in ,

Kyber Network (KNC) Yükselmeye Devam Ediyor!

KNC fiyatı, Uniswap v3 ile entegrasyondan sonra %50’den fazla yükseldi. 2022’de Kyber Network (KNC)’nin fiyatı artar mı?

KNC fiyatı, Uniswap v3 ile entegrasyondan sonra %50’den fazla yükseldi. 2022’de KNC’nin fiyatı artar mı? KNC Fiyat Analizi 2022. Kyber Network Yorum.

Son birkaç ayda yükselen bir proje olan Kyber Network, kullanıcılara en iyi ticaret oranlarını sunmayı amaçlayan çok zincirli bir kripto para birimi. 6 Nisan’da 2,83$’lık dip seviyesinden sıçradıktan sonra, KNC’nin fiyatının 8 Nisan’da %55,4 artışla tüm zamanların en yüksek seviyesi 4,04$’a ulaştığını ve 24 saatlik işlem hacminde %253’lük bir artış olduğunu gösteriyor.

KNC’nin bir anda ivmelenmesinin üç nedeni, on ayrı blok zinciri ağı için desteğin entegrasyonunu, Avalanche (AVAX) ile bir likidite madenciliği programının başlatılmasını ve Kyber Ağının erişimini genişleten ortaklıkların olmasıdır.

Kyber Network yorum

Kyber Network Çoklu Zincir Desteği

Kyber Network’e destek sağlayan en büyük faktörlerden biri, protokolün kripto para ekosistemindeki en iyi zincirlerle entegre olmaya zorlamasıdır. Ağdaki ana merkezi olmayan değişim arayüzü olan KyberSwap, artık Ethereum (ETH), Avalanche, Polygon (MATIC), BNB Smart Chain (BSC), Aurora, Arbitrum, Fantom (FTM), Oasis ( GÜL), Velas (VLX) ve Cronos (CRO) ile entegre.

Birlikte çalışabilirlik, yalnızca DeFi’de değil, kripto ekonomisinin tüm sektörlerinde büyümeyi yönlendiren ana temalardan biri haline geldi, çünkü varlıkları ve verileri birden fazla zincir üzerinden gönderme yeteneği, NFT sektörü Metaverse DeFi’nin geleceği için gerekli bir özellik. Daha fazla zincir çevrimiçi hale geldikçe, onlara tek bir protokol aracılığıyla erişme yeteneği, birçok kripto ve DeFi yatırımcısının bekleyeceği arzu edilen bir özelliktir.

KNC, Avalanche Rush Phase 2’ye Katıldı

Kyber Network’te artan ilgiyi ve ticari faaliyeti çekmeye yardımcı olan bir diğer önemli gelişme, projenin Avalanche Network ve Avalanche Rush Phase 2 likidite madenciliği programı ile ortaklığıdır. Likidite teşvik programı 21 Mart’ta başladı ve likidite sağlayıcıları için toplam 1 milyon dolarlık ödül içeriyor.

Avalanche, kripto para ekosistemindeki en hızlı büyüyen Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumlu ağlardan biridir ve Ethereum’a düşük ücretli bir alternatif sunarak Kyber Network kullanıcılarına daha fazla kullanıcı ve likidite çekmeye yardımcı olmuştur.

Yeni Ortaklıklar ve Protokol Entegrasyonları

KNC’nin arkasındaki ivmenin artmasının üçüncü bir nedeni, ağın erişimini yaymaya yardımcı olan yeni ortaklıkların ve büyük protokol entegrasyonlarının sürekli eklenmesidir. 7 Nisan’da KyberSwap’ın, Ethereum ve Polygon ağında Uniswap v3 ile entegre olduğu ve en aktif merkezi olmayan değişimi KyberSwap ekosistemine getirdiği duyuruldu.

Proje ayrıca Bondex profesyonel ağı ile yeni bir ortaklık ortaya çıkardı ve Kyber Network’ün yatırım kolu olan Kyber Ventures, popüler bir NFT yarış oyunu olan Pegacy ile bir çalışma ilişkisi kurdu.

. 2022’de KNC’nin fiyatı artar mı? KNC Fiyat Analizi 2022.

KNC Fiyat Analizi (Kyber Network Yorum 2022)

Şubat ayından beri yükselen bir kanalın içinde olan KNC, yaklaşık 4.5 dolar seviyesi olan tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru hareketine başlamış görünüyor. Piyasanın da toparlanmasıyla birlikte, KNC’nin 4.5 dolar seviyelerini hızlıca göreceğini düşünüyorum. 4.5 dolar seviyelerinden yatay hareketler görebiliriz. Kırılım güçlü bir şekilde gerçekleşir ise retest alım konumu olarak değerlendirilebilir. Dipten alım yapan arkadaşlar için de şuan için hodl en iyi strateji olacaktır.

Kyber Network almak için tıkla.

KriptoHaber.com.tr sitemizdeki güncel haberleri takip etmeyi unutmayın…

 

 

Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:

https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:

NFT Sahiplerinden Uyarı! NFT Hırsızlığına Dikkat Edin!

Lazio Token Nedir? İyi Bir Yatırım Mı? Riskli Mi?

Tesla Hisse Senedi Yatırımcılarına İpuçları Sunuyor!

Holo Coin Nedir? Holo Coin Geleceği!

Written by Yankı Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

NFT Sahipleri, NFT Hırsızlığına Dikkat Edin! NFT Hırsızlığı 2022

NFT Sahiplerinden Uyarı! NFT Hırsızlığına Dikkat Edin!

spx coin

Swipe (SXP) Coin Nedir?