesine ve amacına da değineceğiz.

Fantom (FTM) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisi ve 2022’de muhtemel hedeflerini ele aldığımız incelememizde Fantom’un projesine ve amacına da değineceğiz. Bir inceleme yazısı olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Fantom (FTM) Fiyat Analizi ve Fiyat Hareketleri

Fantom (FTM)

Fantom (FTM) fiyat analizinin yanı sıra kısa vadeli hareketlerini inceleyeceğimiz yazımızda potansiyel fiyat beklentilerine de değineceğiz. Yukarıda 4 saatlik grafikte Fantom (FTM) fiyatının son 15 günlük süreçte 1,31 dolardan 2,96 dolara kadar yükseldiğini görüyoruz. %100’den fazla bir artış demek bu!

Fantom (FTM) en yüksek seviyesi olan 3,48 dolara 28 Ekim’de yükselmişti. Bu tarihten itibaren 20 Aralığa kadar düşen bir kanalın içinde yer alan Fantom (FTM) 1,16 seviyesini gördü.

Fantom (FTM) Fiyat Beklentisi 2022

Fantom (FTM) yazının yazıldığı 4 Ocak itibariyle 2,91 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Yükselen trend kırılmadığı ve Bitcoin’den sert bir düşüş gelmediği sürece Fantom (FTM) tarihi zirvesi olan 3,48 doları yeniden görebilir ve daha yukarılara çıkabilir.

Aksi bir durumda Bitcoin’de yaşanabilecek sert bir düşüş yükselen trendi aşağı yönlü kırabilir ve Fantom’da düşüler görebiliriz. Olası bir düşüşte ilk durağımız 2,36 dolar olacaktır, oranında kırılması durumunda Fantom’da 2 doları görebiliriz.

Fantom fiyat analizi 2022

Teknik analiz ölçüleri seçilmiş zaman dilimleri için gerçek zamanlı rating değerlerini gösterir. Hareketli Ortalamalar, Osilatörler ve Pivotlar. Sonuçlar hızlı bir bakışla incelenebilir. Fantom (FTM) teknik analiz göstergelerinde AL sinyali veriyor. Bu bilgiler tradingview sitesinden alınmıştır.

Fantom (FTM) Projesi Nedir?

Fantom (FTM) eski nesil blok zinciri platformlarının sınırlamalarının üstesinden gelmek için tasarlanmış, yüksek performanslı, ölçeklenebilir, güvenli ve yönlendirilmiş bir döngüsel olmayan grafik akıllı sözleşme platformudur.

Fantom, Fantom’un eski teknolojilerden çok daha hızlı ve daha ucuz olmasını sağlayan devrim niteliğinde ve ısmarlama bir aBFT konsensüs mekanizması olan Lachesis’i kullanıyor.

Fantom (FTM) Solana, ETH 2.0, Cardano vb. gibi diğer rakip blok zinciri platformları arasında ayırım yapmasına yardımcı olan ademi merkeziyetçilik, güvenlik ve ölçeklenebilirliğin tüm gerekli özelliklerini işaretleyen tek duraklı bir çözümdür. 4 temel işlevi vardır:

  • Modülerlik
  • Ölçeklenebilirlik
  • Güvenlik
  • Açık Kaynaklı İşlem

İlginizi Çekebilecek Yazılar:

2022 Dogecoin Fiyta Tahmini Ve Teknik Analizi

2022 Kripto Para Fiyat Tahminleri

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Apple ve Facebook arasında 2022 yılında Metaverse rekabeti

2022 Yılında Apple ve Facebook Arasında Metaverse Kavgası Çıkabilir!

2022 kripto paradüzenlemeleri

2022 Kripto Düzenleme Yılı Mı Olacak?