in , ,

Refik Anadol’dan Dev NFT Satışı!

Open Sea’de yayınlanan eser şaşırtan bir fiyattan yeni sahibini buldu…

Refik Anadol’un Open Sea‘de yayınlanan ‘Machine Hallucinations – Nature Dreams : AI Data Sculpture 2021 1/1′ eseri 300.69420 ETH’e mabu isimli koleksiyoner tarafından satın alındı. Open Sea’de yer alan bilgilere göre, bu meblağ yaklaşık 1 milyon 184 bin 545,71 dolara denk geliyor.

Ödemeyi bugünkü (19.12.2021) TL kuru üzerinden hesapladığımızda ise 19 Milyon TL üzerinde bir rakama tekabül ettiğini söyleyelim. Refik Anadol’dan Dev NFT Satışı!

Refik Anadol NFT Satışı Open Sea

Refik Anadol’un Machine Hallucinations – Nature Dreams Adlı Eseri Kaç Paraya Satıldı?

Refik Anadol’un Open Sea’de yayınlanan ‘Machine Hallucinations – Nature Dreams : AI Data Sculpture 2021 1/1’ eseri 300.69420 ETH’e mabu isimli koleksiyoner tarafından satın alındı.

Refik Anadol Kimdir?

Yeni medya sanatçısı, yönetmen ve tasarımcı Refik Anadol, 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Fotoğraf ve Video Programı’nda tamamlayan Anadol, aynı üniversitenin Görsel İletişim Tasarımı Programı ile University of California, Los Angeles (UCLA) Design Media Arts’ta yüksek lisans eğitimi aldı. Görsel ve işitsel canlı performans, mekana özgü enstalasyon ve parametrik heykel üretimi yapan Anadol’un projeleri, mimarlık ve yeni medya sanatları arasında melez bir ilişki kurarken dijital ve fiziksel varlıklar arasındaki alanı keşfeder.
Google, Microsoft, Nvidia, Intel ve IBM gibi uluslararası kuruluşlarla birlikte çalışmalar yapan Refik Anadol’un mekana özgü işitsel / görsel performansları Walt Disney Concert Hall (ABD), Hammer Museum (ABD), ANAMED (Türkiye), MeConvention (Almanya), International Digital Arts Biennial Montreal (Kanada), Ars Electronica Festival (Avusturya), l’Usine | Genève (İsviçre), Arc De Triomf (İspanya), Zollverein | SANAA’s School of Design Building (Almanya), SALT (Türkiye), santralistanbul (Türkiye), Outdoor Vision Festival SantaFe New Mexico (ABD), Istanbul Design Biennial (Türkiye), PİLEVNELİ Gallery (Türkiye), Sydney City Art (Avustralya) ve Lichtrouten’de (Almanya) gösterildi. Refik Anadol, Microsoft Araştırma En İyi Vizyon Ödülü, Alman Tasarım Ödülü, UCLA Sanat+Mimarlık Moss Ödülü, University of California Institute Sanatta Araştırma Ödülü, SEGD Global Design Award ve Google’s Art and Machine Intelligence Artist Residency Award’ın da aralarında bulunduğu pek çok ödüle layık görüldü. Sanatçı yaşamını ve çalışmalarını Los Angeles, Kaliforniya’da sürdürmektedir.

Refik Anadol’un Eseleri Neler?

Boston Rüzgarı: Data Resimleri

Eriyen Hafızalar

Refik Anadol Eriyen Hafızalar

Arşiv Rüyası

Refik Anadol Arşiv Rüyası

Sonsuzluk Odası

Refik Anadol Sonzuzluk Odası

Liminal Oda

Refik Anadol Laminal Oda

Mekâna Özel Tasarımlar

Refik Anadol Mekana Özel Tasarımlar

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Kripto Madencilere Vergi Muafiyeti!

Haftalık NFT İncelemesi!

Yooshi, Huobi Borsası ile Ortaklığa Başladı.

Binance Launchpad’de Alpine F1 (ALPINE) Fan Token Satışı Başlıyor!

Kurumsal Kripto Pazarının Geleceği Nasıl Olacak?

YouTube Eyes Metaverse, Blockchain, NFT Özellikleri Oluşturucu Programı 2 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Güney Kore Devlet Varlık Fonu ‘Dolaylı Olarak’ Coinbase Hisselerini Satın Aldı

Rusya Her Yıl 13 Milyar Dolar Kripto Vergisi Toplayabilir!

Written by Argi Dünyası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mining Kazancı Nasıl Hesaplanır? 2022

Bitcoin ve Kripto Para Madenciliği İçin En İyi Laptop’lar!