in , ,

2022 Yılına Damgasını Vuracak, Borsada En Çok Kazandıracak Hisseler!

2022 yılında borsada herkesin beklentileri çok yüksek ve herkes kazandıracak hisselere yatırım yapmak istiyor. İşte 2022 yılındaki geleceğin hisseleri!

Geleceğin Hisseleri 2022! Geçtiğimiz yıl (2021) bazılarımız için iyi bazılarımız içinse zor bir yıl oldu. Korona tehdidi halen devam ederken hisse senetlerinde yaşanan dalgalanmalar yatırımcıları zor kararlar almaya itti. 2022 yılında borsada herkesin beklentileri çok yüksek ve herkes kazandıracak hisselere yatırım yapmak istiyor. 2022 yılında yükselmesi ön görülen bazı hisse senetlerinden bahsedeceğiz. Verdiğimiz bilgiler yurt dışında edindiğimiz bilgiler sonucu verilmiştir. Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir. Karşınızda geleceğin yükselmesi ön görülen bazı hisse senetleri bir diğer deyiş ile geleceğin hisseleri. 2022 Yılına Damgasını Vuracak ve Borsada En Çok Kazandıracak Hisseler!

Geleceğin Hisseleri 2022

Borsada En Çok Kazandıracak Hisseler 2022 – Geleceğin Hisseleri 2022

Yabancı hisse senetlerine yatırım yapmayı seviyorsanız bu yazımız tam size göre. Belirlemiş olduğumuz 3 hisse senedi 2022 yılında portföyünüzü yeşillendirmeye aday kendi alanlarında geleceği parlak hisse senetleri. İşte karşınızda 2022’de borsada en çok kazandırması muhtemel 3 hisse senedi.

Qualtrics International (Xm) – (2022 Borsada En Çok Kazandıracak Hisseler)

Halka yatırımının ilk senesinde olumsuz bir tablo çizen Qualtrics yazılım, Ocak ayından beri %26 değer kaybı yaşadı. Uzun vadeli yatırımcıysanız bu durumu, hisse senetlerini ucuzdan alarak lehinize çevirebilirsiniz.

Deneyim yönetim kategorisinin yaratıcısı olan Qualtrics, dört temel iş deneyimi üzerinde duruyor; müşteri, çalışan, ürün ve marka. Bu deneyimleri yönetme ve iyileştirme prensibi üzerine çalışan şirket, dünya çapında iş ortaklıklarına sahip. Dünya çapında 13.500’den fazla kuruluş deneyim verilerini iyileştirmek için Qualtrics kullanıyor.

Qualtrics, kalıcı ve daha fazla satın alan müşteriler çekmeye, çalışanları sürece dahil etmeye, ürünlerin geliştirilmesine ve insanların tutkuyla bağlı olduğu bir marka oluşturmaya yardımcı olan bir sistem.

United Parcel Service (UPS) – (Geleceğin Hisseleri 2022)

UPS, yerel ve uluslararası tedarik zincirinin önemli bir oyuncusu

UPS, 2020’den önceki beş yılın çoğunu piyasada düşük performans göstererek, yavaş bir büyüme kaydetti. Fakat buna rağmen şirket güzel temettü ödemeleri gerçekleştirdi. Mart 2020’de göreve gelen CEO Carol Tome, ile UPS pandemi dönemine rağmen 2020’de gelir ve brüt kar rekorlarını alt üst etti. Şirket 2021 yılında da %13,8 gelir artışı ve %13’lük konsolide faaliyet marjı ile rekor bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanıyor. Hızla büyüyen e-ticaret sektörü sayesinde UPS, büyüyen bir gelir akışı yakalamış durumda.

UPS, %2’lik bir temettü verimliliğine sahip.

UPS, 2022 yılında işçilik maliyetleriyle mücadele edebilmek için fiyatlarını yaklaşık %5.9 arttırmayı planlıyor. Yatırımcıların, bu fiyat artışının talebi nasıl etkileyeceğini izlemeleri gerekiyor. Tüketiciler maliyetleri üstlenirse UPS için güzel günlerin pekte uzakta olmadığını söyleyebiliriz.

nVent Electric (NVT) – (Geleceğin Hisseleri 2022)

Elektrikli araçlara, yenilenebilir enerjiye, veri merkezlerine, akıllı şebekelere, akıllı binalara ve altyapıya ve 5G gibi alanlara yatırım yaptığınızı düşünün. nVent Electric tüm bu alanlarda faaliyet gösteren bir şirket. Şirket elektrikfikasyonu desteklemek için gerekli olan tüm ürünleri üretiyor. Bu ürünler elektrikli ürünlerin bağlantısını ve korunması sağlamak için hayati öneme sahiptir.

