in ,

Gopax Bankacılık İçin Yeni Atılım!

Güney Kore’de kripto borsaları için düzenleme…

Güney Koreli kripto gözlemcileri, beşinci bir ticaret platformunun kriptodan ticaretin devam etmesine izin verecek bir bankacılık anlaşması yapmasının ardından kripto borsa sektöründe “tektonik bir değişiklik” öngörüyorlar. Bu öngörü ile  Gopax Bankacılıkta büyük bir atılım olacak.

Gopax Bankacılık İçin Yeni Atılım!

Yonhap, “Dört Büyük” olmayan borsaların (Upbit, Bithumb, Coinone ve Korbit) en büyüklerinden biri olan Gopax’ın, müşterilerinin geri dönmesine izin verecek daha yeni, bölgesel bir banka olan Jeonbuk Bank ile bir anlaşma yaptığını bildirdi. Gopax 2022 Bankacılık İçin Yeni Atılım!

Daha küçük bankalar , kripto borsası ortaklığının bir sonucu olarak kullanıcı tabanının arttığını gören Upbit’in ortağı Neobank K-Bank’ın başarısını gördü. Bununla birlikte, önemli bir engelleyici faktör, Güney Kore hükümetinin bankalara kripto değişimi işiyle ilgili tüm potansiyel riskleri üstlenmeleri gerektiğini söylemesi olmuştur. Pek çok banka, ortak platformlarda yapılan siber saldırıların veya kara para aklama olaylarının uluslararası konumlarına zarar verebileceği endişelerinden korktu.

Gopax’ın ayrıca bir itibari para ile kazanılan ticaret lisansı başvurusunda bulunması gerekecektir. Ancak, borsanın ve bankacılık ortağının evraklarının protokole göre sunulması şartıyla, artık KRW eşleştirmelerini sunmaya devam edip edemeyeceği olmasıdır.

Gopax Bankacılığında Yeni Atılım!

Güney Koreli kripto tüccarları için manzarada “Tektonik Bir Değişiklik” öngören sektörden ismi açıklanmayan bir kişinin Jeonbuk’un bölgesel bir banka olduğu gerçeğinin oldukça olumlu olduğunu belirtti.

Bir medya kuruluşu, içeriden birinin “Yerel bankaların en büyük beş ticari bankadan daha geniş bir faaliyet yelpazesine sahip olduğunu” açıkladığını söyledi.

 

“Jeonbuk Bank, gençleri bankalarına çekmek için borsalarla itme-çekme ilişkisine girmek yerine borsa ile aktif bir işbirliği ilişkisi kurabilir.”

 

Banka 1969 yılında kurulmuştur ve merkezi Kuzey Jeolla Eyaleti, Jeonju’dadır.

Daha önce bildirildiği gibi , hepsinin çok daha büyük ticari bankalarla bankacılık anlaşmaları olan dört büyük kripto borsası hariç tümü, ya operasyonları durdurmaya ya da Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (ISMS) sertifikası almaya ve önemli düzenleyici önlemler alındıktan sonra Fiat ticaret seçeneklerini kaldırmaya zorlandı. geçen yıl Eylül ayında kuvvet.

Bir dizi küçük ve orta ölçekli kripto borsası ikincisini yapmaya karar verdi ve bankacılık anlaşmalarını sürdürmeye devam ederken kriptodan kripto ticaretine geçti. Bu anlaşmalar, kripto ticaretinde anormalliği ortadan kaldırmak amacıyla tüm itibari paradan kriptoya ve kriptodan itibari paraya alım satım işlemlerinin gerçek adla doğrulanmış banka hesapları aracılığıyla yapılmasını sağlar.

Ancak yalnızca kripto ticaretine geçiş, platformları etkili bir şekilde kriptodan kriptoya arafta mahsur bıraktı, bu sayede müşterilerin “Dört büyük” Fiat rampalarını kullanmaktan başka seçeneği kalmadı.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Binance Launchpad’de Alpine F1 (ALPINE) Fan Token Satışı Başlıyor!

Rusya Merkez Bankası Kripto Düzenleme Planlarına Karşı Çıkıyor!

Birleşik Krallık Vergi Dairesi, Dolandırıcılık Davasında 3 NFT’ye El Koydu!

 

Written by Arthur Kalk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nimiq (NIM) Coin Nedir?

Nimiq (NIM) Coin Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? Nimiq 2022 Gidişatı Ne Olacak?

Finansal İstikrar Kurulu, Kriptonun Büyüyen Gücüne İşaret Ediyor!

Finansal İstikrar Kurulu, Kriptonun Büyüyen Gücüne İşaret Ediyor!