in ,

GAP Kapüşonlusu İle NFT Pazarına Katılıyor!

Gap, fiziksel kıyafetlerin kilidini açan NFT kapüşonlu piyasaya sürüyor

Gap, fiziksel bir kapüşonlu ile birlikte gelen 415 dolarlık token içeren bir NFT koleksiyonunu piyasaya süren perakendeciler arasına katıldı.

gap nft hoodie

Gap, son aylarda NFT alanına giren Adidas , Nike ve Macy’s gibi diğer giyim perakendecilerinin ardından NFT satıyor. NFT’ler, kendisini daha enerji verimli bir seçenek olarak lanse eden Tezos blok zinciri üzerine inşa edilmiştir. GAP Kapüşonlu NFT 2022

NFT’ler, farklı fiyat noktalarında farklı nadirlik seviyelerine sahip bir dizi dijital kapüşonlu sanat eseri şeklinde geliyor. Yaklaşık 8.30 $ veya 2 tezden başlayan ortak seviye parçalar bugün satışta. Nadir, epik ve türünün tek örneği katmanlar önümüzdeki birkaç hafta içinde kullanıma sunulacak.

Gap NFT Tasarımlarını Kim İle Yapıyor?

Gap, tasarımlar üzerinde Frank Ape çizgi film karakterinin yaratıcısı olan sanatçı Brandon Sines ile işbirliği yapıyor.

Giyilebilir bir şey satın almayı tercih eden müşteriler için, Sines’in dijital sanatı ve fiziksel bir Gap x Frank Ape sweatshirt’ü içeren, fiyatı yaklaşık 415 $ (100 tez) olan epik seviyedeki NFT’lerden başkasını aramayın.

Ancak, Decrypt’e göre, müşterilerin destansı bir tane satın alma şansı elde etmek için önce dört yaygın ve iki nadir NFT (yaklaşık 24,90 dolar) satın almaları gerekiyor. Bu stratejiyle ilgili Gap, “oyunlaştırılmış deneyim” sunduklarını ve bu oyunlaştırmanın müşterileri daha da teşvik edeceğini söylüyor.

gap nft kapşonlu

Oyunlaştırılmış Deneyim Yaklaşık 500$’a Çıkıyor.

Gap, bir zamanlar dayanak noktası olduğu alışveriş merkezlerinden çekilerek geçtiğimiz birkaç yıl içinde fiziksel varlığını küçülttü. Ekim 2020’de şirket, Kuzey Amerika’da 350 Gap ve Banana Republic mağazasını kapatacağını duyurdu.

Yine de bu markanın artık işlerden elini eteğini çektiği anlamına gelmiyor. Daha önce de Yeezy iş birliğiyle Yeezy Gap Hoodie ürünlerini çıkaran marka, bugüne kadar tek bir günde en çok satış rakamına ulaşan ürün olduğunu söyledi.

Markanın NFT koleksiyonundan nasıl bir başarı yakalayacağı ise yakında görülecek. NFT’lerin yer aldığı Tezos blok zinciri daha çevreci olmasıyla öne çıkıyor. Özellikle NFT satın almak için kullanılan kripto paraların yüksek karbon ayak izi oldukça tepki topluyor.

 

NFT’ler ile İlgili Diğer Haberlerimize Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz.

NFT’lerin Geleceği 2022 – NFT Pazarı Büyümeye Devam Edecek Mi?

2022’de Yükselebilecek NFT Tabanlı Blockchain Oyunları

OpenSea’yi Tahtından Edebilecek En İyi 5 NFT Satış Platformu!

Süperstar Ajda Pekkan NFT Dünyasını Sallamaya Geliyor!

 

Written by Nirvana Barkacin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Oxbull Launchpad Platformu Nedir?

Oxbull Launchpad Platformuna Katılım Şartları Neler?

Auto (AUTO) 2022'de Yükselir Mi Düşer Mi Geleceği 2022 - Projesi Ne?

Auto Coin (AUTO) 2022’de Yükselir Mi? AUTO Coin Fiyat Analizi