in , ,

Kanada Düzenleyicisi Coinbase ve Kraken CEO’larının Kripto Gözetim Tweetlerini Rapor Etti

Kanada Düzenleyicisi Coinbase , Kraken CEO’larının Crypto Custody Tweetlerini Raporladı

Kanada’nın sözde “kamyoncu protestosu”ndan kaynaklanan kripto para birimi serpinti, varlığını hissettirmeye devam ediyor – bir finansal düzenleyici, Amerikan kripto borsası devleri Kraken ve Coinbase başkanlarını Kanada Ulusal Polis Gücü olan Kanada Kraliyet Atlı Polisi’ne bildiriyor.

Regina Leader-Post , Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu’nun (OSC) polise Kraken üst düzey yöneticisi Jesse Powell ve Coinbase patronu Brian Armstrong’dan gelen tweetler hakkında bilgi verdiğini bildirdi. Her ikisi de hükümetin protestocuların banka hesaplarını ve kripto adreslerini dondurmak için Terörle Mücadele Acil Durumlar Yasasını kullanma kararına tepki göstermişti.

Daha önce bildirildiği gibi, Kanada hükümetinin bu hareketi, kamyoncuların uluslararası ve yerel bağışların yanı sıra kendi fonlarına erişim konvoyunu aç bırakma çabasının bir parçası olarak yapıldı.

Kraken Ve Coinbase

CEO ikilisi protestolar sırasında velayetsiz cüzdanların benimsenmesi için çağrıda bulunurken Armstrong , takipçilerine Coinbase’in kendi kendini saklama çözümü sağladığını hatırlatma fırsatı bile buldu.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ottawa’daki acil durum önlemlerini kaldırmayı reddetti ve ablukaların kaldırılmasına rağmen acil durumlar yasası’nı kaldırma zamanının henüz gelmediğini iddia etti.

Medya Kuruluşu ve RCMP’den Açıklama

Konvoy protestolarıyla ilişkili kripto para adreslerinin bir listesini kripto ticaret platformlarına gönderdiğin ve onlardan kendileriyle ilgili işlemleri dondurmalarını ve bildirmelerini istediğini belirtti.

Hem Kraken ve Coinbase, kriptoyu denetleyen Kanada mali düzenleyicisi FINTRAC’a kayıtlı.Aynı medya kuruluşu, her ikisinin de “sanal para birimleriyle uğraşan para hizmetleri işletmeleri” olarak kayıtlı olduğunu belirterek, kuruluşa kayıtlarının “acil durum emirlerinden çok önce yerinde olduğunu” belirtti.

Twitter’da bazıları, düzenleyicilerin, özellikle daha fazla düzenleyici onay ararken, borsalara belirsiz bir bakış açısıyla bakabileceklerini belirtti.

Bir ekonomi yazarı olan John Paul Koning şunları söyledi :

“Bunun, Kanada’nın kripto pazarları için yeni düzenleyici çerçevesi kapsamında Kraken ve Coinbase kaydetme sürecinin devam etmesi için iyiye işaret olduğunu düşünmüyorum.”

Ancak, hepsi Powell ve Armstrong’un tarafına acele etmeye hevesli değildi. Bir Redditor , Powell’ın “kahraman olmadığını” göstererek, borsalara belirli adreslerdeki fonları dondurmaları söylendi ve görünüşe göre devam etti ve yaptı .

Redditor’lerden Açıklama

“Aslında Kraken gibi borsaların uymak için ahlaki olarak yanlış olduğunu düşünüyorum. Çizgiyi hangi noktada çiziyorsun? Kraken hangi noktada  değerleri için  ve devlete ‘hayır, boyun eğmeyeceğiz’ diyor?”

Başka bir Redditor bu öneriye karşı çıktı:

“Yani Kanadalılara hizmet etmeyi bırakmaları mı gerekiyor? Yoksa tüm varlıklarının hükümet tarafından gasp edilmesini ve borsanın yok edilmesini mi istiyorsunuz?”

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Telcoin, DeFi Destekli Dijital Varlık Alım Satımlarını Başlattı!

Ethereum, Visa’dan 4,5 Kat Daha Fazla İşlem Gerçekleştiriyor!

Bu Hafta Takip Edilmesi Gereken 5 Kripto Para!

Written by Arthur Kalk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kadena Coin KDA Nedir? Kadena Mining / Madenciliği Nasıl Yapılır? 2022

Kadena Coin (KDA) Coin Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? Kadena 2022 Gidişatı Ne Olacak?

Hindistan, Kripto Para Birimi için Reklam Yönergelerini Yayınladı!

Hindistan, Kripto Para Birimi için Reklam Yönergelerini Yayınladı!