in ,

Swipe (SXP) 2022’de Yükselir Mi? SXP Fiyat Analizi

Swipe (SXP) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedeflerini inceleyeceğiz.

Swipe (SXP) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedeflerini ele aldığımız incelememizde BAKE’ın projesine ve amacına da değineceğiz. Swipe (SXP) 2022’de yükselir mi? Düşer mi? Bu bir inceleme yazısı olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Swipe (SXP) Fiyat Analizi ve Fiyat Hareketleri

SXP teknik analizi 2022

Swipe (SXP) fiyat analizinin yanı sıra kısa vadeli hareketlerini inceleyeceğimiz yazımızda potansiyel fiyat beklentilerine de değineceğiz. Yukarıda 4 saatlik grafikte SXP’nin 25 Ağustos’tan beri düzenli olarak bir düşüş trendinde olduğunu görüyoruz. O tarihten itibaren %70 değer kaybeden SXP şu anda 1.48 dolardan işlem görüyor.

Swipe (SXP) Fiyat Beklentisi 2022

Swipe (SXP) 2022’de yükselir mi? SXP düşen kanal içinde hareket etmeye devam ediyor. Yılın başında düşen kanalı kırmaya çalışan SPX direnç noktası olan 2.35 dolardan geri dönerek 1.35 dolar desteğine geri döndü ve şu an itibariyle 1.48 dolardan işlem görüyor. 1.35 güçlü bir destek olarak duruyor buradan yukarı yönlü bir hareket beklenebilir. Yukarı yönlü olası bir harekette ilk durağımız 1.94 olacaktır oranında kırılması durumunda tekrardan 2.35 dolar seviyelerini görebiliriz.

SXP al sat göstergeleri

Teknik analiz ölçüleri seçilmiş zaman dilimleri için gerçek zamanlı rating değerlerini gösterir. Hareketli Ortalamalar, Osilatörler ve Pivotlar. Sonuçlar hızlı bir bakışla incelenebilir. Swipe (SXP) teknik analiz göstergelerinde SAT sinyali veriyor. Bu bilgiler tradingview sitesinden alınmıştır.

Swipe (SXP) Projesi Nedir?

Diğer kripto para birimlerinden farklı olarak Swipe, yalnızca dağıtılmış bir ağ tarafından desteklenen bir protokol değildir. Bunu yerine Swipe, birlikte kullanıcıların fiziksel ve dijital konumlarda nakit ve kripto varlıkları satın almasına ve harcamasına izin vermek için tasarlanmış bir yazılım ve dijital cüzdan ekosistemidir.

Kar amacı gütmeyen bir şirketin ürünü olan Swipe cüzdanlar, Visa banka kartlarına ve bir akıllı telefon uygulamasına bağlanabilir ve geleneksel mobil cüzdanlara aşina bir deneyim sunar. Bu, ücretsiz Spotify hesaplarıyla birlikte Bitcoin’de %8’e kadar nakit para iadesi almak gibi özel avantajlar sağlar.

Swipe banka kartları için ücret almaz. Bunun yerine, kullanıcılar ek avantajlarla banka kartlarına erişmek için SXP tokenlarını kullanır. Kullanıcılar Swipe ağındaki özel sözleşmelere ne kadar çok SXP tokenı kilitlerse, o kadar fazla avantaj elde ederler.

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Refik Anadol Metaverse Projesi Dataland Nedir?

Dünyanın İlk Duyusal Metaverse Projesi İle Tanışın: DATALAND

Yüksek Performans Gösterebilecek Coinler 2022! En İyi Coinler 2022

2022’de Yüksek Performans Gösterebilecek Coinler!