in ,

Ripple Coin İçin SEC Davası Umduğundan İyi Gidiyor

Ripple Coin CEO’su Brad Garlinghouse, Paris Blockchain Haftası katılımcılarına SEC ile devam eden dava ile ilgili neler söyledi? Ripple Coin davayı kazanabilecek mi? Ripple Coin ne kadar?Alım fırsatı geldi mi? Ripple Coin 2022

Ripple Coin CEO’su Brad Garlinghouse, Paris Blockchain Haftası katılımcılarına SEC ile devam eden dava ile ilgili neler söyledi? Ripple Coin davayı kazanabilecek mi? Ripple Coin ne kadar? Rİpple Coin için alım fırsatı geldi mi?

? Ripple davayı kazanabilecek mi? Ripple ne kadar?Alım fırsatı geldi mi?

Ripple SEC Davası

Ripple Coin CEO’su Brad Garlinghouse, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile uzun süredir devam eden davanın blockchain tabanlı küresel ödeme şirketi için olumlu bir sonuç vereceği konusunda giderek daha iyimser. Perşembe günü Paris Blockchain Haftası’ndaki ana sahnede konuşan Garlinghouse, ateşin başındaki sohbete katılanlara Ripple Coin’in devam eden davadaki savunmasının beklediğinden daha iyi olduğunu söyledi.

“Dava son derece iyi gitti ve yaklaşık 15 ay önce

başladığında umduğumdan çok daha iyi geçti.”

SEC, 2020’de Ripple Coin ve üst düzey yöneticileri Brad Garlinghouse ve Christian Larsen’e XRP şeklinde kayıt dışı menkul kıymetler sattıkları için dava açtı.

Yorumlar, bir RippleNet topluluğu avukatının, Başkan Yargıç Sarah Netburn’ün SEC’in koruma belgelerini ayrıcalıklı olarak yeniden gözden geçirme talebini reddetmesinin ardından Ripple’ın SEC’e karşı “çok büyük bir kazanç” elde ettiğini açıklamasının ardından geldi. Belgeler, eski SEC Direktörü William Hinman’ın Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) menkul kıymet olmadığını belirttiği bir konuşmayla ilgiliydi. “Bu dava önemli, sadece Ripple için değil; Garlinghouse, “Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüm kripto endüstrisi için önemli” dedi.

Ripple Coin Davayı Kaybederse Ne Olur?

Ripple davayı kaybederse, kripto para birimi borsalarındaki çoğu tokenin SEC tarafından “menkul kıymetler” olarak tanınmasını sağlayacak bir emsal oluşturulabileceğini de sözlerine ekledi. Bu, borsaların SEC’e kaydolmaya zorlanabileceği anlamına gelir, çünkü brokerler ve borsalar tüm token sahiplerinin kimliğini kaydettirmek zorunda kalır.

“XRP’yi Ripple’ın menkul kıymeti olarak belirlerseniz, Ripple’a sahip olan her kişiyi tanımak zorundayız” dedi. “Bu bir SEC gerekliliği. Tüm hissedarlarınızı tanımak zorundasınız. Bu mümkün değil.” Bununla birlikte, ikna edici bir Ripple zaferi, SEC’in kripto endüstrisine yönelik agresif arayışından bir adım uzaklaştığını görebilir.

Ripple Coin Ne Kadar? Alım Fırsatı Geldi Mi?

Geçen sene Nisan ayındaki yükselişinden sonra düşen bir yapı gösteren Ripple Coin yazının yazıldığı sırada 0.776 cent’den satılıyor. Tarihinin en büyük zirvesi olan 3.3 dolar seviyesinden yaklaşık yüzde 80 kadar daha aşağıda. Bu tablo bize en yüksek seviyesine gelmesi için yüzde 300 lük bir artış yapmasını gösteriyor. SEC davasının da güzel ilerliyo oluşu, XRP’yi bir nebze olsun uyandıracaktır. Bitcoin’in öncü olması durumda XRP den astronomik bir yükseliş gelebilir. Ani yükselişlerin yaşandığı bir grafiğe sahip. Bitcoin grafiğine bakıldığında, bütün altcoinlerin çok dipte olduğunu görüyoruz. XRP 2017 yılından beri BTC’ye oranla değer kaybetmiş. 2022 yılında bu düşüş trendinin biteceğini düşünüyorum. Kademeli alım yapılması stratejik olarak en doğru karar olacaktır.

Ripple Coin(XRP) Nasıl Alınır?

Ripple Coin(XRP) bir çok global borsada listelenmekte ve XRP/USDT, XRP/BTC, XRP/ETH gibi işlem çiftleriyle alınıp satılabilmektedir. Listelendiği başlıca uluslararası ise; Binance, FTX, Gate.io, Huobi’dir.

Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:

https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5

 

Güncel kripto haberleri için KriptoHaber.com.tr sitemizi takip etmeyi unutmayın…

İlginizi Çekebilecek Diğer Altcoin Haberleri:

Ravencoin (RVN) Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? 2022 Gidişatı Nasıl Olacak?

Swipe (SXP) Coin Nedir?

Kyber Network (KNC) Yükselmeye Devam Ediyor!

 

Written by Yankı Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Yükseliş Trendi Başladı Mı?

Bitcoin İçin Kritik Hafta

Aeternity Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? 2022'de Yükselecek Mi?

Aeternity (AE) Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? 2022 Gidişatı Nasıl Olacak?