in , , ,

Ethereum ve Bitcoin Kazanmanın En Keyifli Yolu: Oyunlar!

En değerli iki coin olan BTC ve ETH kazandıran NFT oyunlarını incelediğimiz yazımız sizlerle.

En değerli iki coin olan BTC ve ETH kazandıran NFT oyunlarını incelediğimiz yazımız sizlerle.

ETH Kazandıran NFT Oyunları 2022

Ethereum (ETH) Kazandıran Oyunlar: Axie Infinity

Axie Infinity, erken dönemde çıkmış Pokémon tiplemesine benzer en iyi oyunlardan biri desek yanlış olmaz. Ethereum blok zincirinde geliştirilmiş bir oyna-kazan oyunudur. Axie Infinity, 2018’de piyasaya sürüldükten sonra, 2021’e doğru girilirken adından söz ettirdi ve o günlerden bu yana NFT dünyasını sallamaya devam ediyor.

Axie Infinity kısa süre önce önemli bir ölçeklenebilirlik çözümü olan Ronin’i hayata geçirdi. Herhangi bir ücret olmadığı için işlemler söz konusu olduğunda en güvenilir çözümdür. Diğer oyuncularla savaşmanın birincil amacı ile oyuncular, Axies (NFT tabanlı dijital yaratıklar) üretir ve toplar. Her eksen, genetik imzası açısından benzersizdir. Devam eden bu fenomenle, yeni nesil torunları Axies’in tüm güçlü yönlerini ve hatalarını alacaklar. Kulağa ilginç geliyor, değil mi?

Ekseni popüler Ethereum NFT pazarlarından herhangi birinde de takas edebilirsiniz. Özelliklerine ve nadirliklerine bağlı olarak fiyatları farklıdır. Bu oyunu oynamaya başlamadan önce en az üç Eksen’e sahip olmalısınız. Her görev, macera modu veya oyuncuya karşı oyuncu (PVP) savaşı için ödül olarak bir Pürüzsüz Aşk İksiri (SLP) alacaksınız. Bu, esasen platformun ERC-20 yardımcı para birimidir.

Axis Infinity Shard (AXS), platformun hükümet belirteci olarak hizmet eden başka bir yerel ERC20 belirtecidir. Bu nedenle, Axie Infinity’nin stake hizmetinin temelidir, bu nedenle yeni bir Axie üretmek için bu jetonların belirli bir miktarını ödemeniz gerekir.

Ethereum (ETH) Kazandıran Oyunlar: Sorare (En iyi NFT Futbol Oyunu)

En İyi NFT oyunları 2022 Sorare

Sorare, oyuncuların Dijital Oyuncu Kartları satın alınabilen, daha sonra satış listesine konularak tekrar satılabilen ve oyuncuların gerçek hayattaki performanslarına göre derecelendirildiği ve fiyatlandırıldığı ETH tabanlı fantezi futbol oyunudur.

Kurduğunu kadrolar ile turnuvalara girebilir ve yapacağınız dereceler ile ETH veya oyuncu kazanabilirsiniz.

Sorare Ethereum’a dayalı blok zinciri teknolojisini kullanarak ilk olarak 2018’de geliştirildi. Bu gelişmenin arkasındaki iki ünlü kişi var; Adrien Montfort ve Nicolas Julia.

Sorare’de oyuncular toplamda beş futbolcudan oluşan sanal takımlar oluşturuyor. Ekip, Sorare platformunda bulunan blockchain kartlarına güveniyor. Bu sanal takımlara daha sonra oyuncuların gerçek dünyadaki futbol sahasında gerçekleşen performansına göre dereceler verilir.

En iyi NFT oyunlarından biri olan Sorare, rakibinizin menajerlerini yenerek ödüller kazanmanızı sağlar. Her kartta, genellikle o sezon için gerçek hayattaki bir futbolcu bulunur ve resmi olarak lisanslıdır.

Sorare’de dört adet kart seviyesi bulunmaktadır. Bunların ilki “Common” yani değersiz, ikincisi “Rare” değerli, üçüncüsü “Super Rare” Daha yüksek değerli ve en son olarak “Unique” yani nadirdir ve bu kartlardan sadece bir adet bulunur.

Bir oyuncuyu satın aldığınızda, ona tam olarak sahip olursunuz ve istediğiniz gibi yetkiler verebilirsiniz.

Sorare hakkında daha detaylı bilgiler için linke tıklayın.

Bitcoin Kazandıran Oyunlar 2022

Bitcoin (BTC) Kazandıran Oyunlar: Lightnite

En iyi NFT Oyunları 2022 Lightnite

Lightnite’ın sağladığı rakipsiz keyif, düşman oyuncuları kafadan vurmaktır. Sats istifleme söz konusu olduğunda en dikkat çekici yollardan biri değil mi? En iyi NFT oyunları listesi için bu değerli yarışmacı Satoshi’s Games tarafından geliştirildi. Fortnite benzeri çevrimiçi çok oyunculu oyunlar veya battle royale oyunları kategorisine girer. Oyuncuların oyun içi etkileşimi, bir cezayı veya parasal bir ödülü tetikler. Lightnite’ın Beta sürümü zaten yayındayı, ancak 11 Kasım 2021’den itibaren tam sürümü de çıkış yaptı.

Lightnite, oyna-kazan modelinin genel kategorisine girer, ancak heyecan verici bir değişiklik var! Oyun parasal teşviklerini iki farklı şekilde gönderiyor. İlk bölümde, PVP savaşında diğerlerini geride bırakma konusunda olağanüstü becerilere sahip oyuncular, bitcoin kazanacaklar. Öte yandan, vurulan oyuncular Bitcoin’lerini kaybedecekler. Sadece bu değil, aynı zamanda cezalandırılacaklar.

Oyuna mikro işlemleri entegre etme açısından Lightnite, Bitcoin’in 2. Katman çözümünü kullanıyor. Bu mekanizma Yıldırım Ağı olarak bilinir. Oyuncuların her biri, gerçek zamanlı olarak artabilme özelliğine sahip bir oyun içi dengeye sahiptir. Diğer oyuncuları vurarak ve değerli nesneleri toplayarak geliştirebilirsiniz.

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Kazandıran Oyunlar:Coin Hunt World

ETH ve BTC Kazandıran Oyunlar 2022 Coin Hunt World

En iyi kazan-kazan oyunu, hiç şüphesiz, başta bahsettiğim mobil uygulama platformu Coin Hunt World’dür (CHW). Oyun biraz Pokémon Go’yu andırıyor, ancak Charmanders ve Squirtles’ı toplamak yerine Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) alıyorsunuz. Kulağa hoş geliyor 🙂

CHW, sizi dijital bir haritada temsil eden sevimli, küp şeklinde mavi bir adama sahip bir coğrafi konum oyunudur. Gerçek hayatta hareket ettiğinizde mavi adam da hareket eder.

Written by Argi Dünyası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bitcoin’in Son Durumu Ne?

Microstrategy Yeni Bitcoin Alımı Gerçekleştirdi