in ,

Microstrategy Yeni Bitcoin Alımı Gerçekleştirdi

Microstrategy, 1.434 Bitcoin daha satın aldı.

İki haftadan kısa bir süre önce kasasına yeni Bitcoinler (BTC) ekleyen Microstrategy, piyasalardaki düşüşü fırsat olarak değerlendirip yeni Bitcoin alımı gerçekleştirdi. Kurumsal Bitcoin alımının öncülerinden olan şirket kasasına 1.434 Bitcoin daha ekleyerek toplam Bitcoin varlığını 122.478′ e çıkardı. Şirketin Bitcoin varlıklarının toplamı yaklaşık 6 milyar dolar değerinde.

Microstrategy CEO’su Michael Saylor dün yaptığı açıklamada:

Microstrategy, 82,4 milyon dolarlık nakit karşılığında ek 1.434 Bitcoin satın aldı. 21/12/21 itibariyle, Bitcoin başına ortalama 29.861 dolar fiyatla, 3.66 milyar dolar karşılığında 122.478 Bitcoin satın aldı.

Microstrategy, en son Kasım ayında 7.002 Bitcoin satın almıştı.

Bitcoin Altının Yerini Alacak

Microstrategy Ceo’su Saylor, kripto para biriminin altına karşı kazandırdığını belirterek, Bitcoin’in 100 trilyon dolarlık bir varlık sınıfı olacağına inanıyor. Saylor,  “Dijital altın, bu on yılda altının yerini alacak.” dedi.

Perşembe günü Yahoo Finance Live’da küresel olarak Bitcoin‘in artan benimsenmesini tartışan Michael Saylor, altının Bitcoin tarafından tehdit edildiğini söyledi. Saylor, “Yapabileceğiniz en iyi şey 10 trilyon dolarlık altının tamamını satıp Bitcoin satın almak ” olduğunu belirtti ve ekledi: “Altın ölü bir kayadır. En kötü performans gösteren varlık. Bunun için umut yok.”

Bir zamanlar altın en çok arzu edilen değer deposuydu. Şimdi yerini Bitcoin alıyor.

 

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

En İyi NFT oyunları 2022 Sorare

Ethereum ve Bitcoin Kazanmanın En Keyifli Yolu: Oyunlar!

App Store Logo 2022

Gate.io Android ve iOS’ta Nasıl İndirilir ve Kurulur?