in ,

Top 6’da Hangi Metaverse Projeleri Var?

Vakit kaybetmeden en iyileri hangileri bir göz atın…

Metaverse madeni paralarının şu an kriptoda en önemli sektör olduğuna şüphe yok. Her gün piyasaya sürülen düzinelerce yeni proje var ve birçok Metaverse madeni parası inanılmaz fiyat artışları görüyor.

Metaverse Geleceğinin Projeleri 2022!

Bu makale, en düşükten en yükseğe genel değerlendirmeye göre sıralanmış, 1 milyar doların üzerinde piyasa değeri olan Metaverse alanındaki önde gelen projelere odaklanmıştır.

En çok yükselecek 6 Metaverse Projesi 2022

En Parlak 6 Metaverse Coin Projeleri Hangileri? 2022

Geleceğin Metaverse Projeleri: 6. WEMIX – 1,15 Milyar Dolar

WEMIX, popüler Güney Koreli oyun platformu Wemade’nin blok zinciri projesidir. WEMIX, oynaması kolay blok zinciri tabanlı oyunlar oluşturmak istiyor ve şu anda gelişmekte olan kapsamlı bir oyun koleksiyonuna sahip.

WEMIX, oyun düşünülerek oluşturulmuş özel bir blok zinciri geliştirdi. Blok zinciri, düşük TPS ve aşırı ücret sorununu çözerek kullanıcı için daha sorunsuz bir deneyim sunmayı planladı.

WEMIX ile ilgili en son haberler, yalnızca Google Play mağazasında 100.000’den fazla reytinge sahip viral bir mobil oyun olan Lord of Heroes’un arkasındaki şirket olan Clover Games ile olan ortaklıklarıdır.

Duyuruya göre, Clover Games CEO’su SungKuk Yoon şunları söyledi:

“Blockchain ekosisteminin lideri Wemade ile işbirliği yaparak, P&E’nin yeni değerini küresel kullanıcılarla paylaşacağız.”

Mevcut oyun geliştirme şirketlerini işe almak, platformu genişletmenin ve piyasaya yükseliş ivmesi sağlamanın en iyi yoludur.

Yazma sırasında, WEMIX, 24 saatlik işlem hacmi 98 milyon $ ile 9.32 $’dan işlem görüyor. Dolaşımdaki arzı, 1,1 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 123,2 milyondur.

WEMIX’i Bithumb, Gate.io, MEXC, Korbit, ZT ve LBank üzerinden satın alabilirsiniz.

Metaverse Evreni Pojeleri: 5. Enjin Coin (ENJ) – 2,05 Milyar Dolar

2009 yılında kurulan Enjin, popüler pazarıyla kendisini NFT alanında lider olarak kabul ettirdi. ENJ, Enjin Platformuna güç sağlayan ERC20 jetonudur. Enjin Platformunun amacı:

“Bireylerin, işletmelerin ve markaların takas edilemez tokenleri (NFT’ler) kullanmasını kolaylaştırmak.”

Efinity, Enjin’in Polkadot üzerine kurulu dijital varlıklar için yeni nesil bir blok zinciri olan en son projesidir. Efinity, NFT’lerin fiyatlandırmasını ve değişimini kolaylaştırma zorluğunu çözen tüm değiştirilebilir ve değiştirilemez belirteçler için bir merkez olmayı hedefliyor.

Son haberlerde, NewsCrypto.io, Enjin ile Efinity üzerinde kendi Metaverse’lerini inşa etme sürecinde olduklarını duyurdu.

Tweet’e göre NewsCrypto Metaverse sanal ofisler, dijital sınıflar, ticaret simülatörü, NFT pazarı ve çok daha fazlasını içerecek.

Biz bu yazıyı kaleme alırken ENJ, 2,41 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 2,02 milyar dolar ve 24 saatlik 225 milyon dolarlık işlem hacmi, bugün en çok işlem gören beşinci Metaverse madeni parası.

ENJ’yi Binance, Coinbase Exchange, Huobi Global, KuCoin, FTX, Crypto.com ve daha fazlasından satın alabilirsiniz.

Metaverse Projeleri 2022: 4. THETA (THETA) – 4,36 Milyar Dolar

THETA kendisini “kullanıcılar tarafından desteklenen yeni nesil video ve eğlence blok zinciri” olarak tanımlıyor.

THETA, Google, Sony, Samsung, Binance, Blockchain ve daha fazlasını içeren kurumsal doğrulayıcı düğümleri için etkileyici ortaklara sahiptir.

THETA’nın resmi web sitesine göre:

“Theta blok zinciri, merkezi olmayan video akışı ve dağıtımı için hem teknik hem de ekonomik çözümler sunan tek uçtan uca altyapıdır”

Son haberlerde, Katy Perry THETA ağına özel ilk NFT dropunu duyurduğunda THETA büyük ilgi görmeya başladı.

Biz bu yazıyı kaleme alırken THETA, son 24 saatte %1.14 artışla 4.30$’dan işlem görüyor. Piyasa değeri 4.3 milyar dolar ve 24 saatlik 146 milyon dolarlık işlem hacmiyle THETA bugün en çok işlem gören altıncı Metaverse madeni parası oldu.

