in ,

2022 GALA Coin Tahmini! GALA Fiyat Analizi

GALA teknik analizinin yanı sıra, GALA coin fiyat beklentisi ve 2022’deki muhtemel hedefleri.

GALA teknik analizinin yanı sıra, GALA coin fiyat beklentisi ve 2022’deki muhtemel hedeflerini ele aldığımız incelememizde GALA coinin projesine ve amacına da değineceğiz. Bir inceleme yazısı olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

GALA Coin Fiyat Analizi ve Fiyat Hareketleri

GALA Coin 2022

GALA coin fiyat analizinin yanı sıra kısa vadeli hareketlerini inceleyeceğimiz yazımızda potansiyel fiyat beklentilerine de değineceğiz. Yukarıdaki 4 saatlik grafikte GALA’nın simetrik üçgen (bayrak formasyonu) oluşturduğunu görüyoruz. Simetrik üçgen henüz bir kırılma gerçekleştirmemiş durumda. Olası bir aşağı yönlü bir kırılımda sırasıyla 0.28 ve 0.20 dolar seviyelerini görebiliriz. Üçgenin yukarı yönlü kırılımında ise GALA tarihi zirvesi olan 0.83 doları tekrardan deneyebilir.

GALA tarihi zirvesi olan 0.83 dolara 26 Kasım’da ulaşmıştı. O tarihten itibaren %50’den fazla düşen coin 0.36 dolara kadar düşmüştü. Simetrik üçgen oluşumuna giden GALA şuan itibariyle 0.43 dolar seviyesinde işlem görmektedir.

GALA Coin Fiyat Beklentisi 2022

GALA coin 5 Ocak itibariyle 0.43 dolar seviyesinde işlem görüyor. Grafikte de görüldüğü gibi bayrak formasyonu oluşmuş durumda. yukarı yönlü kırılımda GALA tarihi zirvesini geçerek yeni zirveler oluşturabilir. Bitcoin’in yönü bu durumda etkileyici faktör olacaktır. Aşağı yönlü bir kırılmada ise 0.20 dolara kadar paraşütsüz bir iniş görebiliriz.

Bir oyun NFT platformu olan GALA 2022’de daha da yükselmesi beklenen NFT dünyasında önemli bir oyuncu haline gelebilir. Bu da fiyat yönünde GALA’yı olumlu yönde etkileyebilir.

2022 GALA coin analizi

Teknik analiz ölçüleri seçilmiş zaman dilimleri için gerçek zamanlı rating değerlerini gösterir. Hareketli Ortalamalar, Osilatörler ve Pivotlar. Sonuçlar hızlı bir bakışla incelenebilir. GALA coin teknik analiz göstergelerinde SAT sinyali veriyor. Bu bilgiler tradingview sitesinden alınmıştır.

GALA Coin Nedir? Projesi Nedir?

GALA tokenları Ethereum blok zincirinde çalışan ve ERC-20 standartlarına uygun Gala Games ekosisteminin dijital yardımcı tokenlarıdır.

Kullanıcılar genel olarak GALA veya ETH içinde bir düğüm satın alabilecekler ve ardından Gala Games platformunda hangi oyunların yayınlanacağına oy verebilecekler. Bu bir kullanıcının yönetim oylarına katılma ve Gala oyunları ekosisteminin genel gidişatı üzerinde bir etkisi olacağı için önemlidir.

Gala Games’in ayrıca kullanıcıların farklı özelliklere sahip avatarları satın alabilecekleri VOX adlı bir NFT projesi var. 26 Kasımda Mirandus adlı başka bir Gala oyunundan ilham alan yeni VOX avatarları ortaya çıktı. Bu yeni avatarlardan birine sahip olan oyuncular, Town Star’da günlük ödüller almaya hak kazanacaklar.

Gala Games, Gala Games düğüm ekosistemi için uzun vadeli vizyonlarının, her biri birden fazla oyun üzerinde çalışan ve düğüm ağına bırakılacak sabit bir NFT akışı yaratan birden fazla oyun stüdyosuna sahip.

İlginizi Çekebilecek Yazılar:

Fantom Coin 2022’de Yükselir Mi? Fantom Fiyat Analizi

2022 Dogecoin Fiyat Tahmini ve Teknik Analizi 

 

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2022 SHIB yakımı

2022 SHIB Token Yakma Yılı Mı Olacak?

Solana'yı geçecek kripto paralar

2022’de Solana’yı Geçebilecek 4 Kripto