in , , ,

Sandbox VS Shiba Inu 2022’de Kazanan Kim Olacak?

2022’de yükselişe geçebilecek 2 Metaverse coini incelemesi

2022’de yükselişe geçebilecek 2 Metaverse coini incelemesi. Sandbox VS Shiba Inu 2022’de Kazanan Kim Olacak? Sandbox 2022’de Shiba Inu’yu Geçebilir Mi? Bütün bu soruların cevabını yazımda bulabilirsiniz.

Sandbox 2022'de Shiba Inu'yu Geçebilir mi?

Shiba Inu’nun Milyonluk Yükselişi

Shiba Inu (SHIB) 2021 yılında çok fazla yükselerek dikkat çekti. Elon Musk’un paylaşımlarıyla tanıdığımız Shiba Inu coin tüm sosyal platformlarda karşımıza çıktı. Geçen yılın Ağustos ayındaki başlangıcından bu yana bir milyondan fazla yatırımcı çekmeyi başardı. Shiba coin sevimli bir yüzü olan bir köpekten daha fazlasıdır. SHIB bu yıl akıllara durgunluk veren %49,000,000’lık bir yükselişe geçti. 2021 boyunca yükseliş yaşaması olumlu geliyor ancak Shiba Inu kripto para piyasasında tek metaverse projesi olan coin değildir.

The Sandbox (SAND) Nedir?

Metaverse projesi olan The Sandbox (SAND) hakkında bilgi verelim. Bu yıl %18,500’lük bir kazançla yola devam ediyor. Oyuncular yıllardır The Sandbox’ta oyun oynuyor ve vakit geçiriyor. Resmi yol haritasına göre daha çok yol var gibi görünüyor. Örneğin, sanal konserler başlatılacak ve Sandbox’ın mobil versiyonu piyasaya sürülecek. Her ikisi de gelecek yıl için hazır olacak diye söyleniyor.

 

Shiba Inu (ARMY) Ordusu

Shiba Inu “Shib Army” olarak bilinen güçlü topluluğunu ön plana çıkarıyor. Shiba Inu bir blockchain değildir. Ethereum blok zinciri üzerine kuruludur ve yatırımcılara üç tür jeton sunar:

Ticaret veya ödeme yapmak için Shiba Inu,

Staking için Leash ve teklifleri oylamak için Bone.

Sandbox ise Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiştir ama Shiba Inu gibi gerçek dünyada kullanılacak bir para birimi değildir. Sandbox tamamen sanal bir dünyadır (Metaverse). SAND coin sanal dünyadaki işlemler için kullanılmaktadır.

Metaverse 2022 (Sanal Dünya) Nedir?

Kullanıcıların mülk alıp satabildikleri ve kendi varlıklarını oluşturabilecekleri bir oyundur. Tabi bunların arasında oyun oynarken coin verenlerde var. Bunlara “play-to-earn” deniyor.

Sandbox son zamanlarda iki gelişmeden dolayı ilgiyi topladı. Ünlü Rapçi Snoop Dogg Sandbox’a taşındı. Snoop Dogg Metaverse’de bir malikane inşa ediyor ve kullanıcılar artık rapçinin Sandbox’taki özel etkinliklerine kaydolabiliyor. İkincisi, bir oyuncu Snoop Dogg’un malikanesinin yanında sanal arazi satın almak için yaklaşık yarım milyon dolar harcadı.

Sandbox 2022'de Shiba Inu'yu Geçebilir mi?

2 Metaverse Coini Yarışıyor!

Şimdi Shiba Inu’nun ve Sandbox’ın zayıf noktalarından bahsedelim. Shiba Inu için sorun şu, onu diğer binlerce kripto para biriminden ayıran hiçbir şey sunmuyor (özel hayran kitlesi dışında). Sandbox’a gelince, tamamen oyun dünyasına bağlıdır. Gerçek dünyada ödeme yapmak için SAND coini kullanamazsınız.

Sandbox 2022’de Shiba Inu’yu Geçebilir Mi? 2022

Bunun mümkün olabileceği düşünülüyor. Sandbox’ın yol haritasında birkaç katalizör olması nedeniyle biraz geride kaldı fakat oyun daha yeni başlıyor. 2022’de daha fazla kullanıcı ve yatırımcı çekeceği düşünülüyor. Tabii ki kazançların kalıcı olup olmayacağını söylemek mümkün olmayacak. Oyunlarda çok fazla rekabet var, bu yüzden Sandbox’ın gerçekten savaşı kazanıp kazanamayacağını bize zaman gösterecek.

Sandbox’ın gelecek yıl Shiba Inu’yu geride bırakabileceğini düşünülmesinin bir başka nedeni de Shiba Inu’ya bakış açısıyla ilgilidir. Shiba Inu’nun yükselmeye devam edeceğine ikna olmayanlar vardır. Az önce bahsettiğimiz zayıflığı göz önünde bulundurursak Shiba Inu’yu geçmek çok zor olmayacaktır.

Kripto dünyasında işler hızlı hareket eder ve her şey olabilir ancak Sandbox gelişmeleri ile, bu yılın kripto süper yıldızını geçebilir.

 

KriptoHaber: Diğer Metaverse İle İlgili Yazılarımız:

2022’de Yükselmesi Muhtemel 3 Ucuz Metaverse/NFT Coini

Binance HighStreet Metaverse NFT Ön Satışı!

Metaverse’de Evcil Hayvan Sahibi Olabilirsiniz!

Microsoft’un Devasa Metaverse Hamlesi!

Facebook Hangi Metaverse Coin’i Destekliyor?

Ak Parti’nin Metaverse Hamlesi Büyük Yankı Uyandırdı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Zynga Bu Yıl İlk NFT Oyununu Piyasaya Sürecek!

Rusya Her Yıl 13 Milyar Dolar Kripto Vergisi Toplayabilir!

Rusya Her Yıl 13 Milyar Dolar Kripto Vergisi Toplayabilir!