in , ,

Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

2022 yılında takip etmeniz gereken Altcoinler hangileri? Hangi Altcoinlere yatırım yapılmalı? Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

2022 yılında takip etmeniz gereken Altcoinler hangileri? Hangi Altcoinlere yatırım yapılmalı? Sizler için 2022 yılında yatırım yapabileceğiniz potansiyelli Altcoinleri listeledik… Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

2022 Yılında Yatırım Yapılabilecek Altcoinler

2022 yılına girerken tüm gözler kripto para piyasasında. Hareketli ve dalgalı bir yıl geçiren kripto para piyasasının önümüzdeki yıl bizlere neler sunacağını merakla bekliyoruz. 2022’ye girerken mutlaka takip etmeniz coinleri sizler için sıraladık. Bu yazının bir yatırım tavsiyesi içermediğini ve yurtdışı kaynaklı bir inceleme yazısı olduğunu belirttikten sonra yazımıza geçiş yapabiliriz. Keyifli okumalar.

2022 Altcoin yatırım tavsiyelerimize geçmeden önce hala bir kripto para cüzdanına sahip değilseniz ve hala bir borsada hesabınız yok ise dünyanın en büyük borsalarından Binance üzerinde komisyon indirimli hesabınızı hemen bu linke tıklayarak açabilirsiniz: https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5

Binance’e Kayıt Olurken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Binance kayıt olurken dikkat edilmesi gereken noktalar bulunur. Açıklanacak olursa;

  • Binance hesabı için oluşturulan şifrenin, rakamların ve harflerin birleşimi ile oluşturulması gerekir. Oluşturulan şifre içerisinde, bir tane büyük harf ve rakam olması istenmektedir. Toplamda 8 karakterli bir şifre oluşturulmalıdır.
  • Binance kripto para borsasına, birinin referansı ile kayıt olunmak istenildiğinde, Binance kayıt olurken referans kodu Bu kodun doğru bir şekilde yazıldığından emin olunması gerekir.
  • Binance kayıt olmak için işlemler tamamlandıktan sonra, hesap güvenliğinin arttırılmasına dikkat edilmelidir. Bu noktada Google doğrulaması ve SMS doğrulaması yapılabilir. Kayıt olunan hesapta iki faktörlü doğrulamayı yani 2FA etkinleştirmek için, kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra açılır sayfadaki panoya git seçeneğine tıklanması gerekir. Ardından gerekli işlemler gerçekleştirilebilir.

Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022! En iyi Altcoinler Önerileri!

Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022! En iyi Altcoinler ve Yatırım Önerileri!

Ethereum (ETH) – Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

Bitcoin’in en büyük rakibi ve alternatifi olan Ethereum (ETH), piyasa değeri bakımından ikinci en büyük kripto para birimi durumunda. Yıla 726 dolardan giren ETH, 10 Kasım’da en yüksek seviyesi olan 4.862 dolara ulaştıktan sonra şuan 4.033 dolardan işlem görmekte.

Bir blok zinciri ağı olarak Ethereum, işlemleri doğrulamak ve kaydetmek için bir sisteme sahip. Ağın kullanıcıları platformda uygulamalar oluşturabiliyor, yayınlayabiliyor, para kazanabiliyor ve Ether ile ödeme yapabiliyor.

Ethereum, platformunun her şeyi kodlamak, sistemi güvenli hale getirmek ve ticaret yapabilmek için kullanılabileceğini iddia ediyor.

Solana (SOL) – Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

Piyasa değeri ile beşinci en büyük kripto para birimi olan Solana (SOL), 2021’de kayda değer bir yükseliş kaydetti. 2021 yılına 2 doların altında giren Solana, Kasım ayının başında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 260 dolara ulaştı. Solana şuan itibariyle 185 dolar civarında işlem görüyor.

Solana, daha hızlı işlem ve daha düşük işlem ücretleri vaat ederek Ethereum’a rakip olmaya çalışıyor. SOL Pow’a göre daha çevre dostu olan PoS blok zinciri kullanmaktadır.

Cardano (ADA) – Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

55 milyar dolarlık piyasa değeriyle Solana’nın hemen ardından en büyük altıncı kripto para birimi olan ADA, yıla 0.16 dolar seviyelerinde başlamıştı. Eylül ayının başında 3,10 dolar ile tarihi zirvesini göre ADA, şuan itibariyle 1.30 dolar seviyelerinde işlem görmektedir.

Cardano (ADA), iş kanıtı (PoW) ağlarına daha verimli bir alternatif olarak tasarlanmış üçüncü nesil merkezi olmayan bir hisse kanıtı (PoS) blok zinciri platformudur.

Avalanche (AVAX) – Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

Yıl başında 3 doların hemen üzerinde yer alan AVAX, 21 Kasım’da tarihi zirvesi olan 146 doları gördü. Piyasa değeri bakımından en büyük onuncu kripto para birimi olan AVAX şuan itibariyle 106 dolar seviyelerinden işlem görmektedir.

Akıllı sözleşmeler alanında Ethereum’un en büyük rakiplerinden birisi olan Avalanche (AVAX), işlem hızı, düşük maliyetler ve çevre dostu olmaya odaklanan akıllı sözleşme özellikli bir blok zinciri platformudur.

Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

Shiba Inu (SHIB) – Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

Shiba Inu (SHIB), meme coin aiilesinin en gözde coinleriinden birisi. Bir centin kesirlerinde değerlenen Shiba Inu, 28 Ekim’de tarihi zirvesine ulaşarak 40 milyar dolarlık piyasa değerine yaklaştı. SHIB’iin arkasında kendilerini “SHIBArmy” olarak tanımlayan kalabalık bir hayran kitlesi bulunmakta. Elle tutulur bir projesi olmamasına ve dolaşımdaki arzının yüksek olmasına rağmen SHIB, milyonlarca coin yatırımcısının umudu durumunda.

Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

Decentraland (MANA) – Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

Metaverse evreninin en popüler coinlerinden birisi olan MANA, yıl başında iki adet sıfıra sahipken 25 Kasım’da tarihi zirvesi olan 5.89 dolara kadar yükseldi. MANA, şuan itibariyle 3.32 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

MANA, Ethereum ağı üzerinden çalışan bir sanal dünya yazılımıdır. Kullanıcılar bu sanal dünyada, birbirleriyle etkileşime girebiliyor, oyun oynayabiliyor ve dijital gayrimenkuller alıp satabiliyorlar. MANA, bu sanal dünyanın para birimi olarak işlem görmektedir.

WEB 3.0 teknolojisi birlikte kurulan yen dünyada metaverse coinler oldukça önem taşımaktadır. MANA’da 2022 yılına damgasını vurabilecek coinlernden bir tanesi.

KriptoHaber Altcoin Haberlerini Okumak için tıkla;

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

kripto swap nedir? 2022

Kripto Swaps Nedir? İşte Kripto Swap İşlemleri İle Alakalı Tüm Detaylar!

En çok yükselecek 6 Metaverse Projesi 2022

Top 6’da Hangi Metaverse Projeleri Var?