in , ,

2022 Yılının En Dikkat Çekici 8 Kripto Parası!

Yatırımcıların 2022 yılında takip listelerine mutlaka eklemeleri gereken 8 Kripto para birimini bu yazımızda açıklıyoruz…

Kripto paralar günümüzün en çok konuşulan konusu olmaya devam ediyor. Her ay, daha fazla geliştirici kendi kripto paralarını çıkarırken, yerleşik paraların değeri artıyor. 2022 yılında kripto paraların geleceği ise merak konusu olmaya devam ediyor. Şu anda binlerce kripto para var ve bunların birçoğunun piyasada umut verici bir geleceği var. 2022‘de bazı kripto paraların yükselmeye devam ettiğini, hatta tüm zamanların en yüksek fiyatlarına ulaştığını görmemiz mümkün olabilir. Peki, “2022’de hangi kripto paralara dikkat etmeliyiz?“, “2022 yılında en çok yükselmesi beklenen kripto paralar neler?”, “2022 kripto paralar için nasıl bir yıl olacak?hazırsanız başlayalım…

Yazımıza başlamadan önce burada verilen tüm bilgilerin analistler tarafından oluşturulduğunu hatırlatmak isteriz. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!

1. Arcane

Arcane’nin ARCONA olarak bilinen tokeni, yalnızca Kasım 2021’de piyasaya sürülen kripto pazarında yeni bir yüz. Ancak o zamandan bu yana popülaritesinde heyecan verici bir artış görüldü, 24 saatlik 636.000 $ işlem hacmine ve seyreltilmiş bir piyasa değerine ulaştı. bir aydan kısa bir sürede 1.3 milyon doların üzerinde. Diğer kripto para birimlerine kıyasla, bu rakamlara kesinlikle küçük diyebilirsiniz, ancak ARCONE’nin pazardaki emekleme dönemini düşünmek önemlidir.

ARCONA Coin Yükselecek Mi? 2022

ARCONA, kripto endüstrisinde yaygın bir olay olan ilk sürümünde zirveye ulaştı. Sonrasında da piyasada sağlam bir yer tutan Arcane ve şimdilerde ise tekrar yükselişe geçti. Geçmişteki dalgalanmaları göz önünde bulundurursak, insanlar hala ARCONE ile ilgileniyor gibi görünüyor ve 2022’de kripto pazarında daha büyük bir yer edindiğini görebiliriz.

Ek olarak, platform değerli DeFi projelerine yatırım yapmaya odaklanıyor ve nispeten genç Amerikan şirketlerini listeleyen orta seviye bir hisse senedi piyasası olan OTCQB’de ABD listelenmesi için başvuruyor. Başarılı olursa, bu ARCONE için heyecan verici bir gelişme olabilir ve madeni paralarının değerini daha da artırabilir.

arcane coin yükselecek mi? 2022

2. Chiliz

Chiliz coin (CHZ) neredeyse bir yıldır piyasada ve piyasaya sürülmesinden bu yana 2,6 milyar doları aşan mevcut piyasa değeri ve yaklaşık 317 milyon dolarlık 24 saatlik işlem hacmiyle kendisi için oldukça iyi bir performans sergiledi. Ayrıca Chiliz borsasının dünyanın ilk jetonlu spor borsası olduğunu belirtmekte fayda var. Bu nedenle, gerçek spor takımlarıyla doğrudan ilişkili jeton ticareti yapmakla ilgileniyorsanız, değişim platformlarına göz atabilirsiniz.

CHZ Coin Yükselecek Mi? 2022

Her kripto parada olduğu gibi, CHZ de piyasadaki iniş ve çıkışlardan ciddi anlamda etkilendi. Bununla birlikte, şu anda kripto para birimi sıralamasında 67. sırada ve 2022 boyunca sıralamada yükselmeye devam edebilir.

chiliz coin yükselecek mi? 2022

3. Elrond

Eylül 2020’de kripto piyasasına girdiğinden beri Elrond inişler ve çıkışlar gördü. Ancak fiyatı 2021 boyunca istikrarlı bir şekilde arttı ve Kasım 2021’de 490$’a ulaştı. O zamandan bu yana değeri düşmüş olsa da, 24 saatlik yaklaşık 300 milyon dolarlık işlem hacmi ve 7,7 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ile pazarda hala iyi durumda.

Elrond(EGLD) Coin Yükselecek Mi? 2022

Elrond’un kripto dünyasında yaygınlığı 2022 yılında da artmaya devam edecek gibi görünüyor ve kripto para sıralamasındaki şu anki 27.sırada bulunan coinin geleceği yatırımcılara göre umut vaad ediyor.

elrond coin yükselecek mi? 2022

4. Solana

Solana(SOL), kripto oyununda oldukça büyük bir isim ve şu anda kripto liginde Bitcoin ve Ethereum gibi endüstri devlerinin yanında beşinci sırada yer alıyor. SOL 3 milyar doların üzerinde 24 saatlik etkileyici bir işlem hacmine ve yaklaşık 6.8 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahiptir.