THETA’yı Binance, Huobi Global, KuCoin, Gate.io, Crypto.com, Bithumb ve daha fazlasından satın alabilirsiniz.

En İyi Metaverse Projeleri: 3. Sandbox (SAND) – 4,62 Milyar Dolar

Sandbox, kullanıcıların arazi satın almalarına ve bunlardan para kazanmalarına olanak tanıyan bir 3D Metaverse özelliğine sahiptir. Sandbox ayrıca ödüller kazanmak için görevler, oyunlar ve mücadeleler içeren oyunlaştırılmış bir deneyim sunar.

Sandbox, Decentraland’a benzer deneyimler ve genel düzen sunar. Her ikisinin de, oyuncuların farklı adalara seyahat etmesine izin veren merkezi bir Hub’ı vardır. Her ikisinin de NPC’leri ve çeşitli etkileşimli oyun içi yapıları vardır.

Şubat 2020’den beri yayında olan Decentraland’in aksine, The Sandbox kısa süre önce Alpha’sını 29 Kasım’da piyasaya sürdü. SAND’ın Alpha Launch’ı hakkında bir inceleme yaptık ve oyunun akıcılığından ve Metaverse’in genel kalitesinden çok etkilendik.

Alpha, 20 Aralık’ta kapanacak. Kontrol etmek için hala birkaç gününüz var!

SAND, son 24 saatte 1 milyar doları aşan ticaret hacmiyle bugün en çok işlem gören Metaverse kripto para birimidir! Piyasa değeri 4,61 milyar dolar, bu da onu bu listedeki üçüncü en büyük Metaverse madeni parası yapıyor.

SAND’ı Binance, KuCoin, FTX, Crypto.com ve daha fazlasından satın alabilirsiniz.

En Çok Yükselmesi Beklenen Metaverse Projeleri: 2. Decentraland (MANA) – 5,86 Milyar Dolar

Decentraland, oyuncuların arazi satın almalarına ve sanal evrenini keşfetmelerine olanak tanıyan, tarayıcı içi blok zinciri tabanlı bir 3D Metaverse oyunudur. Konserler, galeriler, kumarhaneler, oynayarak kazanılan oyunlar ve çok daha fazlası gibi çeşitli deneyimler içerisinde barındırır.

Decentraland, Şubat 2020’den bu yana halka açık olan kripto alanında en uzun süredir devam eden Metaverse projelerinden biridir. 3D tarayıcı içi Metaverse’lerde öncü olduğu için en sevilen projelerdendir. Decentraland’ın sunabileceğine yaklaşan diğer tek proje, şu anda açık alfası devam eden 6,9 milyar doların üzerinde bir değere sahip olan The Sandbox’dır.

Herkes resmi web sitesini ziyaret ederek ve MetaMask kullanarak bağlanarak Decentraland’a göz atabilir. Cüzdanınızın Ethereum zincirinde olduğundan emin olun ve keyfini çıkartın!

MANA, 769 milyon doların üzerinde işlem hacmiyle bugün en çok işlem gören ikinci Metaverse madeni parası. Piyasa değeri 5,84 milyar dolar, bu da bu projeye ne kadar ilgi olduğunu gösteriyor.

MANA’yı Binance, Coinbase Exchange, KuCoin, FTX, Kraken, Crypto.com ve daha fazlasından satın alabilirsiniz.

En İyi Metaverse Projeleri Top 6: 1. Axie Infinity (AXS) – 6.06 Milyar Dolar

Axie Infinity en popüler blok zinciri tabanlı oyunlardan biridir, o kadar popülerdir ki oyunun arkasındaki ekip özellikle oyun için tam bir blok zinciri oluşturdu. Blok zincirine Ronin denir ve Ethereum’un bir yan zinciridir.

Eksenler belirli özelliklere sahip canavarlardır bu hayvanlar geliştirilebilir veya takas edilebilir. Oyuncular, bir arenada diğer oyuncularla savaşmak ve ödüller kazanmak için Eksenlerini kullanabilirler.

Axie Infinity, kendi ekosistemini yaratan, değeri ve popülaritesi yükselen bir oyunun mükemmel bir örneğidir. Ayrıca, Axie Infinity platformunda para birimi olarak kullanılan bir ERC-20 belirteci – AXS – içerir. AXS, platformla etkileşim kurmanıza, Axies satın almanıza, satmanıza ve ticaret yapmanıza olanak tanır.

Axie Infinity, gördüğüm tüm Metaverse projelerinden en iyi tasarımlardan bazılarına sahip. AXS’nin son 24 saat içinde tek başına 237 milyon doların üzerinde işlem hacmine sahip olmasının büyük bir nedeni, oldukça aktif bir pazar yeri oluşudur. Piyasa değeri 6.05 milyar dolar ve AXS şu anda 100 dolardan işlem görüyor.

AXS’i Binance, Coinbase Exchange, FTX, Kraken, Crypto.com ve daha fazlasından satın alabilirsiniz.

Yazımız burada biterken önemli bir hatırlatma yapalım: Bu ticaret veya yatırım tavsiyesi değildir. Herhangi bir kripto para birimi satın almadan önce daima araştırmanızı yapın.

Written by Argi Dünyası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

Geleceğin Hisseleri 2022

2022 Yılına Damgasını Vuracak, Borsada En Çok Kazandıracak Hisseler!