in , ,

Firepin Token Nedir? 2022’de Yeni Bir Axie Infinity Veya Solana Mı Geliyor?

FIREPIN token nedir? 2022’de Firepin token ne olacak? Artacak mı? Düşecek mi?

Piyasada çok yakında adını sıkça duyacağımız Firepin Token ($FRPN) nedir? FIREPIN TOKEN Metaverse ve NFT ile nasıl kullanılacak? Firepin Coin 2022 ‘de yükselir mi? Firepin FRPN ne olacak? gibi soruların cevabını bu yazımızda bulmaya çalışacağız.

Firepin Token Nedir?

Firepin Token Ön Satışı Ne Zaman? FRPN Token Nedir?

25 Şubat’ta token ön satışı başlayan ve Nisan ortasına kadar devam eden yeni kripto para birimi FIREPIN Token, kripto pazarını sarsmayı vaat ediyor. Token, beş ana blok zinciri arasında köprü kuracak: Ethereum (ETH), Binance Smart Chain (BNB), Avalanche (AVAX), Solana (SOL) ve Polygon (MATIC), yatırımcıların saniyeler içinde işlemleri tamamlamalarını sağlıyor. herhangi bir zamanda belirli bir işlem için en hızlı ağ.

Firepin Token Nedir?

FIREPIN’in (FRPN) birincil odak noktası, NFT oyunlarının, 3D teknolojilerinin ve Metaverse tabanlı oyun endüstrisinin geliştirilmesi etrafında tasarlanmış topluluk merkezli bir ekosistem oluşturmaktır.

FIREPIN Token (FRPN) teknik incelemesi, sunumun 3. Aşamasında, topluluk üyelerinin FIREPIN NFT’lerini FIREPIN’in Proaktif Piyasa Yapıcı (PMM) algoritması aracılığıyla değiş tokuş edebilecekleri yenilikçi bir NFT pazarı oluşturmayı planladığını belirtti. Ek olarak, teknik inceleme ayrıca projenin sonunda bir Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon (DAO) haline geleceğini, yani para birimiyle ilgili kararların nihayetinde token sahipleri tarafından kararlaştırılacağını belirtiyor. Bu, tokeni demokratikleştirerek ve otomatik bir sistemin eline vererek insan hatasını ve yatırımcı fonlarının manipülasyonunu ortadan kaldıracaktır.

Firepin Token ‘ı 2022’de Neler Bekliyor?

FIREPIN Token’ın (FRPN) arkasındaki grup, tokenin değerinin satış öncesi lansmanından bu yana %285 arttığını ve yalnızca geçen hafta %96’lık bir değer artışı ile değerin hızla yükselmeye devam ettiğini iddia etti. FIREPIN Token, yatırımcıları uzun vadeli elde tutmaya teşvik etmek için tasarlanmış bir girişim de uyguladı – uzun vadeli sahipler haftalık olarak ekstra jetonlarla ödüllendiriliyor. Bu, ağ üzerinde yapılan tüm işlemlerde %2’lik bir vergi ile mümkün olmaktadır.

Firepin Token Nedir? 2022 'de Firepin coin Yükselir mi? Ne olacak?

Firepin Token ve NFT oyunlar!

Simgenin NFT oyun işlevi, kripto topluluğu arasında bir miktar ilgi uyandırdı. Özellikle de Vietnam oyun stüdyosu Sky Mavis tarafından Mart 2018’de piyasaya sürülen kripto tabanlı NFT oyunu Axie Infinity’nin (AXS) büyümesi göz önüne alındığında. Oyuncuların Axie Infinity’nin Ethereum tabanlı oyun içi kripto para birimini kazanabilecekleri, oyuncuların tokenlerini on dört günde bir nakde çevirmelerine izin verilen kazanma modeli. FIREPIN Token (FRPN), Axie Infinity’nin (AXS) aksine, Avalanche (AVAX), Binance Smart Chain (BSC), Solana (SOL), Polygon (MATIC) ve Ethereum’u (ETH) birbirine bağlayan çok zincirli bir çözüm sağlayacak.

Firepin token nedir? Oyna Kazan oyunlar çıkacak mı?

Axie Infinity’nin piyasaya sürülmesinden elde edilen getiri oranı, Kasım 2021’deki zirvesine ulaşan %42.000’lik bir yatırım getirisi ile  etkileyici dereceydi. Bu, 1000 dolarlık bir yatırımın şaşırtıcı bir şekilde 420.000 dolarlık bir netlik kazandıracağı anlamına geliyor. Şubat 2022’de Axie Infinity, satışlarda 4 Milyar Doları aşan ilk NFT oyun serisi oldu.

FIREPIN Token’ın (FRPN) önümüzdeki aylarda ve yıllarda potansiyel büyümesi, kendisini NFT patlamasının ana parçalarından biri olarak bulan yüksek performanslı blok zinciri teknolojisi Solana’nın (SOL) piyasaya sürülmesi ve büyümesiyle ilgili anıları da çağrıştırıyor. Solana, selefine göre üstünlüğü nedeniyle ilk blok zinciri tabanlı sunucu platformu olan Ethereum (ETH) ile karşılaştırmalar yaptı. Saniyedeki işlemleri karşılaştırırken, Solana, Ethereum’un 13 ila 45 TPS’sini açıkça gölgede bırakan 50.000 TPS’lik bir işleme kapasitesi ile Ethereum’u gölgede bırakıyor.

Firepin Token 2022’de Hangi Borsalarda Listelenir?

Çok yakında oyna kazan oyunlar ve nft sektöründe geliştireceği ve ortak çalışmalar ile adını sıkça duyacağımız Firepin Token ($FRPN) ‘nin birçok borsada listeleneceği konusunda da dedikodular konuşulmaya başlandı. Aldığımız duyumlara göre FRPN Token 2022 üçüncü çeyrek itibari ile Gate.io borsasında listelenebilir. (Yatırım Tavsiyesi Değildir!) unutmadan eklemek isteriz ki Firepin Token Nedir? gibi sorular google’da sorulmaya başladı bile. Bu bize, token’in değerinin yakın zamanda artacağı ile ilgili ufak bir ip ucu olabilir.

Halen Gate.io Üyeliğiniz yok ise;
Gate.io %40 Komisyon İndirimli Referans Linkimizden üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz…
https://www.gate.io/signup/9160386

2022 'de Firepin coin Yükselir mi? Ne olacak?

Firepin Token ($FRPN) Resmi Web Sitesi

Firepin Token Nedir? ($FRPN) gibi sorular ve Firepin token ile ilgili tüm detayları ve gelişmelere en hızlı şekilde ulaşmak için Firepin Token resmi sitesini ve KriptoHaber.com.tr Altcoin haberlerini takip etmeyi unutmayın!
Firepin Token Resmi Web Sitesi: https://firepin.io/


İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:

SushiSwap, DAO Sorumluluğunu Sınırlamak İçin İsviçre Yasal Yapısını Önerdi

Küresel Düzenleyiciler Ukrayna Savaşında Kripto Kullanımını İzliyor

Rusya’nın Saldırganlığı Bitcoin ve Kriptoyu Nasıl Etkiledi?

 

Written by Yankı Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

SushiSwap, DAO Sorumluluğunu Sınırlamak İçin İsviçre Yasal Yapısını Önerdi.

WeChat Nft Yasağı! Çinde Nft Yasaklandı! WeChat Nedir? We Chat 2022

Çin’in İnternet Devi WeChat, NFT Platformlarını Kısıtladı!