in ,

Yükselişteki Kripto Meslekleri: En Çok Talep Edilen İşler

Yükselişteki kripto meslekleri neler? Yeni ortaya çıkan kripto para meslekleri hangileri?

Yükselişteki kripto meslekleri neler? Yeni ortaya çıkan kripto para meslekleri hangileri? Geleceğin kripto para meslekleri hangileri? Bu yazımızda aklınızdaki tüm bu soruları cevaplayacağız. Bu yazı kripto meslekleri hakkında sizlere rehberlik edecektir.

İş unvanınız sihirli “kripto” dünyasını içeriyorsa, kişisel profiliniz kesinlikle Linkedln’da en çok arananlar arasında olacaktır.

Kripto İşe Alımı Arttı

Dünyanın en büyük profesyonel ağı Linkendln’a göre, kripto alanı hızla büyüyor ve kripto para birimi ve blok zinciri konusunda bilgili çalışanlara yönelik küresel talep de artıyor.

En son analizlere göre, kripto ile ilgili iş ilanları geçen yıl yaklaşık %400 arttı.

Linkendln araştırmacılara göre Bitcoin, Ethereum, blockchain ve kripto para birimi kelimelerini içeren iş ilanlarının sayısı yalnızca 2021’de Amerika Birleşik Devletleri’nde %395 arttı.

Bu kripto alanı, iş aramalarının aynı süre içinde %98 oranında arttığı daha geniş teknoloji endüstrisini ilk kez geçti.

kripto para meslekleri

Popüler Kripto Para Meslekleri

Yazılım ve finans, Linkendln’daki kripto teknolojisi uzmanlarına olan talebi domine etti. Ancak muhasebe firmaları, danışmanlık firmaları, start-up’lar ve ayrıca tüm bilgisayar donanımı sektörü, kripto teknolojisi uzmanlarının peşinden koşuyor.

İşe almak istedikleri en önemli roller arasında blockchain geliştiricileri ve mühendisleri ile kripto para analistleri ilk sıralarda yer alıyor.

Bununla birlikte, daha derine inerseniz, merkezi olmayan iş dünyasında farklı pozisyonlar için geniş bir işe alım yelpazesi vardır: kripto para birimi yazarlarından, pazarlama yöneticilerinden ve veri bilimcilerine, satış geliştirme temsilcilerine ve blok zinciri danışmanlarına kadar.

Yeni Kripto Meslekleri Ortaya Çıkıyor

“Düzenli” açık pozisyonlara yönelik artan talebe rağmen, hızla gelişen ve yenilikçi kripto para birimi alanı, iş arama pazarına kendi eğilimlerini getiriyor.

Kıdemli meme memurları, avatar yöneticileri, metaverse etkileyicileri, dünya geliştiricileri, tur rehberleri, sanal moda tasarımcıları, akıllı sözleşme avukatları veya meta-insan doktorları giderek daha fazla kripto girişimi yeni pozisyonlar aramaya başlıyor.

Kripto Yaygınlaştı

2021, tüm kripto para piyasası için 3 trilyon dolarlık piyasa kapitalizasyonunu aşan rekor bir yıldı.

10 kripto yatırımcısından 7’si geçen yıl dijital varlıklara geçti. Önde gelen kripto para birimleri tüm zamanları en yüksek seviyelerine ulaştı. Bitcoin El Salvador’da yasal hale geldi, değiştirilemeyen tokenların (NFT) popülaritesi orman yangını gibi yayıldı. Kazan-kazan oyun modeli küresel oyun endüstrisinde devrim yarattı ve metaverse rallisi başladı.

Linkendln raporunda, “Dünya çapındaki yatırımcılar 2021’de kripto ve blok zinciri girişimlerine 30 milyar dolar akıttı. Aynı zamanda, Elon Musk gibi yüksek profilli insanların teknolojiyi övmesiyle kriptoya olan kamu ilgisi patladı ve kripto şirketleri ana akıma girdi.”

İlginizi Çekebilecek Dİğer Kripto Para Haberleri:

2022’de Bitcoin’e Yatırım Yapmak Doğru Mu?

Bitcoin 38 Bin Dolara Düşer Mi?

2022 Kripto Para Gelişmeleri Neler?

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Uniswap kullanımı 2022

UniSwap Nasıl Kullanılır? Adım Adım Başlangıç Kılavuzu

Cortex Coin (CTXC) Nedir? Cortex'in 2022 Yılı Gidişatı Ne olacak?

Cortex Coin (CTXC) Nedir? Cortex’in 2022 Yılı Gidişatı Ne olacak?