in

Bitcoin ve Kripto Para Madenciliği İçin En İyi Laptop’lar!

Kripto madenciliği için en iyi laptoplar!

Bitcoin madenciliği yapılabilmesi için bir laptop bilgisayara ihtiyaç duyulur. Ancak çoğu kişi bu alanda madencilik yapabilmek için devasa bilgisayarlara ihtiyaç olduğunu düşünmektedir. Bu durum yanlış bir düşüncedir. Özellikleri ve kalitesi bakımından bir laptop bilgisayar ile de iyi bir şekilde madencilik yapılabilmektedir. Laptop satın almaya gidildiğinde özelliklerine dikkatli bir şekilde bakılmalı ve garanti koşulları iyi değerlendirilmelidir. Madencilik yapımında laptop kullanımının çok sayıda avantajı bulunur. Bu avantajlardan bahsedilecek olursa;

  • Laptoplar kolay taşınabilir olması nedeniyle her alanda kripto para madenciliği yapılmasına olanak sağlamaktadır.
  • Üst düzey özellikleri bulunan laptoplar ile hızlı ve kolay bir şekilde madencilik yapılma fırsatı bulunur.
  • Aynı zamanda laptoplar ile hareket halindeyken bile Bitcoin madenciliği yapılma imkânı vardır.

Bitcoin Madenciliği (Mining) için Laptop Önerileri! 2022

1) Kripto Para İçin En İyi Laptoplar: Razer Blade Pro

Razer masaüstü bilgisayarları ile ünlü olan bir markadır. Masaüstü bilgisayarlar artmayacak olan Razer blade pro laptop ile kripto para madenciliği hızlı ve kolay bir şekilde yapılmaktadır. Güçlü bir GPU’ya sahip ve çok fazla RAM içermektedir. Aynı zamanda harika bir işlemciye sahiptir. Ekran boyutu 0.88 inç kalınlığında 17 inçlik 1080p’dir.  5 saatten fazla olan bir pil ömrüne sahiptir. Bununla birlikte kasma ve yavaşlama yapmaz. Depolama alanı oldukça yüksek bir kapasiteye sahip ve 512 GB’ta alanı bulunur. Bitcoin madenciliği için en iyi laptoplar arasında yer almaktadır.

2) Mining için Laptoplar: Dell Inspiron 15 7000 Gaming

Bitcoin madenciliği yapılacak laptoplar arasında yer almaktadır. Özellikle pil ömrünün uzun olması ve madencilik yapılabilmesi için gerekli olan grafiklere sahip olması bakımından,  işlem yapacak olan kişilerin tercihleri arasında yerini almıştır. Üstelik fiyat bakımından da diğer laptoplar ile karşılaştırıldığında makul bir seçenek ile karşılaşılmaktadır. Aynı zamanda Nvidia GeForce GTX 1050Ti grafik çipi sayesinde madencilere işlemler sırasında büyük ölçüde kolaylık sağlamaktadır.

3) En İyi Mining Laptopları 2022: Dell XPS 15

Kripto para madenciliği için en iyi laptop seçimi oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Dell XPS 15 büyük ekran tasarımı ve ince yapısı ile tercih edilen bir laptop özelliği taşımaktadır. Ayrıca güç yönünden de yüksek bir performans gösterir. GPU’su ayrıcalıklı bir yapıdadır. Bu yönüyle madencilik için tercih edilen laptoplar arasında yerini alır. Üstelik kolay bir şekilde taşıma kolaylığı da sağlamaktadır.

4) Kripto Mining 2022: Asus ROG Zephyrus GX501

Kişiler, kripto para madenciliği için en iyi laptop arayışı içine girmişlerdir. Nvidia’nın Max-Q teknolojisine sahip olan ve güçlü bir performans gösteren Asus rog Zephyrus GX501 laptop, tercih edilenler arasında yer almaktadır. Aynı zamanda ince yapısı ve sessiz bir şekilde çalışma kolaylığı ile madencilik için iyi bir yatırım hâline gelmektedir. Kolay taşınabilir olması ve özellikleri bakımından da birçok madencinin dikkatini çekmekte olup, biraz pahalı bir fiyata sahip olunabilir.

5) En İyi Bitcoin Mining: HP Pavilion 15

Daha kolay ve düşük maliyetli bir laptop tercih edecekler için HP Pavilion 15 iyi bir tercih olabilir. Hızlı bir işlemciye sahip olması ve kolay taşınabilirliği açısından oldukça makul bir fiyata sahiptir. Derin bir klavyeye sahip değildir. Bu yönüyle kullanıcılardan eksi puan alır. İyi bir işlem hacmine sahiptir. Ancak madencilik yapımında fazla para kazanılmasında biraz eksik kalabilir.

6) Kriptolar İçin En İyi Laptoplar 2022: Gigabayte Aorus X9

Kripto para madenciliği için en iyi laptoplar arasında yer alan Gigabyte Aorus X9, en çok tercih edilen laptoplar arasında yer almaktadır. Stoklarda çoğu zaman tükenmiş olması, bu durumun bir kanıtı olarak gösterilmektedir. Ayrıca bu bilgisayara sahip olan bir madencinin başka bir laptop aramasına gerek yoktur. Üstün performansa olanak sağlayan GTX 1070 kartına sahip olması ve birçok GPU’ya sahip olması bakımından madencilik yapımında iyi bir performans göstermektedir.

Written by Kripto Egitim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Refik Anadol NFT Satışı Open Sea

Refik Anadol’dan Dev NFT Satışı!

Web 3.0_metaverse 2022

2022 Yılına Damga Vuracak Geleceğin İnterneti Web 3.0 !