in , , ,

CryptoBusy 2022 Ocak Ayında Yükselişe Geçebilecek Coinleri Açıkladı!

Ünlü analist CryptoBusy, 2022 Ocak ayında fiyatı yükselebilecek 5 altcoini açıkladı.

cryptobusy analiz

CryptoBusy, Ocak ayında fiyatı yükselip rekora koşabilecek 5 kripto parayı açıkladı. Daha önce de yatırım tavsiyeleri ile yatırımcıları heyecanlandıran CryptoBusy, 2022 Ocak ayında yükselişe geçecek kripto paralar ve altcoinler hakkında da yorumlarda bulundu. Peki bu altcoin hangileri ve neden 2022 Ocak ayında yüksek fiyatlama yapabilecek?

cryptobusy 2022 yılı en iyi altcoin'ler
cryptobusy analiz

Ethereum (ETH)

Listenin ilk sırasında tahmin edileceği gibi Ethereum (ETH) bulunuyor. Şuanda ortalama 3.818 dolar seviyelerinde seyreden Ethereum’un 2022 Ocak ayı itibarı ile fiyatının yükseleceği öngörülüyor. Ethereum’un fiyatının 5.000 dolara ulaşacağı düşünülüyor. Bu ihtimal pek uzak gelmese de sadece zaman meselesi gibi görünüyor.

Ethereum’un daha iyi bir seviyeye çıkabilmesini sağlayan ETH 2.0’ın ilk sürümünün bu yıl itibarı ile yürürlüğe girmesi bekleniyor. Yatırımcıların 3.377 dolar seviyesini stop almasını ve 4.580 dolarda kar satışlarına başlamasını söyleyen CryptoBusy Ocak ayında ciddi ETH fiyatlaması bekliyor.

The SandBox (SAND)

Sandbox, yatırımcıların bir oyun şeklinde dijital varlıklar inşa etmesine, yaratmasına, satmsına ve satın almasına olanak sağlayan blockchain tabanlı bir sanal oyun dünyasıdır.

SandBox’ın marketteki değeri şimdilik 5,92 dolar olarak biliniyor ve listede 35. sırada yer alıyor. Bir sonraki hedefin 6,61 dolar civarında olacağı tahmin ediliyor.

Yatırımcılar bu projede %13 ile %20 arasında kazanç elde etme olanağına sahip olabilir.

Polkadot (DOT)

CryptoBusy’nin listesinde yer alan üçüncü altcoin ise Polkadot (DOT). Polkadot, yalnızca tokenlar arası değil, herhangi bir veri veya varlık türünün zincirler arası aktarımını kolaylaştıran ve böylece blockchainlerin birbirleriyle birlikte çalışabilmesine olanak sağlayan, özel bir blockchain ağını birbirine bağlayan ve güvence altına alan açık kaynaklı bir altcoindir.

Polkadot için CryptoBusy’nin ilk hedefi 29,5, sonrasında ise 31,5 dolardır. Yatırımcılar yaklaşık %12 ila %13’e varan bir kazanç sağlayabilir.

Solana (SOL)

Bahsedilen bir sonraki altcoin Solana (SOL). Solana, DeFi çözümleri sağlamak için işlevsel bir açık kaynak blockchain projesidir. Solana’nın fiyatı şu anda 178,47 dolar seviyelerindedir. Listede 5. sırada ve 55 milyar doların üzerinde piyasa değerine sahiptir.

Cryptobusy’nin ilk hedefi 190 dolar ve bu bölgede yeterli talep gelirse fiyat yeniden 200 dolarlı seviyeleri hedefleyebilir.

Cardano (ADA)

Son olarak, Cardano (ADA) listedeki beşinci adaydır. Cardano, hedefinin “değişim yaratanlar, yenilikçiler ve vizyonerlerin” olumlu küresel değişim getirmesine izin vermek olduğunu söyleyen bir PoS blockchain platformudur.

Listede altıncı sırada yer alıyor ve şimdilik fiyatı 1,36 dolar seviyelerinde seyrediyor. Önümüzdeki aylarda ve özellikle bu ay, ciddi potansiyeli bulunuyor. Fiyatı eğer bu bölgeyi koruyabilirse Ocak sonuna kadar 1,5 dolarlara çıkabilir.

Her zaman söylediğimiz gibi bu bilgiler bir yatırım tavsiyesi olmayıp bilgilendirme amaçlıdır. Yatırım yapıp yapmamak tamamen kendi tercihinizdir.

Written by Larissa Uyar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

2022 Kripto Sözlüğü: NFT’ler, Web 3.0, ve Metaverse ve Daha Birçok Terim

2022’de Kripto Piyasasına Hakim Olacak Trendler Neler?