Solana ile yatırımcılarının, destekledikleri çok çeşitli DeFi projelerinin yanı sıra yeni başlayanlar için sağladıkları Rust modüllerini ve katkıda bulundukları finansman turlarını da incelemelerinde fayda var. Şirket, yakın gelecekte için daha da fazla başarıyı elde edebilmek için uygulanabilir projeleri ve geliştiricileri destekleme konusunda ciddi adımlar atmıştır.

Solana Coin 2022 Yılında Yükselecek Mi?

Solana, Kasım 2021’in sonlarında 185 dolar civarında kötü bir düşüş yaşadı, ancak şimdi başka bir önemli fiyat artışı görüyor. Kripto pazarındaki uzun süredir devam eden konumuyla, 2022’de bu önemli madeni para hakkında duymaya devam edeceğimizi söylemek yanlış olmayacaktır.

5. Terra

Terra, 2018 yılında kuruldu ve LUNA olarak bilinen kripto parasını 2019 Baharında piyasaya sürdü. O zamandan beri, mevcut piyasa değeri 52 milyar doları aşan ve 24 milyar doları aşan mevcut piyasa değeri ile kripto endüstrisinde bir sıçrama yapmayı başardı. Saatlik işlem hacmi ise yaklaşık 23,5 milyar dolar.

Luna Coin 2022 Yılında Yükselecek Mi?

LUNA 2021 yılı içerisinde yaklaşık bir haftada 38 dolardan 61 dolara sıçrayarak etkileyici bir değer artışı gördü. Elbette, bundan gelecek dönemdeki fiyatının nasıl görüneceğini bilmenin kesin bir yolu yok. Terra 2020 ve 2021 boyunca birkaç büyük düşüş yaşadı, ancak geçmiş ve şimdiki yörüngesi çok iyi görünüyor.

LUNA, yakın zamanda kripto borsası Injective tarafından da benimsendi ve şimdilerde staking işlemi için Stader Labs tarafından destekleniyor. LUNA’nın bu sürekli genişlemesi ve çeşitlendirilmesi, onu gelecek yıllar için umut verici bir kripto para haline getiriyor.

terra coin luna yükselecek mi? 2022

6. Avalanche

Avalanche(AVAX), Eylül ve Aralık 2021 arasında neredeyse %200’lük bir fiyat artışıyla son zamanlarda kripto pazarında görülen en büyük yükselişlerden birine imza attı. Bununla birlikte, piyasa değeri 28 milyar doların üzerine çıktı ve günlük işlem hacmi 1,7 milyar dolar seviyelerine ulaştı.

AVAX 2022 Yılında Yükselecek Mi?

AVAX’ın yaratıcıları, şimdi kendi DApps ve DeFi ağını ve ayrıca birkaç Ethereum tabanlı projeyle bazı heyecan verici entegrasyonları geliştirmek için çalışıyorlar. Bu nedenle, 2022’de adından çok söz ettirecek gibi görünüyor.

avalanche coin yükselecek mi? 2022

7. Decentraland

Decentraland, BlockChain aleminde göreceğiniz diğerlerinden farklı olan oldukça ilginç bir platformdur. Bu 3B sanal dünyadaki oyuncular, arazi ve nesneleri satın almak veya satmak için kripto tabanlı varlıklara ile çalışmaktadır. Bu platforma ait, MANA olarak bilinen platformun kendi kripto parası bulunmaktadır.

MANA 2022 Yılında Yükselecek Mi?

MANA İlk olarak 2017’de kripto piyasasına sunuldu ve 2021’e kadar büyük bir fiyat artışı görmedi. Şu anda ise 1,7 milyar doların üzerinde günlük işlem hacmine ve yaklaşık 8,2 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. İlgi çekici VR platformu ve köklü madeni parası, onu 2022’de göz önünde bulundurulması gereken ilginç bir kripto para birimi haline getiriyor.

Decentranland mana 2022 yılında yükselecek mi?

8. KuCoin Token

KuCoin, kendi madeni parasından çok devasa çapta küresel bir kripto para birimi değişimi ile tanınır. KuCoin borsası şu anda dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir. Kuruluşun kendi tokeni olan KuCoin token ise son dönemde dikkat çekmeye başlamıştır.

KuCoin Token 2022 Yılında Yükselecek Mi?

KuCoin Token, 2017’den beri piyasada mevcut ancak değerinde istikrarlı bir artış yaşaması Şubat 2021’de başladı. Bu artış ile fiyatı %2000’in üzerinde arttı. Bununla birlikte, piyasa değeri önemli ölçüde arttı ve şu anda yaklaşık 2,2 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Kısacası, saygın bir şirket tarafından desteklenen umut verici bir kripto paradır ve 2022 için mutlaka takip edilmesi gereken coinler arasında yer almalıdır.

kucoin yükselecek mi? 2022

İlginizi çekebilecek diğer yazılarımız;

Oyun Oynayarak Sanal(Kripto) Para Nasıl Kazanılır?

Render Network ile Multicoin Capital Arasında Dev Anlaşma!

Korku ve Açgözlülüğü Kripto Borsalarında Ne Belirler?


Written by İlker Yeter

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

en pahalı Nft

2021’de Satılan En Pahalı NFT’ler

kripto para yatırımı

Her Kripto Yatırımcısının Bilmesi Gereken 3 Bilgi: Meme Coinlere Yatırım Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler!