in , , , ,

Ton Coin(Cyrstal) Nedir? Miningi Nasıl Yapılır? 2022 Yılında Yükselişe Geçecek Mi?

Telegram’a ait olan Ton Coin hakkında bilmeniz gerekenlerin tümünü bu yazıda sizin için derledik…

Telegram Open Network BlockChain ağına ait olan TON Coin sene sonu yakaladığı yükseliş trendi ile yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Merkeziyetsiz bir BlockChain ağı üzerinde bulunan TON Coin, bir diğer adı ile TON Crystal gerek alım satım işlemleri ile, gerekse Ton Coin mining işleminin yatırımcılara yüksek kar elde ettirmesi sebebi ile  TON Coin 2022 yılında da popülerliğini korumaya devam edecek gibi görünüyor.

ton coin nedir ? 2022

Telegram Open Network (TON) Nedir? 2022

Telegram Open Network, Pavel Durov’un modern sonsuz ölçeklenebilir hiperküp mimarisi yardımı ile  BlockChain ağının birçok acil sorununu çözme girişimidir.

Bir mesajlaşma uygulaması olan Telegram’ın 2018 yılında ortaya çıkardığı Ton Coin ise kripto para ve BlockChain alanında devrim yaratmayı amaçlayan teknolojik bir ekosistem.

Ton Coin Kime Ait ? 2022

Ton Coin (Telegram Open Network) şifrelenmiş bir mesajlaşma uygulaması olan Telegram ‘ın kurucuları Durov kardeşler tarafından, 2018’de geliştirilmiştir. BlockChain tabanlı merkezi olmayan bir bilgisayar ağı teknolojisidir. Bu ağın kripto para biriminin simgesi ise TON bir diğer adı ile TON Crystal’dir.

ton coin mining nasıl yapılır ? 2022

Ton Cyrstal Nedir? 2022

TON Crystal (TON), Ücretsiz TON blok zincirinin yerel varlığıdır. Free TON, Telegram’ın şu anda feshedilmiş TON blok zinciri projesine dayanan akıllı bir sözleşme platformudur. Ağ katılımcıları, ağı güvenceye almak ve yönetim tekliflerini oylamak için işlem ücretlerini veya hisselerini ödemek için TON Kristallerini kullanırlar.

Ton Labs Nedir? 2022

Telegram ve TON Labs CEO’su Pavel Durov, dünya çapındaki gizlilik aktivistleri arasında bir simgedir.  2018’in ilk çeyreğinde iki özel satışla 1,7 milyar doları aşan BlockChain tarihindeki en büyük ikinci ICO’nun en baş sıralarında yer almaktadır.

Telegram TON, üçüncü nesil blok zinciri ağı, 2020’de dünyanın en çok ziyaret edilen 23. web sitesi olan  vk.com’u hayata geçiren aynı girişimciler ve geliştiriciler ekibi olan  TON Labs tarafından destekleniyor  . Şirket, bir başka önde gelen sosyal ağ uygulaması olan Telegram’ın geliştirilmesini de kendi finanse ettiği için hiçbir durma belirtisi göstermiyor.

Ton Labs nedir? 2022
Ton’un Hiperküp Mimarisi

Ton Coin Mining Nasıl Yapılır? 2022

GPU yani Grafik işlem birimi olan ekran kartları ile mining işlemini gerçekleştirebildiğimiz TON coin yüksek hash oranı ve kar marjları sebebiyle kullanıcıların ilgisini çekmektedir. TON sisteme ait olan Nvidia ve AMD destekli powminerlar sayesinde kullanım esnasında kolaylık sağlamaktadır. Ancak diğer kripto paraların mining işleminde olduğu gibi TON Crystalde de yüksek performanslı ekipmanlara ihtiyaç duyulmaktadır.

Ton coin mining nasıl yapılır ? 2022

2022 Ton Coin Hangi Borsalarda Var? 2022

Ton Coin satın alma işlemi gerçekleştirebileceğiniz başlıca borsalar;

1-Binance

2-Gate.io

3-BitGlobal

4-UniSwap

Ton Coin Projeleri Nelerdir? 2022

TON Labs, gelişmiş bir DeFi ekosistemi ve geleceğin BlockChain 3.0 ortamını hazırlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Projenin hedeflediği ve mevcutta sağladığı avantajlar;

  • Parçalama paradigması tarafından sağlanan sonsuz ölçeklenebilirlik
  • DApp’ler olarak sağlanan TON hizmetlerinin açık ortamı
  • Lightning ağına benzer şekilde ücretsiz ödemeler
  • Kendi stablecoin’ini piyasaya sürmek için verimli fırsat

Ton coin projeleri nelerdir? 2022

Ton Coin Yükselecek Mi? 2022

Diğer tüm kripto paralarda olduğu gibi konu ile alakalı olarak kesin bilgiler vermek doğru olmayacaktır. Özellikle son dönemdeki ani düşüş trendleri yatırımcılar işlem yaparken çok temkinli olmaya itmiştir. Günümüz için 0,25 dolardan işlem görmekte olan Coin’in geleceği için analistler tarafından yapılan yorumlara göre 7 dolar seviyelerine ulaşması bekleniyor.

Burada verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi olmamak ile birlikte analistler tarafından                                                           yapılan fiyat tahminleridir.

 

İlginizi çekebilecek diğer yazılar:

Kripto Swaps Nedir? İşte Kripto Swap İşlemleri İle Alakalı Tüm Detaylar!

2022 Yılına Damga Vuracak Metaverse Coin Projelerini Açıklıyoruz!

Ethereum Minin İçin En İyi Ekran Kartları Hangileri?

 

Written by İlker Yeter

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Geleceğin Hisseleri 2022

2022 Yılına Damgasını Vuracak, Borsada En Çok Kazandıracak Hisseler!

MetaMask cüzdan nedir? 2022

MetaMask Cüzdan Sistemi İle Alakalı Aradığınız Her Şey Bu Yazıda…