in , ,

Swipe (SXP) Coin Nedir?

Swipe Coin ile İlgili Tüm Ayrıntılar…

2020 yılında piyasaya giren ve bizim de yakından takip ettiğimiz bir proje olan Swipe Token ile ilgili konuları ayrıntılarıyla derlemeye çalıştık. Bu yazımızda merak edilen SXP coin nedir? SXP coin geleceği ne gösteriyor? SXP coin yorum ve fiyat analizi, Sxp coin yorum ve SXP coin haberleri konularını sizlere anlatmaya çalışacağız.

SXP coin nedir

SXP Coin Nedir?

Sxp Coin, mevcut üç ana ürünü ile fiat ve kripto para dünyaları arasında bir köprü oluşturmaya çalışan bir platformdur. Bunlar;

  • Swipe çok varlıklı mobil cüzdan,
  • Swipe kripto para birimi ile finanse edilen banka kartı,
  • Swipe Token (SXP Coin).

 

Swipe cüzdanı, Swipe ekosistemine ana erişim noktası görevi görür ve hem kripto para birimleri hem de fiat para birimleri dahil olmak üzere çok çeşitli varlıkları depolamak ve yönetmek için kullanılabilir. Cüzdan, SXP coin’in ikinci ürünü olan Swipe banka kartını yönetmek için de kullanılabilir. Bu borç, kullanıcıların kripto para birimlerini Visa ödeme terminallerinde harcamasına olanak tanır ve her biri artan avantajlar ve çeşitli yararlar getirir.

Bu ekosistem, Swipe Ağı için yakıt işlevi gören ve işlem ücretlerini ödemek için kullanılan Swipe Token (SXP) tarafından desteklenmektedir. SXP coin sahipleri, Swipe uygulamasında özel indirimler için uygundur ve jeton, Swipe banka kartıyla fiat ödemeleri yapmak için kullanılabilir.

Swipe, merkezi Londra’da bulunan ancak ABD, Estonya ve Filipinler’de faaliyet gösteren Joselito Lizarondo tarafından kurulan kar amaçlı bir şirkettir. Swipe, bir dizi özel ve halka açık token satışından yaklaşık 24 milyon dolar topladı. Bu bağış toplama alıştırmalarında, ilk token arzının %20’sini temsil eden yaklaşık 60 milyon SXP satıldı. 2020 yılında Swipe, kripto para borsası Binance tarafından satın alındı. Swipe’ın platformu artık kullanıcıların fiziksel konumlarda kripto para harcamasına izin veren bir banka kartı olan Binance Card’ı desteklemek için kullanılıyor.

SXP Coin

SXP Coin Kart Özellikleri

Diğer kripto para birimlerinden farklı olarak Swipe, yalnızca dağıtılmış bir ağ tarafından desteklenen bir protokol değildir. Bunun yerine Swipe, fiat para ve kripto varlıklarını fiziksel ve dijital konumlarda satın almasına ve harcamasına izin vermek için tasarlanmış bir yazılım ve dijital cüzdan ekosistemidir. Swipe cüzdanlar, Visa banka kartlarına ve bir akıllı telefon uygulamasına daha fazla bağlanabilir ve geleneksel mobil cüzdanlara aşina bir deneyim sunar. Bununla birlikte, Swipe cüzdanları, yalnızca özel kripto para birimi SXP’nin entegrasyonuyla mümkün kılınan bir dizi yeni özellikle geliştirilmiştir. Örneğin, Swipe banka kartları için ücret almaz. Bunun yerine, kullanıcılar ek avantajlarla banka kartlarına erişmek için SXP belirteçlerini paylaştırır. Kullanıcılar Swipe ağındaki özel sözleşmelere ne kadar çok SXP jetonu kilitlerse, o kadar fazla avantaj elde ederler. En az 30.000 SXP stake ederek, bir kullanıcı ücretsiz Netflix ve Spotify hesaplarının yanı sıra Bitcoin’de %8 geri ödeme almaya uygun özel bir banka kartına yükseltilebilir. Swipe, tasarruf hesabı, kredi kartları ve tüccar ödeme işleme hizmetleri gibi ek hizmetler üzerinde çalıştığını söylüyor. Swipe ekibinden daha düzenli güncellemeler için Swipe bloguna yer işareti koyabilirsiniz.

SXP Coin Yorum

Swipe Cüzdanı

Swipe’ın özelliklerinden yararlanmak isteyen herkes, Swipe cüzdanı aracılığıyla bunu yapabilir. Dijital cüzdan uygulaması, kullanıcıların fiat para birimleri yatırmasına ve Swipe tarafından sunulan 30’dan fazla kripto para biriminden herhangi birini doğrudan satın almasına olanak tanır. Ayrıca cüzdan, kripto varlıklarını saklamak ve bir kripto para birimini diğerine dönüştürmek için kullanılabilir. Swipe’ın ekosisteminin merkezinde, kullanıcıların tüccarlara ödeme yapmak için Swipe kartını kullanma yeteneği vardır. Bu durumda, ağdaki akıllı sözleşmeler, cüzdanda depolanan herhangi bir kripto para birimini, satıcılar tarafından satın alma noktasında kabul edilen gerekli fiat ödemesine otomatik olarak dönüştürecektir. Kullanıcılar, cüzdan uygulaması aracılığıyla kartlarını yönetebilir ve istedikleri zaman kartlarını yükseltmek için gerekli miktarda SXP’yi stake edebilirler.

