in , , ,

Chiliz Coin Nedir? Chiliz Coin Analizi!

Chiliz Coin Geleceğinde Ne Gösteriyor? Chiliz Coin Yorumları ve Ayrıntılarıyla…

Chiliz Coin geleceği özellikle son dönemlerde NFT projeleri ile adından sıklıkla bahsettirdiği için yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bu yazımızda öncelikler Chiliz Coin Geleceği Nasıl Görünüyor? Chiliz Coin Hedef Fiyat Ne Kadar Olacak! Chiliz Yorum ve Chiliz Grafik Analizi! gibi konulara açıklık getireceğiz. Socios’un giderek spor kulüpleri ile ortaklık kurması sonucunda Chiliz Coin’in geleceği de önemli oranda şekilleniyor.

Chiliz Coin Geleceği

Chiliz Coin Nedir?

CHZ Coin geleceği için öncelikle birimin amacının ve ekosisteminin anlaşılması gerekiyor. 2018 yılında Socios tarafından piyasaya sürülmüş olan CHZ, ERC-20 token’ı olarak ETH ağı üzerinde faaliyet gösteriyor. Blok zinciri tabanlı yapısı ile birim kullanıcılarına eğlence ve spor kuruluşları ile izleyicileri arasında etkileşim sağlayabilmelerini, bu kapsamda da yatırım yapabilmelerini olanaklı hale getiriyor. Böylece taraftarlar CHZ kullanımı ile takımlarında alınacak olan kararlarda söz sahibi olabilir. E-spor ve spor kulüpleri ile taraftarlarının arasında bağlantı kurmayı hedef haline getiren CHZ ile taraftarlar en iyi oyucuyu kimin seçebileceğini, kulübe ait ürün ve formaların nasıl olacağına dönük olarak söz sahibi olmasında yardımcı oluyor.

Bu bakımdan taraftarlar tarafından kullanılabildiği için birimin geleceği de her zaman kullanılabilir özellikleri ile avantajlı çıkıyor. Socios tarafından son dönemlerde yapılan ortaklık ve anlaşmalar ile birlikte Chiliz Coin de önemli seviyelerde ivme kazandı. Bu sayede şimdiye kadar görmediği talep ile karşılaşması fiyatlarının da yükselmesine olanak tanıyor. Ayrıca Bitcoin’in de değerinin artması sonucunda diğer altcoinler de olduğu gibi CHZ’nin de fiyatları üzerinde önemli yükselişlerin yaşanmasına olanak tanıyor. CHZ coin ile yatırım sahipleri, takımlarının aldığı kararlarda söz sahibi olmasının yanında spor kulüplerinin lisanslı ürünlerini de alabiliyor.

Chiliz Coin Madenciliği Yapılır mı?

Chiliz Coin geleceği açısından madenciliği de önem taşıyor. Ancak birimin madenciliği yapılmıyor. Şirket tarafından piyasaya arz edilmektedir. Toplam olarak 8,888,888,888 CHZ olacaktır. Arzının büyük bir kısmının piyasada olması ise birim fiyatlarının artmasında etkili oluyor.

Chiliz Coin Hedef Fiyat

Chiliz Coin Yorumları

Chiliz Coin yorumları analistler tarafından taraftar token’ı olduğu için oldukça geleceği parlak olarak öne çıkıyor. Üstelik alanında en güçlü tokenlerden olması da piyasa açısından önem taşıyor. Piyasaya sürülmüş olduğu ilk günden beri yoğun bir destekçi kitlesi elde eden birim bu başarısını benzersiz proje olmasına dayandırıyor. Benzersiz yapıda olduğu için de CHZ fiyatı yapısına göre ideal seviyelerde bulunmayı başarıyor. Taraftar tokenleri CHZ sonrasında farklı şirketler tarafından piyasaya çıkarılmış olsa da CHZ ilk olması ve Socios’un da gücü sebebiyle değer görmeyi başarıyor.

Verilere bakıldığında CHZ her ne kadar benzersiz bir proje olarak hayata geçirilmiş olsa da aynı başarıyı fiyat açısından tam olarak yansıttığı söylenemiyor. Bunu gören CHZ geliştiricileri ise birimi Coin Base listelemesi ile daha iyi hale getirmek istedi. Yapılan hamle ile işlem hacminin büyümesi ve yatırımcıların da istedikleri fiyatlara ulaşması açısından önem taşıyordu. Haziran 2021 tarihinde yapılan listeleme sonrasında fiyatlarda yükseliş yaşansa da istenen yükseliş tam olarak sağlanamamıştı. Geliştirici ekip listeleme sonrasında yaklaşık yüzde 50 artış bekliyordu ancak bu oran yüzde 19’da kaldı. Yatırımcıları için bu durum kötü sonuç olarak algılandığından CHZ 2021 sonuna kadar değer kaybı yaşadı.

