in , ,

Sensorium Galaxy (SENSO Coin) 2022’de Yükselir Mi? SENSO Coin Fiyat Analizi

Sensorium Galaxy (SENSO Coin) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedeflerini inceleyeceğiz.

Sensorium Galaxy (SENSO Coin) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedeflerini ele aldığımız incelememizde SENSO coin’in projesine ve amacına da değineceğiz. SENSO coin 2022’de yükselir mi? Düşer mi? Bu bir inceleme yazısı olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

SENSO Coin Fiyat Analizi ve Fiyat Hareketleri 2022

SENSO coin fiyat beklentisi 2022

SENSO coin fiyat analizinin yanı sıra kısa vadeli hareketlerini inceleyeceğimiz yazımızda potansiyel fiyat beklentilerine de değineceğiz. Yukarıda 4 saatlik grafikte SENSO coinin Facebook haberinin de etkisiyle düşen kanalı kırdığını görüyoruz. Kendini düşen kanalın dışına atan SENSO coinde bayrak formasyonunun oluştuğunu görüyoruz. Bayrak formasyonu daha yüksek fiyatların haberci diyebiliriz.

SENSO Coin Fiyat Beklentisi 2022

SENSO coin 2022’de yükselir mi? SENSO coin tarihi zirvesi olan 3.30 dolara 21 Kasım’da iğne attıktan sonra %65’ten fazla düştü ve şu anda 1.50 dolardan işlem görüyor. SENSO coinde düşen kanalın yukarı yönlü kırılması sonrasında bayrak formasyonunun oluştuğunu görüyoruz. Yukarı yönlü ilk atakta ilk direnç noktamız 1.7290 dolar, oranında kırılması durumunda 2.10 dolar ve 2.25 dolar seviyeleri takip edilebilir. Olası bir 1.7290 direncinden tepki durumunda ise ilk destek noktamız 1.38 dolar, oranında aşağı yönlü kırılması durumunda 1.24 dolar seviyesi takip edilmeli.

Teknik analiz ölçüleri seçilmiş zaman dilimleri için gerçek zamanlı rating değerlerini gösterir. Hareketli Ortalamalar, Osilatörler ve Pivotlar. Sonuçlar hızlı bir bakışla incelenebilir. SENCO coin teknik analiz göstergelerinde NÖTR sinyali veriyor. Bu bilgiler tradingview sitesinden alınmıştır.

Sensorium Galaxy (SENSO Coin) Projesi Nedir?

Sensorium Galaxy (SENSO coin) nedir? Metaverse dünyasının yükselen yıldızı Sensorium Galaxy, insanların sanal dünyada sanatı deneyimlemelerine ve etkileşim kurmalarına olanak sağlıyor. Dijital dünyada devrim yapmayı hedefleyen Sensorium Galaxy hedefi insanları sevdiklerine daha yakın hale getirmek. Duyuları uyandırmak ve daha sık, çeşitli ve daha güçlü insan bağlantıları sağlamak için binlerce yüksek kaliteli VR etkinliği sunmaktır.

Şirket dünya çapındaki kullanıcılar tarafından görüntülenebilecek içerik oluşturmak için dünyaca ünlü sanatçılar ve eğlence şirketleriyle ortaklık kurmuştur. Ayrıca SENSO para birimi sahiplerinin ürün kararları, ortaklık düzenlemeleri ve pazar yeri yapılandırmaları konusunda oylamaya katılmalarına olanak tanımaktadır. SENSO şu anda Ethereum ağında olmasına rağmen şirket Substrate tabanlı blok zincirine geçmeyi düşünmektedir.

Sensorium Galaxy (SENSO Coin) Hangi Borsalardan Alınır?

Sensorium Galaxy (SENSO coin) hangi borsalardan alınır? SENSO coin aşağıdaki kripto para borsalarından alınabilir:

  • KuCoin
  • HitBTC
  • Bitcoin.com
  • HOTBIT
  • BitForex
  • BITTREX
  • POLONIEX

kripto para borsalarından alınabilir.

İlginizi Çekebilecek Diğer Altcoin Haberleri

Newscrypto Coin (NWC) 2022’de Yükselir Mi? NWC Coin Fiyat Analizi

TON Coin’in 2022 Yılı Gidişatı Ne Olacak?

Fantom Blok Zincirinden FTM’den Sonra Alınabilecek En İyi 5 Altcoin!

Facebook Hangi Metaverse Coin’i Destekliyor?

2022’de Yüksek Performans Gösterebilecek Coinler!

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Bitcoin 38 Bin Dolara Düşer Mi?

Bybit Hediye Kodu 2022! Referans Programı Bonus 2022

Bybit Borsasından Büyük Kampanya: 750$ Sizleri Bekliyor!