in , ,

2022’de Yükselmesi Muhtemel 3 Ucuz Metaverse/NFT Coini

2022’de yükselmesi muhtemel 3 ucuz metaverse/NFT coinini sizlerle paylaşıyoruz.

Ucuz metaverse oinleri hangileri? 2022’de hangi metaverse coinleri yükselebilir? The Sandbox, Decentraland ve Axie Infinity projeleri nedir? Bu yazı belirlediğimiz 3 metaverse/NFT coini hakkında sizlere rehberlik edecektir.

Yükselebilecek Metaverse Coinleri 2022

%100 başarıyı garanti eden en büyük yatırım stratejilerinden biri “düşükten al, yüksekten sat” stratejisidir. Açıkçası bunu söylemek yapmaktan daha kolay, yoksa herkes bunu sürekli olarak yapar ve zengin olur. İşin püf noktası şu anda gözden düşmüş ancak muazzam bir yukarı yönlü ve doğal değeri olan düşük değerli varlıkları belirlemektir. Aşağıdaki üç kripto projesi, aşağıdaki iki nedenden dolayı yatırım yapılmaya çok uygun.

  • Her biri, kripto endüstrisindeki en hızlı büyüyen, en popüler trendlerden ikisinde yerleşiktir: değiştirilemez tokenlar (NFT’ler) ve metaverse. Her iki sektörde de yalnızca dijital benimseme yayıldıkça büyüyecek.
  • Aşağıda resmedilen Arcane Research”ün en son haftalık raporuna göre bu dijital varlıkların her biri “SAND, MANA ve AXS” şu anda tüm zamanların en yüksek değerlerinden en az %68 indirimli fiyatlandırılmış ve ne yazık ki düşük değerlenmiş durumda.

Ucuz Metaverse Coinleri 2022

2022’de yükselmesi muhtemel 3 ucuz kripto para birimini sizler için derinlemesine inceledik. Bir dakikanızı ayırmanız yeterli.

Blockchain Oyunu The Sandbox Nedir?

The Sandbox (SAND)

Sandbox (SAND), bireylerin sanal bir dünyada yaratabilecekleri, sahip olabilecekleri ve oynayabilecekleri çevirimiçi bir metaverse ortamıdır. Benzersizdir çünkü bilgisayar tarafından oluşturulan bu dünya hem oyuncular/yaratıcılar tarafından sürekli olarak oluşturulmakla hem de aynı sadık oyuncular ve kodlama uzmanları tarafından sürekli olarak genişletilmektedir.

Bunu, Facebook içeriğinin, gezinmeniz için o platformda sürekli olarak yayın yapan kullanıcılar tarafından nasıl oluşturulduğu gibi düşünün SAND ayrıca benzersiz ve oyun içinde oyun diğer dijital varlıklarla değiştirilebilen NFT’lere sahiptir.

Ek olarak, metaverse akışı ana akıma geçtiğinde insanlar hedef oluşturmak için SAND içinde sanal mülk satın alıyor. Nonfungible.com’a göre SAND, en büyük şirketlere ve popüler ünlülere 350 milyon dolardan fazla sanal gayrimenkul sattı. Satış hacminde bir sonraki en yakın metaverse hedefi bu miktarın yarısıdır.

Arcane Research’a göre, SAND şu anda en yüksek fiyatının %65 aşağısında fiyatlanıyor ve bu proje için çok fazla potansiyel avantaj sunuyor.

Decentranland mana 2022 yılında yükselecek mi?

Decentraland (MANA)

Decentraland, uzaydaki en köklü ve en gelişmiş metaverse projelerinden biridir. Aynı zamanda, merkezi olmayan bir özerk organizasyon olan (DAO) modeli üzerinde çalışan ilk tamamen merkezi olmayan sanal dünyadır. DAO, akıllı sözleşmeler kullanarak sanal dünyada etkinlikleri ve olanları yönetirken, kullanıcıların MANA ekosistemini keşfetmesine, deneyimlemesine ve oluşturmasına olanak sağlar.

SAND gibi, Decentralan da kullanıcıların NFT olarak arazi satın olmalarına izin verir. Bu NFT varlıkları , değerleri arttıkça geliştirilebilir, elde tutulabilir veya satılabilir. Sanal gayrimenkul, oyun ve uygulama geliştiricileri için çevirimiçi ortamlar olarak kullanılıyor. Ayrıca, yeni yıl kutlamaları gibi canlı sanal etkinlikler ve yakın zamanda sona eren Avusturalya Açık ile dijital deneyimler için de kullanılıyor.

Dünya Kupası, Formula 1 yarışları, Olimpiyatlar ve NASA roket fırlatma  ve daha fazlası için benzer türde sanal etkinlikler hayal edin. Bireyler, olayları daha önce görülmemiş şekillerde deneyimlemek için yeni bir yola sahip olabilirler.

Blockchain Oyunu Axie INFINITY Nedir?

Axie Infinity (AXS)

Dikkate değer son metaverse, NFT ve oyun varlığı Axie Infinity’dir. Axie, diğer oyuncularla takas edilebilen sevimli “canavarlar”dan oluşan bir kombinasyon savaş oyunudur. Axie kullanıcıları, yalnızca oynamak ve etkileşimde bulunmakla kalmayıp, aynı zamanda oyun içi NFT işlemleri yoluyla para sahibi olabilirler, oluşturabilir, satabilirler.

Axie Infinity oyun platformu, oyuncuların Axies adı verilen “canavarları” üretmesine, yükseltmesine, savaşmasına ve takas etmesine olanak tanır. Axies karakterleri, 500’den fazla farklı vücut parçasına sahiptir ve milyonlarca potansiyel kombinasyon yaratır. Axie, Decentraland ve The Sandbox gibi dijital araziler satmak yerine , oyuncuların sadece oyunu oynayarak gerçek değer kazanmalarını sağlıyor.

AXS tokenları, oyun içinde satın alımlar için kullanılabilir veya kripto borsalarında diğer kriptolara veya fiat’a dönüştürülebilir.

Düşükten alıp yüksekten satmak genellikle zor olsa da, yılın en büyük kültürel trendlerinden ikisine entegre edilmiş, önemli ölçüde düşük değerli varlıklara sahip olduğunuzda bu olmak zorunda değildir. Her yatırımcı kendi araştırmasını yapmak zorunda olsa da, bu kripto düşüşü sonsuza kadar sürmeyecek ve bazı yatırımcı fırsatları çok uzun süre göz ardı edilmemelidir.

KriptoHaber: Metaverse Ve NFT Projeleri Hakkında Daha Fazla İçerik;

Metaverse’de Evcil Hayvan Sahibi Oabilirsiniz!

Facebook Hangi Metaverse Coin’i Destekliyor?

1 Doların Altındaki En İyi Metaverse Coinleri 2022

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

Binance HighStreet Metaverse NFT Ön Satışı!

Binance HighStreet Metaverse NFT Ön Satışı!

Kazakistan, Kripto Madencilerini Hedef Alan Vergiler Önerdi

Kazakistan, Kripto Madencilerini Hedef Alan Vergiler Önerdi