in ,

Polkadot (DOT) 2022 Fiyat Analizi. Polkadot Coin Geleceği?

Polkadot (DOT) Ne Kadar Yükselebilir? Polkadot (DOT) Coin Nedir? Fiyat Analizi, Polkadot Coin Geleceği? 2022

Bugün, tam olarak Polkadot‘u inceleyeceğiz. Bu makalede, Polkadot (DOT) Nedir? Polkadot Coin Geleceği? Polkadot (DOT) Fiyat Analizi, Polkadot Yükselecek Mi?, Polkadot (DOT) Ne Kadar Yükselebilir? gibi sorulara yanıt bulacağız…

Polkadot, (DOT) benzersiz teknolojik çözümler kullanarak diğer herhangi bir blok zincirinin kendisine bağlanmasına izin veren kendi blok zinciri üzerinde yaratılmış bir projedir. Bu sistem verilerin farklı blok zincirleri ve tokenlar arasında aktarılmasına izin verir. Dolayısı ile gerek altyapısı gerek olanakları ile Polkadot coin geleceği açısından çok parlak bir coindir.

Polkadot, grafiklerde 17.5$’ı aştı ve 19$’a doğru hareket etmeden önce onu desteklemek için çevirdi, ancak kısa vadeli görünümde satın alma baskısı yok gibi görünüyordu. Bitcoin 39 bin doların hemen üzerinde işlem görüyordu ve kripto kralının grafiklerdeki kısa vadeli yönü de çok net değildi. Hafta sonları da düşük likidite zamanlarıdır. Polkadot’un rallisi onu 19 doları geçecek mi yoksa satış baskısının baskın olması muhtemel miydi? DOT teknik analizi, Polkadot yükselecek mi? DOT ne kadar yükselebilir? Polkadot fiyat tahmini.

Polkadot Coin Geleceği? 2022

Geçen hafta, Polkadot 16.17 $ ile 17.57 $ arasında işlem gördü. Bu aralığın orta noktası 16.87 dolardı ve 16.81 dolardaki uzun vadeli destek seviyesiyle bir miktar izdiham yaşadı. Geçtiğimiz birkaç gün içinde DOT, bu destek seviyelerinin birleştiği noktada bir miktar destek buldu.

Aralık zirvelerini aşan ilk kırılma girişiminde, DOT, 17.6$’ı desteklemek için çevrildikten sonra, aralık yükseklerini tutamadı. Bitcoin, 42 bin dolardan 38,8 bin dolara geri çekildi ve DOT da daha düşük seviyeye zorlandı.

İkinci denemesinde, fiyat daha yüksek bir tepe (yakın vadeli) oluşturmayı başardı ve ayrıca 17.6$’da talep buldu, bu da kısa vadeli piyasa yapısının yükseliş olduğu anlamına geliyordu.

Kuzeyde, 19 dolarlık alan boğaların çabalarına karşı önemli bir direnç oluşturdu. Bu nedenle, bu seviyenin desteğe çevrilmesi durumunda kısa vadeli bir satın alma fırsatı ortaya çıkabilir. Yatırımcılar polkadot coin geleceği ile ilgili araştırmalarına devam ederken Güneyde, DOT’un daha yükseğe tırmanması için 17.6 doların kırılmamış kalması gerekecek. 17,6 doların altında kapanan bir seans, DOT’un 16,2 dolara geri çekildiğini görebilir.

Polkadot (DOT) Güncel Durumu? Polkadot Coin Geleceği?

Polkadot coin geleceği gibi sorular incelenirken en önemli yol gösterici ise o coin veya token’ın bugününü iyi analiz etmektir. Polkadot (DOT) CoinMarketCap sayfasına bu linkten ulaşabilir ve güncel fiyat grafiğine, listelendiği borsalara ve en son gelişmelere hızlıca ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda polkadot ile ilgili 2022 ve 2023 haberleri için KriptoHaber‘i takip etmeyi unutmayın!

 

Polkadot (DOT) Coin Nedir? Fiyat Analizi, Polkadot Coin Geleceği? 2022

RSI 62.16’da kaldı ve son saatlerde güçlü bir yükseliş momentumu gösterdi. Bununla birlikte, fiyat ve momentum arasında düşüş eğilimi gösterdi. Müthiş Osilatör de fiyat yükseldikçe daha düşük bir zirve oluşturuyor gibi görünüyordu.

Ayrıca, OBV, 17,6 dolarlık yeniden testten sonra satın alma hacminin özellikle yüksek olmadığını gösterdi.

Polkadot (DOT) Ne Kadar Yükselebilir?

Göstergeler, önümüzdeki birkaç saatin Polkadot için 17,6 $ bölgesine bir geri çekilme görebileceğini gösterdi. 19 dolar güçlü bir direnç oluşturmakta ve kar alma seviyesi olarak kullanılabilir. Önümüzdeki birkaç gün içinde 17.6 $ ‘ın altına bir hareket, muhtemelen 16.8 $ ve 16.2 $’ ın yeniden ziyaret edildiğini görecektir. 19 doların üzerinde bir hareket ve destek olarak yeniden test edilmesi de yakın vadede bir satın alma fırsatı sunacaktır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!

KriptoHaber: İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:

Kripto Paralarda Düşüş Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

Bitcoin’de Kritik Hafta. Amerika’da Rekor Enflasyon.

Finansal İstikrar Kurulu, Kriptonun Büyüyen Gücüne İşaret Ediyor!

Güney Kore Devlet Varlık Fonu ‘Dolaylı Olarak’ Coinbase Hisselerini Satın Aldı

Polonyalı Madenci, Bitcoin Madenciliği İçin Güneş Panelleri Kullanarak Bu Teknolojiyi Ticarileştiriyor ve Evini Isıtıyor

Altcoin (MATIC, Chainlink, SAND) Fiyat Analizi

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

LimeWire NFT Pazar Yeri Olarak Yeniden Diriliyor!

kadena coin fiyatı

Kadena Coin Yükselişte!