in ,

Bybit Borsası, Red Bull Racing ile Rekor Anlaşma Sağladı!

Bybit Borsasının, Red Bull Racing ile anlaşma detayları…

  • Bybit, Oracle Red Bull Racing ile çok yıllı küresel ortaklığını duyurdu.
  • Bybit, Oracle Red Bull Racing’in özel kripto para borsası ortağı olarak hareket edecek.
  • İşbirliği, Oracle Red Bull Racing’in hayran katılımını artırma misyonunu da genişletecek.

 

Bybit, Oracle Red Bull Racing ile ilk Ana Takım Ortağı olarak çok yıllı küresel bir ortaklığa imza attı. Duyuru, Red Bull Racing’in Max Verstappen’in 2021 F1 Şampiyonasını kazandığı son zaferinin coşkusunun tadını çıkarmaya devam ederken geldi.

Bybit, bunun bir kripto projesi ile bir spor markası arasında şimdiye kadar kaydedilen en büyük yıllık anlaşma olduğunu iddia ediyor. İşbirliğinin üç yıl sürmesi bekleniyor ve Bybit’in yılda 50 milyon dolar kazanacağını görecek. Bybit artık Oracle Red Bull Racing’in özel kripto para borsası ortağı olarak hareket edecek.

İşbirlikleri, diğer şeylerin yanı sıra NFT aktivasyonlarını, sosyal belirteçleri, sürdürülebilirlik, çeşitlilik, finansal katılım ve kadınlar için blok zinciri desteği yoluyla olumlu değişimi teşvik edecek.

Bybit ayrıca markanın bir sonraki yenilik, yetenek ve teknoloji geliştirme seviyesini de destekleyecek. Bu, ekip Milton Keynes’deki Red Bull Teknoloji Kampüsünü geliştirip genişletirken Oracle Red Bull Racing’in kendi hedeflerini hızlandıracak.

Buna göre, ortaklık ücreti nakit ve BitDAO’nun yerel yönetim belirteci olan BIT kombinasyonunda ödenecek. Buna karşılık, BIT token sahiplerinin, insanların çalışması, etkileşim kurması ve birlikte işlem yapması için farklı yollar sunan teknolojileri teşvik etme teklifleri üzerinde oy kullanmasına izin verecek.

İttifak aynı zamanda Oracle Red Bull Racing’in hayran katılımını artırma misyonunu da genişleteceğinden Bybit, Taraftar Token Düzenleme Ortağı ve Tech Incubator Ortağı rolünü üstlenecek. Her iki markanın CEO’su da, kendi dünyalarında oyunu değiştirmelerini sağlayacak ortaklıktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Başka bir deyişle, Bybit, tıpkı Red Bull Racing’in beklentilere karşı çıkıp Formula 1’de oyunda devrim yaratmasına benzer şekilde, finans dünyasında değişim için bir güç olmayı hedefliyor.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Binance Launchpad’de Alpine F1 (ALPINE) Fan Token Satışı Başlıyor!

Kurumsal Kripto Pazarının Geleceği Nasıl Olacak?

YouTube Eyes Metaverse, Blockchain, NFT Özellikleri Oluşturucu Programı 2 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Güney Kore Devlet Varlık Fonu ‘Dolaylı Olarak’ Coinbase Hisselerini Satın Aldı

Rusya Her Yıl 13 Milyar Dolar Kripto Vergisi Toplayabilir!

 

 

 

 

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Rusya Merkez Bankası Kripto Düzenleme Planlarına Karşı Çıkıyor!

Rusya Merkez Bankası Kripto Düzenleme Planlarına Karşı Çıkıyor!

Coinbase Borsasına Şok Saldırı!

Coinbase Borsasına Şok Saldırı!