Ocak 2022 itibariyle değer kaybını sürdüren CHZ, yeni yıla da yüzde 33 kayıp ile başladı. Ancak Şubat 2022 verilerine bakıldığında kayıplarını telafi eden birim aynı zamanda yüzde 2 oranında yükseliş de elde etti. Özellikle yatırımcıların tekrar Socios’un yeni kurduğu ortaklıklar sonucunda CHZ’ye ilgi göstermesi bu duruma olanak tanıdı.

Piyasaların genel olarak Mart ayında da iyi seyretmesi CHZ fiyatları açısından da olumlu göstergeler oluşturarak fiyatların yine yeşil grafikte kalmasına olanak tanıdı. Uzmanların Chiliz Coin yorum ve Chiliz Coin hedef fiyat öngörüleri, birimdeki düşüş ve çıkışların normal olduğuna yönelik yapılıyor. Çünkü birimin benzersiz projenin token’ı olduğu için tam olarak piyasa hakimiyeti kuramadığı ve henüz kendisini toplayamadığı yönündeki yorumlar ağırlık kazanıyor. Buna göre Socios’un yapacağı yeni ortaklıklar ve birim nezdinde de geliştirilecek iyileştirmeler uzmanlara göre fiyatların yükselmesine yol açabilir.

Chiliz Coin Yorum

Chiliz Coin Geleceği Nasıl Olur?

Chiliz Coin geleceği açısından çoğu uzman olumlu düşünüyor. Bu şekilde düşünmelerinin temel nedeni ise birimin Socios’a bağlı olması ve taraftarların da her geçen gün taraftar tokenlerine ilgi göstermeye devam etmesi. 2021 yılı genel olarak istenen beklentiyi vermemiş olsa da uzmanlara göre 2022’de Chiliz Coin’in yükselme şansı bulunuyor. Özellikle Bitcoin’in 2022’de olumlu bir seyir izlemesi birimin de fiyatlarında önemli artışların yaşanmasına olanak tanıyabilir. Bunun yanında henüz geçen Mart ayında Bitcoin’in yükselmesi CHZ fiyatlarında da yükselmeye olanak tanımıştı. 1 Mart 2022 tarihinde 0,19 dolardan işlem gören birim 31 Mart tarihinde 0,30 dolar seviyesine kadar ulaştı. Bu sayede bir aylık süre zarfında önemli bir yükseliş yaşayarak yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı.

Ancak uzmanlar Mart ayında Bitcoin’in ve genel olarak piyasanın olumlu geçmesinden dolayı böyle bir yükseliş yaşanmış olabileceğinin de altını çiziyor. Mevcut durumda yine de birim taraftarların hem takımlarının kararlarında rol almaları hem de projenin güçlü olması sebebiyle yatırım yapılabilir birimler arasında kendisine yer bulabiliyor.

Chiliz Coin Hedefi

Chiliz Coin hedefi uzmanlara göre yıllara göre farklılık taşıyor. Chiliz Coin geleceği, Socios’un güçlenmeyi sürdürmesi, yeni anlaşmalar yapması ve taraftarların da CHZ’ye gösterdiği ilgiyi devam ettirmesi halinde birim fiyatının 2022 yılında 0,35 dolar bandında olabileceği tahmin ediliyor. 2023 yılında ise Chiliz Coin fiyatları 0,46 dolara, 2024 yılında ise 0,65 dolar bandına ulaşabilir. 2025 için yapılan tahmin hedefi 0,95 dolar olarak öne çıkıyor. Ancak bu tahmin hedeflerinin gerçekleşmesi için birimin istikrarlı şekilde ilerleme göstermesi ve piyasaların da olumlu değerler taşıması gerektiğini yatırımcıların unutmaması gerekiyor.

Chiliz Coin Alışverişi İçin %10 Komisyon İndirimli Binance Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Binance

Chiliz Coin Alışverişi İçin %40 Komisyon İndirimli Gate.io Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Gate.io

KriptoHaber: Chiliz Coin Geleceği Yazımıza Benzer Makaleler için;

Firo Coin (FIRO) Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? 2022 Yılı Gidişatı Ne olacak?

Hot Coin’in Geleceği!

Bittorrent Coin Geleceğinde Ne Gösteriyor?

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ada Coin Geleceği! Ada Coin Yorumları! Ada Coin Haberleri! Coin Analizi

Ada Coin Geleceği Ne Gösteriyor!

Nft Platformu Girişimi! Samsung, Smart TV NFT Platformu Atılımı Yapıyor!

Samsung’dan Bir İlk, Akıllı TV NFT Platformu!