in , ,

Radio Caca (RACA) 2022’de Yükselir Mi? RACA Coin Fiyat Analizi

Radio Caca (RACA) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedeflerini inceleyeceğiz.

Radio Caca (RACA) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedeflerini ele aldığımız incelememizde FLM’nin projesine ve amacına da değineceğiz. Radio Caca (RACA) 2022’de yükselir mi? Düşer mi? Bu bir inceleme yazısı olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Radio Caca (RACA) Fiyat Analizi ve Fiyat Hareketleri 2022

RACA coin yükselir mi?

Radio Caca (RACA) fiyat analizinin yanı sıra kısa vadeli hareketlerini inceleyeceğimiz yazımızda potansiyel fiyat beklentilerine de değineceğiz. Yukarıda 1 günlük grafikte RACA coinin düşen trend içerisinde hareket ediyor. Kırılım noktasına yakın bir yerde seyreden RACA tarihin en yüksek seviyesi olan 0.012 dolara çıktıktan sonra şu anda 0.0022 dolardan işlem görüyor.

Radio Caca (RACA) Fiyat Beklentisi 2022

Radio Caca (RACA) 2022’de yükselir mi? RACA tarihi zirvesi olan 0.012 dolara çıktıktan sonra %80’den fazla değer kaybederek 0.0022 dolardan işlem görüyor. 0.0018 dolar desteği RACA için oldukça önemli buranın kırılması durumunda 0.00088 dolar seviyelerine doğru bir düşüş yaşanabilir. Düşenin kırılması durumunda ise RACA da pozitif hareketler görebiliriz, ilk direnç noktamız 0.0028 dolar oranında kırılması durumunda kısa vadede 0.0039 dolar seviyeleri hedeflenebilir.

Radio Caca (RACA) 2022'de yükselir mi

Teknik analiz ölçüleri seçilmiş zaman dilimleri için gerçek zamanlı rating değerlerini gösterir. Hareketli Ortalamalar, Osilatörler ve Pivotlar. Sonuçlar hızlı bir bakışla incelenebilir. Radiro Caca (RACA) teknik analiz göstergelerinde GÜÇLÜ SAT sinyali veriyor. Bu bilgiler tradingview sitesinden alınmıştır.

Radio Caca (RACA) Projesi Nedir?

Radio Caca, The USM Metaverse için Maye Musk Mystery Box (MPB) NFT ve DeFi+GameFi aracının özel yöneticisidir. Proje, Reddit forumunda farklı NFT pazarlarına açılan bir kapı olarak tanımlanıyor.

Web sitesindeki tanıtıma göre, Radio Caca aşağıdaki üç projeye sahiptir:

  • Maye Musk (MPB)

Maye Musk, NFT’lerin mevcut en iyi dört markası arasına ve en değerli NFT partileri kulübüne girdi. Maye Musk, BNB fiyatlandırmasıyla Binance Akıllı Zincirinde yaşayan tek projedir.

Maye Musk, MPB adında bir yardımcı program tokenına sahiptir. İkincil piyasada bir MPB için taban fiyat yaklaşık 20 BNB’dir.

Binance CEO’su CZ’den alınan bilgiye göre Maye Musk Mystery Box, milyarder Elon Muks’ın annesi Maye Musk tarafından temsil edilen bir proje.

  • USM Metaverse

USM, bir MMO 3D Mapping metaverse’dir. USM kullanıcıların “Play To Earn” modeli altında çalışmasına izin veren bir mini oyun başlatacak. USM metaverse, Final Fantasy XIV stiline sahip olacak. Resmi USM Metaverse lansman tarihi Mart 2022’dir.

  • The Dancing Koda

Dörtlü robotik bir köpek olan Koda, IPFS/Filecoin ağında -veri depolama opsiyonuna sahip dünyanın ilk merkezi olmayan AI robot köpeklerinden biridir. “Dans Eden Koda” NFT, KODA’nın çevikliğinin mükemmel bir göstergesidir.

İlginizi Çekebilecek Diğer Altcoin Haberleri

Newscrypto Coin (NWC) 2022’de Yükselir Mi? NWC Coin Fiyat Analizi

TON Coin’in 2022 Yılı Gidişatı Ne Olacak?

Fantom Blok Zincirinden FTM’den Sonra Alınabilecek En İyi 5 Altcoin!

Facebook Hangi Metaverse Coin’i Destekliyor?

2022’de Yüksek Performans Gösterebilecek Coinler!

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

En ucuz bitcoin madenciliği

En Ucuz Bitcoin Madenciliğinin Yapıldığı Ülke Hangisi?

Microsoft metaverse dünyasına giriyor

Microsoft’un Devasa Metaverse Hamlesi!