in ,

Birleşik Krallık Hükümeti Kripto Para Çalışmalarını Başlattı!

Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı Parlamentosu Kripto Paralar ile ilgili regülasyonları hazırlayacak ekibi kurdu!

Avam Kamarası (House of Commons) başkanı, milletvekili Lisa Cameron, “Küresel politika yapıcıların Kripto Paralara olan yaklaşımları ve ilgili kanunların nasıl hazırlanması gerektiğini incelediklerinden ötürü ekonomi ve kripto para sektörü adına kritik bir süreçteyiz” dedi.

Birleşik Krallık Hükümeti Kripto Para Çalışmalarını Başlattı

Kripto Para Düzenlemelerini Hazırlayacak Ekip Kuruldu!

Birleşik Krallık’ın Avam Kamarası üyesi Lisa Cameron, hükümette kripto ile ilgili çalışmaları desteklemeyi hedefleyen bir lobi grubunda başkanlık görevini üstlenmiş durumda.

Financial Times gazetesinde geçtiğimiz cuma yayımlanan habere göre parlamento üyelerinin dışında Lordlar Kamarası üyeleri arasında kurulan bir çalışma grubu da kripto paralar ve yenilikleri hakkında destekleyici çalışmalar başlatacak. Partiler arası bu grup önceliğini finansal suçlardan korunmaya verse de token ve coin dolandırıcılıkları ve kripto para sektöründeki düzenleme / regülasyon ihtiyacı olan şirketler üzerinde de çalışmayı hedefliyor.

Kripto Paralar İçin Kritik Süreç Başladı!

Milletvekili Lisa Cameron, “Küresel politika yapıcıların Kripto Paralara olan yaklaşımları ve ilgili kanunların nasıl hazırlanması gerektiğini incelediklerinden ötürü ekonomi ve kripto para sektörü adına kritik bir süreçteyiz” dedi.

Kripto Para Sektöründe Öncelik Eğitim!

CryptoUK yönetici direktörü Ian Taylor ise, kripto paralar üzerine eğitim verilmesi hakkında planlar yapan bu grupları desteklemek üzere önümüzdeki dönemde 67000 dolardan fazla harcama yapmayı planladığını açıkladı.

Birleşik Krallıkta Reklamlar Önlem Amaçlı Kaldırtıldı

Daha önce Birleşik Krallık Finansal Yürütme Kurumu devletin düzenleyicilerine kayıtlı olmayan kripto para firmalarının riskleri üzerine bireysel yatırımcılara ayrıntılı bir uyarı yayınlamıştı. Birleşik Krallık bağımsız reklam düzenleyicisi olan Advertising Standards Authority de geçtiğimiz aylarda Coinbase ve Kraken de dahil olmak üzere bir çok kripto para şirketinin reklamlarını yayından kaldırtmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

2021’de Kripto İle İlgilenen Büyük Markalar

Ajda Pekkan NFT koleksiyonu

Süperstar Ajda Pekkan NFT Dünyasını Sallamaya Geliyor!