in , ,

Kripto Paralarda Düşüş Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

Kripto paralarda düşüş ne zaman bitecek?

Kripto paralarda düşüş ne zaman duracak? Kripto Paralarda Düşüş Bitti Mi? Küresel borsaların kripto paralar için önemi. Kripto Paralarda Alım Fırsatı Geldi Mi? Kripto Paralarda Düşüş Bitti Mi?

Kripto Paralarda Düşüş Bitti Mi?

Son zamanlarda büyük bir düşüş trendine giren kripto paralar, geçen seneki fiyatlarına geri döndü. Bu konuda büyük yatırımlar yapan ülkelerden biri olan Rusya’dan gelen son haberlerle beraber düşüşlerine devam ettiler. Çoğu yatırımcı borsaya olan güvenini kaybederek, varlıklarını sattı. Yatırımcıların korku ile hareket etmesi bazı hamleler de yanlış kararlar vermelerine yol açıyor. Fakat her borsada olduğu gibi düşüşlerin, ellerindeki varlığı satmak yerine alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini geçen yazımda da belirttim.

Kripto Paralarda Düşüş

Küresel Borsaların Kripto Paralar İçin Önemi

Küresel borsalar yıl başından bu yana olağandışı iniş çıkışların yaşandığı bir dönemden geçiyor. Dünyanın içinde bulunduğu pandemi koşullarında piyasalar büyük ölçüde yara alıyor. Pandeminin aşı ile son bulmayarak devam etmesi, hayatın tamamen normale dönmesini engelliyor. Bu da piyasalarda kararsızlığa yol açıyor. Bununla beraber Rusya ve Batı arasında Ukrayna üzerinde devam eden jeopolitik gerilimler de piyasaları kötü yönde etkiledi.  Bu durumda küresel piyasaların izlenmesi de bizlere yükselişlerin ne zaman geleceği ile alakalı bazı yollar gösterebilir.

 BTCUSD Analiz Kripto Para Düşüşü

Kripto Paralarda Alım Fırsatı Geldi Mi?

Bitcoin’in 33 bin dolara düşüşüyle telaşa giren yatırımcılar. 45 bin dolar iken de düşük fiyattan Bitcoin almak için düşüş bekliyordu. Şimdi ise hala alım yapmadan, düşmesinden korkarak beklemeye devam ediyorlar. Şu an Bitcoin’in bulunduğu en dip seviye 33 bin dolar doların günlük olarak aşağıya kırılmaması durumunda, ikili dip formasyonu oluşması olası. RSİ indikatöründeki artış ise bizlere İchimoku bulutunun da bulunduğu ilk direnç noktası olan 44 bin dolar seviyesine kadar bir hareketin gelebileceğini işaret ediyor. Bulutun üstünde yapılacak günlük kapanışlardan sonra, bulutun test edilmesi alım fırsatı olarak karşımıza çıkabilir. Tabi ki her senaryonun da göz önünde bulundurulması gerekiyor. 33 bin dolar seviyesinin aşağı kırılması durumunda 30 bin dolar seviyesi ilk destek noktası olarak karşımıza çıkacaktır. Bu seviyenin aşağı kırılması durumu güçlü bir ayı piyasasının habercisi olabilir.

 

Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:

https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Altcoin Haberleri:

Chainlink (LİNK) 2022’de Yükselir Mi?

The Sandbox (SAND) 2022’de Yükselir Mi?

Radio Caca (RACA) 2022’de Yükselir Mi?

 

Written by Yankı Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

11 Comments

Pangolin Coin (PNG) Nedir? PNG’nin 2022 Gidişatı Ne Olacak?

Pangolin Token (PNG) Nedir? PNG’nin 2022 Gidişatı Ne Olacak?

Dixie'Polis nedir? NFT'ler Nasıl Satın Alınılır? Çekilişe Nasıl Katılabiliriz?

Dixie ‘Polis Nedir? NFT’ler Nasıl Satın Alınılır? Çekilişe Nasıl Katılım Sağlanır?