in , ,

Snoop Dogg Sandbox Metaverse Dünyasında Yerini Alıyor

Amerikalı rapçi Snoop Dogg, Sandbox Metaverse İçerisinde Malikane İnşa Ediyor.

The Sandbox, Snoop Dogg ile ortaklık kurduğunu açıkladı. NFT‘lere verdiği destekle tanınan Amerikalı rapçi Snoop Dogg, Sandbox metaverse evreni içerisinde sanal bir malikane inşa ediyor. Metaverse dünyasında kullanıcılar, sanal mülke, araziye veya gayrimenkule sahip olabilir hatta kişisel bir ev geliştirebilirler.

Sandbox sanal dünyasında araziler yüksek talep görmeye devam ediyor. Piyasadaki en ucuz araziler 1790 SAND‘e başka bir deyişle 11.975 Dolara alıcı buluyor.

Snoop Dogg Özel bir NFT koleksiyonu Piyasaya Sürecek

Snoop Dogg, malikanesini kuracağı Sandbox metaverse‘inde kendi özel arazisine de sahip olacak. Snoop Dogg ayrıca oyuncu avatarları, konserler, etkinlikler ve özel NFT düşüşlerine VIP erişimi sağlayan sınırlı bir “Snoop Dogg Private Party Pass” içeren bir NFT koleksiyonu piyasaya çıkaracak.

Snoop Dogg ayrıca Sandbox içerisinde 3D avatar koleksiyonu çıkartacak. Oyuncular Snoop Dogg’un kişisel araba koleksiyonu, köpekler, heykeller hatıralar ve daha fazlası gibi sanal “Doggfather” öğelerini kullanarak oyunlar oluşturabilecekler.

Snoop Dogg bu yılın Nisan ayında seçkin bir NFT seti olan “A Journey with the Dogg“u çıkartmıştı.

 

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Rusya Devlet Başkanı Putin’den Kripto Para Açıklaması

Solana, Chainlink Ve Enjin Coin Fiyat Analizleri