SXP Coin Staking

Kullanıcılar, Swipe ekosistemindeki çeşitli özelliklere erişmek için SXP’yi stake edebilir. Kullanıcılar, SXP’ye sahip olarak ve stake ederek, diğer olası değişikliklerin yanı sıra ödül dağıtımları ve işlem ücretleri gibi ağ kuralları üzerinde oy kullanma olanağı elde eder. Kullanıcılar minimum 1.000 SXP depozito ile ağın yönetimine katılabilir ve 300.000 SXP’nin üzerinde stake edenler Swipe ağında değişiklik önerebilir. SXP’yi stake eden kullanıcılar ayrıca, her gün piyasaya sürülen 20.000 SXP’lik coinden bir pay kazanmaya devam ediyor; bu miktar, kullanıcı oylarına göre dalgalanabilecek bir miktar.

Swipe Token

SXP Coin Yorum ve Ayrıcalıkları

Swipe, kullanımı kolay mobil uygulaması ve ilgili kripto banka kartları yelpazesi aracılığıyla kullanıcıların hem kripto hem de fiat finansları üzerinde tam kontrol sahibi olmalarını sağlamak için tasarlanmıştır.
En önemli ayırt edici özelliklerinden biri kullanılabilirliğidir. Swipe, tüm deneyim seviyelerindeki kullanıcılar tarafından erişilebilir olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu, Swipe cüzdan uygulamasında kripto para birimlerini depolamayı ve yönetmeyi veya Swipe Visa banka kartını kullanarak kripto para birimleri harcamayı basit bir görev haline getirir.
Daha önce değinildiği gibi, Swipe (SXP) coin, Swipe ekosisteminin merkezinde yer alır. Kullanıcıların Swipe Sky, Steel veya Slate banka kartı satın almaya hak kazanabilmeleri için sabit bir minimum SXP tutarına sahip olmaları gerekir ve bu nedenle, satın almalarda %8’e varan nakit iadesi, iyileştirilmiş harcama limitleri ve sıfır yabancı işlem ücreti gibi özellikleri kullanabilirler.
Swipe, kripto para birimlerinin daha sonra Swipe banka kartı kullanılarak harcanabilecek fiat’a dönüştürülmesini son derece basit hale getirerek, varlıklarını günlük satın alımlar için kullanmak isteyen artan sayıda kripto para birimi sahibini hedefliyor. Ayrıca, ekosistemin genişlemesini ve yeni bölgelere yayılmasını desteklemek için kullanılan işlem ve değişim ücretlerinden gelir elde ediyor.
Sahipler için çeşitli avantajların kilidini açmanın yanı sıra, SXP, yönetişim teklifleri oluşturmak ve oylamak için de kullanılabilir ve sahiplerin Swipe ekosisteminin gelişimini şekillendirmeye yardımcı olmasına olanak tanır.

Swipe Token Binance

SXP Coin Binance Satın Alma

SXP, diğer ana kripto para birimlerinin aksine, fiat para ile doğrudan satın alınamaz. Bununla birlikte, önce herhangi bir büyük borsadan Bitcoin, ETH, USDT satın alarak ve ardından bu parayı takas etmeyi teklif eden borsaya aktararak bu parayı yine de kolayca satın alabilirsiniz, bu kılavuz makalesinde SXP satın alma adımlarını ayrıntılı olarak anlatacağız.
Önce Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) gibi büyük kripto para birimlerinden birini satın almanız gerekecek.
Fiat para yatırma kabul eden en büyük kripto borsalarından biri olduğu için Binance Exchange’i burada kullanacağız.
Binance, Çin’de başlayan ancak daha sonra merkezini AB’deki kripto dostu Malta Adası’na taşıyan popüler bir kripto para borsasıdır. Binance, kriptodan kriptoya değişim hizmetleri için popülerdir. Binance, 2017 çılgınlığında sahneye çıktı ve o zamandan beri dünyanın en iyi kripto borsası haline geldi.
KYC işlemini bitirdikten sonra. Bir ödeme yöntemi eklemeniz istenecektir. Burada bir kredi/banka kartı sağlamayı veya bir banka havalesi kullanmayı seçebilir ve genellikle Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) gibi başlıca kripto para birimlerinden birini satın alabilirsiniz.

SXP Coin Alışverişi İçin %10 Komisyon İndirimli Binance Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Binance

SXP Coin Alışverişi İçin %40 Komisyon İndirimli Gate.io Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Gate.io

KriptoHaber: SXP Coin Benzeri Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Bittorrent Coin Geleceğinde Ne Gösteriyor?

Holo Coin Nedir? Holo Coin Geleceği!

Dent Coin’in Geleceği Ve Fiyat Analizi!

Ada Coin Geleceği Ne Gösteriyor!

Hot Coin’in Geleceği!

Written by Baret

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

2022’de Kyber Network (KNC)’nin Fiyatı Artar Mı? Kyber Network Yorum

Kyber Network (KNC) Yükselmeye Devam Ediyor!

Ravencoin Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? 2022'de Yükselecek Mi?

Ravencoin (RVN) Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? 2022 Gidişatı Nasıl Olacak?