in ,

Profesyonel Dövüşçüler Ligi (PFL) İle Mercury Arasında Dev Anlaşma!

Mercury ve PFL NFT platformu ve dijital koleksiyon oluşturacak.

Hızla büyüyen ve en yenilikçi spor ligi olan Profesyonel Dövüşçüler Ligi (PFL), bugün hayranların dijital koleksiyon ürünleri satın alabileceği, takas edebileceği ve satabileceği PFL markalı bir NFT platformu geliştirmek ve işletmek için Mercury ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Spor mülklerine, üniversitelere ve liglere hayranları için türünün tek örneği dijital deneyimler yaratma gücü vermek üzere tasarlanmış beyaz etiketli NFT platformları oluşturan Mercury, aynı zamanda lig ve dövüşçülerden ilham alan NFT’ler de yaratacak. ESPN ağları ve akış platformlarında 20 Nisan’dan itibaren 2022 Normal Sezonu öncesinde satışa sunulacak.

Mercury ve PFL NFT platformu ve dijital koleksiyon oluşturacak.

Mercury ve PFL NFT Platformu ve Dijital Koleksiyon Oluşturacak!

Dijital koleksiyonlar, açıklanacak bir PFL alt etki alanında kredi kartları veya kripto para birimi ile satın alınabilecek.

“Pazar, PFL topluluğunun ayrılmaz bir parçası olarak hizmet edecek ve küresel hayran kitlemizle daha derin bir etkileşim oluşturmak için blok zincir teknolojisinden yararlanma stratejimizi vurgulayacaktır.”

dedi PFL CEO’su Peter Murray.

“PFL, dünyanın en iyi dövüşçülerini içeriyor ve MMA hayranlarına ve koleksiyonerlerine yıldız sporcularımızla bağlantı kurmanın en yeni yollarını sunmak için Mercury ile birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz.”

“Mercury, favori spor takımlarınızı ve sporcularınızı takip etmek ve desteklemek için tamamen yeni bir yol sunmaya odaklanmıştır.”

dedi Mercury CEO’su Porter Grieve

Mercury ve PFL Arasında Dev Anlaşma!

Mercury, hayran kitleleriyle bağlantı kurmak ve marka sadakati oluşturmak için NFT’ler oluşturmak ve satmak için en iyi uzun vadeli çözümü sağlamak için ülkedeki en büyük spor mülklerinden bazılarıyla ortaklık yapıyor.

Yüzde 100 izleyici artışı gören çığır açan bir yılın ardından PFL, 2022’nin başlarında ESPN ile çok yıllı bir yenileme ile ivmesini hızlandırdı, Fubo Sports Network’te yaklaşan Challenger Serisi hakkında yaygın bir vızıltı yarattı ve birkaç önde gelen markayı ekledi. mavi çip sponsorluk portföyü.

Professional Fighters League, dünya çapında 2 numaralı MMA şirketidir ve 2021 PFL şampiyonları Ray Cooper III ve Movlid Khaybulaev dahil olmak üzere, dövüşçülerinin yüzde 25’inin bağımsız olarak dünyanın ilk 25’inde yer aldığı seçkin bir yetenek kadrosuna sahiptir. PFL, önde gelen dağıtım platformlarında 160 ülkede canlı etkinlik kapsamına sahiptir ve dünya çapında 600 milyondan fazla MMA hayranına benzersiz, yenilikçi bir ürün sunar.

 

KriptoHaber: NFT Projeleri Hakkında Daha Fazla İçerik;

2022’de En İyi 10 NFT Pazar Yeri

Mitoloji İle NFT’yi Birleştiren Dev Proje! Mini Myth Projesi Nedir?

NFT Alanında Dev Proje! AvaSharks Projesi Nedir? NFT’leri Nasıl Alınır?

BabyRider NFT Koleksiyonu Nasıl Alınır? BabyRider Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

 

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Merkez Bankası'nı Rus Kripto Düzenleme Resminden Çıkarın!

Merkez Bankası’nı Rus Kripto Düzenleme Resminden Çıkarın!

Rusya Zaporizhzhia Santralini Bombaladı. Kripto Piyasası Neden Düşüşte?

Rusya Avrupa’nın En Büyük Nükleer Santralini Bombalarken Kripto Piyasası Düştü!