Şirket 2021 yılında yaklaşık %14’lük bir büyüme sağladı. Wall Street yatırımcıları 2022 yılında %9’luk bir satış artışının yanı sıra çift haneli bir büyüme de bekliyor. Bu değerlendirmeler göz önüne alındığında nVent Electric 2022 yılında yatırımcısını güldürebilir. (Geleceğin Hisseleri 2022)

Geleceğin Yükselmesi Muhtemel Hisse Senetleri 2022

Pandeminin etkilerinin devam ettiği 2021 yılında piyasalar dalgalı bir grafik çizdi. Yatırımcılar ise yönlerini şimdiden 2022’ye çevirmiş durumda. Hızla gelişen teknoloji dünyasında herkes geleceğin hisselerini yakalamaya çalışıyor. Bizlerde sizler için gelecekte yükselmesi muhtemel hisse senetlerini sıraladık. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Keyifli okumalar…

  • Shopify (SHOP)
  • Amazon (AMZN)
  • Applied Materials (AMAT) 
  • Nvidia Corp. (NVDA)
  • Fiverr International (FVRR)
  • Salesforse.com Inc. (CRM)
  • Square Inc (SQ)

Geleceğin Hisseleri 2022

Halen büyük borsalarda hesabınız yok ise indirimli referans linkimizden üye olabilirsiniz! (Geleceğin Hisseleri 2022)

KriptoHaber Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:
https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5
———————-
KriptoHaber Gate.io %40 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:
https://www.gate.io/signup/9160386
———————-
KriptoHaber Coinbase Referans Linki
https://www.coinbase.com/join/O1AKSY

Yükselen/Yükselecek Hisselerde Nelere dikkat edilmeli? 2022

  1. Ne İş Yapar: Yatırım yapacağınız şirketin hangi alanda ne iş yaptığından emin oldun. Ne üretiyorlar? Ne tür bir hizmet sunuyorlar? Ana ürünü nedir? Yerel mi uluslararası mı çalışıyorlar? Sektöründe rekabet düzeyi nasıl? Tüm bu soruların cevabını bulun. Cevapsız soru bırakmayın her şey net olsun. (Geleceğin Hisseleri 2022)
  2. Fiyat Kazanç (F/K) Oranı: Bu oran bir şirketin hisse başına kazançlarına göre cari hisse fiyatını ölçmek için kullanılır. Bir şirketin F/K oranı 20 ise bu yatırımcıların kazanç başına her 1 Lira için 20 Lira ödemeye hazır oldukları anlamına gelir. Bu size pahalı gelebilir ama şirket hızla büyüyorsa bu rakamlar hiçbir şey…
  3. Beta Değeri: Beta, oynaklığı veya şirketinizin son beş yılda ne kadar karamsar davrandığını ölçmenize yarar. Hisse senedinin riskini piyasa riskine kıyasla ölçer. Beta birden yüksekse yüksek risk anlamına gelir, birden düşükse düşük risk anlamına gelir.
  4. Temettü: Hisse senedinin fiyatından bağımsız olarak ödeme almak istiyorsanız temettü hisseleri tam sizlik… Temettüler, bir şirketin karlarından hissedarlarına yaptığı ödemedir. Temettü oranı yönetim kurulu tarafından belirlenmekte ve genellikle nakit olarak verilmektedir. Temettüler sabit bir gelir akışı sağlayarak yatırımcılar için belirsizlik dönemlerinde dalgasız bir liman görevi görmektedir.
  5. Grafik: Temel analizin yanında teknik analizde çok önemli. Çizgi, çubuk ve mum grafikleri okumak zamanla kazanılacak bir yetenek. Fakat temel şeyler oldukça basit: bir yatırım grafiği sol alttan başlayıp sağ üstte bitiyorsa bu iyi bir şeydir. Grafikler sizlere alım ve satım noktalarında önemli ipuçları verebilir.

 

KriptoHaber: İlginizi çekebilecek diğer konular:

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

En çok yükselecek 6 Metaverse Projesi 2022

Top 6’da Hangi Metaverse Projeleri Var?

ton coin nedir ? 2022

Ton Coin(Cyrstal) Nedir? Miningi Nasıl Yapılır? 2022 Yılında Yükselişe Geçecek Mi?