in , , ,

CryptoPunk NFT’si Rekor Fiyata Satıldı!

CryptoPunk NFT’si Ne kadara satıldı?

NFT toplayıcısı ve Ethereum (ETH) sahibi, bir CryptoPunk jetonuna 23 milyon ABD doları değerinde ETH harcayarak tarih yazdı  sözde “OG”de bir öğe için şimdiye kadar verilen en yüksek ücret.

CryptoPunk #5822 adlı öğe Cumartesi günü Chain adlı bir blok zinciri şirketinin başkanı Deepak Thapliyal’e satıldı . Twitter’da Thapliyal , satın alma için ödeme yapmak için Bileşik Finans ( COMP ) kaldıracını kullandığını ve hala ETH tokenlerini “HODLing” olarak bıraktığını belirtti.

DappRadar istatistikleri , Thapliyal’in tokenin şu anki değerinden (7.54 milyon USD) biraz daha fazla ödediğini gösteriyor, ancak öğenin nadirliği  ve koleksiyonun devam eden popülaritesi -daha sonraki bir tarihte değerini artırabilir.

CryptoPunk NFT'si Ne kadara satıldı?

Aynı firma CryptoPunk “NFT’ler için bir standart (ERC-721) bulunmadan önce piyasaya sürülen” bir koleksiyon olarak tanımlıyor.

Thapliyal’in hızla büyüyen NFT koleksiyonu artık bir dizi Bored Ape sürümü (en pahalısı şu anda tahmini 1,29 ABD doları değerinde), Wrapped CryptoPunks , Adidas Originals NFT’leri ve arazi parselleri de dahil olmak üzere bir dizi yüksek değerli jeton içeriyor. metaverse sanal dünyalar.

Ayrıca, şimdi Compound ile 25 milyon ABD Doları değerinde DeFi borcunu içeren merkezi olmayan finans (DeFi) faaliyetlerine ek olarak 72 milyon ABD Doları değerinde kripto varlıklar ve istikrarlı paralar üzerinde oturuyor.

CryptoSlam verileri , CryptoPunk satış etkinliğinin birçok yeni koleksiyona kıyasla nispeten yavaş olduğunu gösteriyor, ancak nadir CryptoPunk NFT’leri el değiştirdiğinde, benzer şekilde göz sulandıran ücretler için bunu yapma eğilimindeler.

OpenSea verilerine göre, 9 Şubat’ta 7,7 milyon USD değerinde harika bir ETH karşılığında satılan bir kovboy şapkası sporu maymunu parçası.

Ancak #5822 numaralı parça tüm CryptoPunk parçalarının en nadide parçalarından biridir – soluk mavi teni onun bir “uzaylı” olduğunu gösterir, bu özellik tüm koleksiyonun sadece %0.02’si tarafından paylaşılan bir özelliktir. Ayrıca tüm punk evreninin sadece %5’i gibi bir bandana sporu yapıyor. Ancak 2017’de sadece ETH 8’e (1,4646 USD) sattı .

CryptoPunk koleksiyonu, 2017 yılının ortalarında oluşturuldu ve Larva Labs Studios tarafından yönetildi . Firma 10.000 NFT yayınladı ve geçen yıl CrytoPunk eşyaları Sotheby’s tarafından düzenlenen bir müzayedede satıldığında koleksiyon tarih yazdı .

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

YouTube Eyes Metaverse, Blockchain, NFT Özellikleri Oluşturucu Programı 2 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Kurumsal Kripto Pazarının Geleceği Nasıl Olacak?

Güney Kore Devlet Varlık Fonu ‘Dolaylı Olarak’ Coinbase Hisselerini Satın Aldı

 

 

Written by Arthur Kalk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

youtube-nft

YouTube Metaverse, Blockchain, NFT Özellikleri Oluşturucu Programı 2 Milyon Kullanıcıya Ulaştı!

Birleşik Krallık Vergi Dairesi, Dolandırıcılık Davasında 3 NFT'ye El Koydu!

Birleşik Krallık Vergi Dairesi, Dolandırıcılık Davasında 3 NFT’ye El Koydu!