in , ,

GamesPad (GMPD) Gate.io’da Listelenecek!

GamesPad (GMPD) Gate.io’da Listelenecek! Gate.io GamesPad’in borsasında listeleneceğini duyurdu.

GamesPad (GMPD) Gate.io’da Listelenecek! Gate.io GamesPad’in borsasında listeleneceğini duyurdu. GamesPad’in Gate.io’da listelenmesi tokenın fiyatına nasıl yansıyacak? GamesPad projesi nedir? Tüm bu soruları ve daha fazlasına yazımızın içerisinde cevaplayacağız.

Gate.io GamesPad'in listeleneceğini duyurdu

GamesPad (GMPD) Gate.io’da Listelenecek!

GamesPad (GMPD), en iyi 10 küresel dijital varlık borsasından biri olan Gate.io’da listelenecek.

Dünyanın önde gelen dijital varlık borsalarından biri olan Gate.io, GamesPad tokenının platformunda listeleyeceğini duyurdu.

Gate.io, neredeyse on yıldır dünyanın her yerinden kullanıcıları ve kripto meraklıları için en iyi ticaret deneyimini sağlayan en büyük dijital varlık borsalarından biridir. Tokenın Gate.io’da listelenmesi, proje için teni önemli kilometre taşıdır. Gate.io gibi en iyi kripto borsalarının desteğiyle GamesPad, dünya çapındaki kripto meraklılıkları arasında daha da fazla görünürlük, erişilebilirlik ve popülerlik kazanacaktır.

Potansiyel olarak projenin başarısı için önemli faktörler olan GMPD işlem hacimlerini ve token sahiplerinin sayısını arttıracaktır. 200 bin tokenın başarılı bir şekilde yakılması Gate’de listelenmesinden sonra GMPD değerinin kripto piyasasının dinamik gelgitleri arasında bile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması bekleniyor.

GamesPad (GMPD) Projesi Nedir?

GamesPad projesi nedir? GamesPad bir oyun, metaverse ve NFT ekosistemidir. GamesPad ayrıca perakende alıcılara en güçlü kripto oyun projeleri tarafından inşa edilen geleceğe yatırım yapma fırsatı da sunuyor.

GamesPad, oyuna özel bir fırlatma paneli, oyun inkübatörü, NFT pazar yeri, çok zincirli getiri toplayıcı, büyük oyun stüdyosu ortaklıkları, bahis ve çiftlik havuzları ve şirket içi oyun geliştirme stüdyosunu bir araya getiren dünyanın ilk 360 derecelik blok zinciri oyun platformudur.

GamesPad, oyun, NFT ve metaverse platformlarının tüm yönlerini bir araya getirir. Etkili kripto oyun konseptlerinin gerçeğe dönüştüğü bütünsel ve zincirleme bir ekosistemdir.

İlginizi Çekebilecek Diğer Altcoin Haberleri

Newscrypto Coin (NWC) 2022’de Yükselir Mi? NWC Coin Fiyat Analizi

TON Coin’in 2022 Yılı Gidişatı Ne Olacak?

Fantom Blok Zincirinden FTM’den Sonra Alınabilecek En İyi 5 Altcoin!

Facebook Hangi Metaverse Coin’i Destekliyor?

2022’de Yüksek Performans Gösterebilecek Coinler!

Radio Caca (RACA) 2022’de Yükselir Mi? RACA Coin Fiyat Analizi 

Shiba Inu Coin Yerine Alınabilecek En İyi 2 Kripto Para Birimi!

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bybit Hediye Kodu 2022! Referans Programı Bonus 2022

Bybit Borsasından Büyük Kampanya: 750$ Sizleri Bekliyor!

2022'de Bitcoin (BTC) alınır mı?

2022’de Bitcoin’e Yatırım Yapmak Doğru Mu?