in

H&M Metaverse Mağazasını Açtı

Uluslararası perakende giyim markası H&M, sanal evren Metaverse’de ilk mağazasını açtı.

H&M Hennes & Mauritz AB (kısa adı H&M) Stockholm merkezli uluslararası perakende giyim firması olan ve hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren H&M erkek, kadın, gençler ve çocuklar için giyim eşyası üretmektedir. Dünyanın pek çok yerinde mağazası bulunan şirket teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini belli etti ve H&M Metaverse Mağazasını Açtı

ceek metaverse

Sanal Evren olan Metaverse üzerinde yaratılan “ CEEK ” şehrinde ilk sanal mağazasını açan H&M, müşterilerine Metaverse üzerinden alışveriş yapabilme imkânı sağlıyor.

Metaverse’de ki İlk Giyim Mağazası

Ceek, twitter üzerinden yaptığı açıklamayla, yıllık ortalama 25 milyar dolar cirosuyla dünyanın önde gelen perakende giyim firmalarından olan H&M ‘in Metaverse Mağazasını tanıttı. “Ceek VR ile metaverse’de alışveriş, CEEK ile bir oyundan daha fazlası.” ifadesine yer verdi.

Coin miktarı yaklaşık 745 milyon olan ve 420 milyon dolar market değerine sahip Ceek, ünlü şarkıcı ve markalar ile yaptığı projelerle gündemde olan bir şirket. H&M’in Metaverse Mağazasında Ceek Coin ile alışveriş yapılacak. H&M’in bu oluşturulan mağazası, Metaverse’de ki ilk perakende giyim mağazası olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

 

 

Written by Nirvana Barkacin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bitmart Hacklendi mi?

BitMart’ta Büyük Vurgun!

Bitcoin yükseliyor

Bitcoin Düşüyor Mu? 2022’de Yükselecek Mi?