in ,

Solana, Chainlink Ve Enjin Coin Fiyat Analizleri

SOL, LINK ve ENJ fiyat hedefleri neler?

Solana (SOL), Chainlink (LINK) ve Enjin (ENJ) Coin fiyat analizleri ve gelecek beklentileri neler? SOL, LINK ve ENJ fiyat hedefleri neler? Tüm bu soruların cevapları yazımızın içerisinde.

Çoğu kripto para birimi 28 Kasım’da bir kaç haftanın en düşük seviyelerine gerilerken, Solana ve Chanlink ise bir hafta içerisinde çift haneli kazançlar elde etti.

Enjin (ENJ) Coin ise haftalık %24,6’lık kayıp yaşadı.

Solana (SOL) Analizi

SOL, Ekim ayının ortasından Kasım ayının başına kadar yükselen trendin içinde kaldı. 12 Ekim’den 6 Kasım’a kadar %85’in üzerinde bir ralli gerçekleştiren SOL  6 Kasım’da en yüksek seviyesine ulaştı. Satış baskısı yedikten sonra 28 Kasım’da son bir ayın en düşük seviyesine gerileyen SOL, bu düşüşte değerinin dörtte birinden fazlasını kaybetti.

Bu düşüşün hemen ardından 181 Dolardan tepki alan SOL düşen trendi kırarak anlık 236 Dolardan işlem görmektedir.

SOL‘un yükselen trend içerisinde kalarak tarihi zirvesi olan 260 Doları tekrar denemesi beklenebilir.

Chanlink (LINK) Analizi

LINK, 12 Ekim’den 10 Kasım’a kadar %62’lik bir yatırım getirisi elde etti. 10 Kasım’da son 6 ayın en yüksek seviyesi olan 38.31 Dolara çıkan LINK oradan sert bir satış dalgası ile karşılaşarak düşen kanalın içerisine girdi. LINK bu düşüşte değerinin %40’nı kaybetti. 28 Kasım’da son sekiz haftanın en düşük seviyesine ulaşan LINK oradan tepki vererek 28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında kısa vadede %18’lik getiri bir sağladı.

Enjin Coin (ENJ) Analizi

Çoğu kripto paradan farklı olarak ENJ, Eylül ayının sonundan bu yana yükselen kanalın içinde istikrarlı bir şekilde yükseldi. ENJ, 30 Eylül’den 25 Kasım’a kadar %250’nin üzerinde olağanüstü bir kazanç elde etti. En yüksek seviyesini 25 Kasım’da yaşayan ENJ, 4.834 Dolardan tepki alarak bir hafta içerisinde %25’lik bir düşüş gerçekleştirdi.

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Snoop Dogg Sandbox Metaverse Dünyasında Yerini Alıyor

Akıllı Kontrat Smart Contracts nedir ve nasıl çalışır?

Akıllı Kontratlar (SmartContract) Hakkında Bilmeniz Gerekenler