in , ,

Bored Ape Yat Kulübü ‘ApeCoin’ Token’ı Piyasaya Sürdü

Bored Ape Yat Kulübü ‘ApeCoin’ Token’ı piyasaya sürdü. ApeCoin Fiyat Analizi Mart 2022.

Bored Ape Yat Kulübü ‘ApeCoin’ Token’ı piyasaya sürdü. ApeCoin Fiyat Analizi Mart 2022.

Şimdiye kadarki en başarılı NFT projesi olan “Bored Ape Yacht Club”ın arkasındaki ekip olan Yuga Labs, “ApeCoin”in piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Tokenlerin %15’i özel BAYC NFT’lerin sahipleri arasında dağıtılacak. Madeni paraların geri kalanı piyasadaki traderların kullanımına sunulacak ve yakında büyük kripto para borsalarında görünecek. Token, ApeCoin satışı yoluyla fon alacak olan topluluk tarafından kontrol edilen ApeCoin DAO tarafından yönetilecek.

Apecoin analiz

 

ApeCoin, geliştirici nWay ile ortaklaşa BAYC tarafından geliştirilmekte olan ve yakın zamanda duyurulan oyna-kazan blok zinciri oyunu da dahil olmak üzere, BAYC’nin tüm yeni ürün ve hizmetleri için kullanılacaktır. Oyunun 2022’nin sonundan önce piyasaya sürülmesi bekleniyor. Duyurudan kısa bir süre sonra, BAYC NFT’lerinin taban fiyatı 92 ETH’den 107 ETH’ye yükseldi ve bu, yazı yazılırken neredeyse 300.000 dolarlık bir taban fiyatı temsil ediyor. BAYC, 1 milyar ApeCoin piyasaya sürmeyi planlıyor.

 

ApeCoin Grafik Analiz

 

ApeCoin Fiyat Analizi

Dün öğlen saatlerinde piyasaya sürülen ve 18 dolar seviyelerine çıkan ApeCoin, 14 dolar seviyelerine geri çekildi. Bu kadar yeni bir coin için fiyat tahmini yapmak kolay değil. Fakat piyasaya sürüldüğü andan itibaren medya tarafından reklamı güzel yapılan bir proje. Bunları göz önünde bulundurarak, ApeCoin’in yoluna devam edebileceğini düşünüyorum. Geldiği en yüksek seviye olan 18 dolar bandına tekrardan bir hareket gelebilir. Kripto paralarda gelinen en yüksek seviyenin aşılması, yükselişin devam edeceğinin habercisi olur. Fakat bu gibi durumlarda fiyat tahmini yapmak zordur. Rallinin ne kadar süre devam edeceği, hangi fiyat aralığına kadar devam edeceği piyasanın durumuna göre izlenmelidir. Bitcoin’in de bu hafta yukarı yönlü hareketler yapacağını düşünüyorum. Eğer ki ApeCoin de bu ortamdan yararlanırsa hareketlerine devam edecektir.

Apecoin Nereden Alınır?

ApeCoin şuan yeni bir coin olduğu için sınırlı sayıda borsada işleme açık.Binance,FTX,Gate.io ve KuCoin borsalarından ApeCoin için işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:

https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:

Exodus Kripto Cüzdanı SEC Kayıtlı Platformda İşlem Görmeye Başladı

MODEX Token, Yeni Web 3.0 Yetenekleriyle Yenilendi

Heroes of Mavia, Esports Odaklı P2E Oyun için Tribe ile Güçlerini Birleştirdi!

 

 

 

Written by Yankı Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Fed faiz oranları

Fed, 2018’den Beri İlk Faiz Artışı!

Samourai Cüzdanı, Wasabi Halihazırda Bazı Bitcoin İşlemlerini Engelledi!

Samourai Cüzdanı, Wasabi Halihazırda Bazı Bitcoin İşlemlerini Engelledi!